Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 99

• 32 363
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Снеже Hug, поствам ти автоматичен превод на скорошна статия в CNN Türk
Цитат
Говори се, че по екраните ще бъде адаптиран още един роман на Гюлсерен Будайджъоглу. Базиран на истински събития, романът „Ако кралят загуби“ се занимава с житейската история на млад мъж на име Кенан с нарцистично разстройство на личността. Тези, които обичат да гледат другите телевизионни сериали на Гюлсерен Будайоглу, започнаха да търсят подробности за сериала King Loss.
КАКВА Е ТЕМАТА, АКО КРАЛЯТ ЗАГУБИ?
Ако кралят загуби е роман, който изследва детските основи на пристрастяването към взаимоотношенията и нарцистичното разстройство на личността. Базиран на реални герои и реални събития, романът Ако кралят загуби; Разказва за обстоятелствата, които формират характера на добре изглеждащ, нарцистичен и безчувствен мъж на име Кенан от детството му до наши дни. Този мъж, около който всички жени са плячка, открива внезапно унищожено егото си, което смяташе за неразрушимо. И отчаянието му го кара да се консултира с психиатър.
Героят на Кенан, който от самото начало предизвиква омразата на читателя с неетичния си живот, всъщност има горчиви причини в основата на цялото му поведение. И когато всичко това се разкрие, няма как да не си помислите колко погрешно е да се предупреждава. Докато главният герой получава терапия, вие ще влезете в сесия, където ще придобиете ново съзнание за себе си и вашето поведение.
Но той беше крал, който възцари сърцата на много жени... Дълго време нито той вярваше, че е детрониран, нито жените. Но жените бяха първите, които усетиха, че нещо се е променило; жени, които му се подчиняваха като роби години наред... Психиатърът д-р. Гюлсерен Будайджиоглу, в романа си Ако кралят загуби, разказва как ловец, който си мисли, че няма да слезе от върховете, става жертва на плячката си и как нещастна жена, която се е убедила, че няма да бъде обичана, става ловец в трагичния й живот.
Къванч работи вече с нови продуценти = OGM Pictures
те започнаха първи със сериалите за НФ-с Чаатай и Берен, също снимат едни психологически драми по книгите на психиатърка-Gülseren Budayıcıoğlu. ако си гледала Завинаги по бтв - пак е по същата схема.
Ние следим в темата друг сериал-пак по нейна книга-Момичето на прозореца, с Бурджу Бириджик./фенки сме й тук/
...................
За интервюто с Онур Гювенатам, за което споменах.........
ето превода от Алинка Heart Exl
надявах се на нещо ново, но наистина звучи, все едно е старо... но накрая казва, че се обединяват.Thinking
Цитат
"В момента всеки прави сериали за Нетфликс. Вие например направихте Атие, нещо друго правихте ли за Нетфликс не знам?                
- Протекторът направихме, след това Атие,сега работим по нещо с Къванч.                  
-История...                                      
-Да, именно. Там сякаш с нещо се обедини...                                      
-С В нощта се обедини, да, сега излезе втория сезон,направихме крос оувър,на финала се появи Къванч.                         -Тук малко спойлер се получи, но                                        
-Да, малко така се получи.                                      
 -Този герой се появи тук, направихте спин оф тоест?                                        
-Нещо такова, нещо подобно, обединяват се, като изгледате, ще разберете.

Фенче Kissing Heart Hands Plus1
Скрит текст:
браво за хубавите новини!! Flowers Four Leaf Clover

спомен със Семра

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 18:50 от Airra

# 241
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Благодаря за припомнянето за Краля!!!
Нужно ми беше!!!
Споделеното за К/Г, чета с интерес!!!
Мнението ми не е променено за героите от първото гледане.
Няма начин да ми хареса Зайнеп и при следващи гледания.
Стилът на писане тогава в темата, още ми държи влага.
Мерве я помня от Малки тайни, където ролята ѝ беше също гадна.
Да ме прощават привържениците ѝ,
но няма шанс да ми е любимка, нито тя, нито героините ѝ.

Благодаря за добрите новини!!!
Около мен не са лоши, но се ядосах.

Скрит текст:
15 % не са ваксинирани.
От тях 11% на възраст между 7 и 11 години.
А другите два процента били ниско интелигентни
и с незападноевропейски произход.

Та си намерих по-приятно занимание с Къванч.
Богат асортимент от кивчета.

Чакам си Подводницата.

Има още много кивчета, там от където ги вземам.

До скоро

Лека вечер!!!

# 242
И Клуб имат гала вечер/в момента

Диве, Мави гифчетата от това интервю са ми особено любими Heart Eyes

...............................
Момичето на прозореца
17 епизод бг. субтитри.
17_1 https://ok.ru/video/3094512601620
17_2 https://ok.ru/video/3094512536084

лека вечер!

# 243
Снеже Kissing Heart Хазалка и аз си я харесах в  ЗП, Нихал също ми беше на сърце като на теб. Но, сега разбрах и Бихтер по-добре.
Диве Kissing Heart благодаря за красотата, с която си ни заредила! Kiss
Уникална харизма! Heart

Айре Heart Eyes благодаря! За всичко! Kiss Кога ли и ние ще имаме гала вечер Thinking
Скрит текст:
Аз изглежда, че ще приключа с трудовата си дейност по-рано отколкото мислех ... Щом ще ни налагат или сертификати или тестове през два дни, за да можем да работим, без мен. Необходими са ми само два дни от следващата седмица, за да ми стигне оставащата ми отпуска до 07.12 вкл., тогава имам право вече да си подам документите за ранното пенсиониране. Стискайте палци да не влезе в сила това безумие още от понеделник. Е, ако се наложи ще си направя един тест в понеделник и от сряда вече няма да съм на работа. Още по-добре, ще имам предостатъчно време да бъда с татко именно в този момент.
Дружки, вижте на какво попаднах в нета, страх ме е какво ни чака Worried

Лека вечер! Hug

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 22:49 от queen_fenka

# 244
Здравейте, момичета!
Изключително доволна съм, че в 21 бг еп. Кузей затвърди мнението ми за Зейнеб, като директно и отсече, че задава много въпроси (на заведението след бягането в гората). Очевидно такава трябва да е тя, питаща, ровеща, леко досадна, настъпателна по отношение на набелязаната цел. 
Фенче, напълно споделям казаното от теб за нейната героиня! Нямам какво да добавя спрямо предишния ми пост и това, което писа ти.
За актрисата - сигурно е добър човек и всеки ден поздравява, но това е извън пределите на моите коментари и размисли.

Диве, чак се изкушавам да попитам какъв е бил стилът на писане по време на гледането на сериала, разпали любопитството ми. Но не съм сигурна и че искам да знам отговора. Супер кивчета, каза, че има много, та аз да заявя желание за още!

Отделно от темата за Зейнеб - малко ми е жал за Симай. Въпреки всичко на няколко пъти вече я съжалявам, явно не ми е антипатична, дори частично е точно обратното. Стана ми тъжно за нея, когато семейството и се отрече от нея, а после съквартирантката и я изгони. Твърде много и се събра и на нея и не виждам как Кузей може да и помогне в тази обстановка. Мисля си, дали няма да и занулят ЕГН-то в някакъв момент, просто не виждам никакъв изход за нея, но пък ще се радвам да бъда изненадана, защото не ми се иска всички да свършват толкова фатално.

Айре, жива да си, почвам Момичето! Честно казано съм любопитна дали Хайри ще ми стане по-симпатичен тази седнмица! И ще излезе ли Музо от ролята на фикуса в ъгъла на всекидневната, защото очаквам и той да стовари гнева си върху Седат и любовта му към Налян да счупи дигите на язовира и да прелее....

# 245
Поли Kissing Heart благодаря за споделеното, хареса ми! Kiss
Още нищо не си видяла и от Симайчето, почакай Smile
На Дивето не и харесваше стилът на писане по време на онлайн гледането, а на мен пък ми липсва това време ... Да, имаше една ужасно дразнеща и постоянно провокираща останалите съфорумка, която подклаждаше страстите и до самия край въртеше една и съща плоча, имаше люти спорове понякога за героите, особено яростни за двата отбора, които се оформиха - Джемрейки и Зейнепки Stuck Out Tongue Closed Eyes Но, пък в същото време имаше и толкова прекрасни и добре аргументирани коментари ... Пишеха много момичета, една тема я изписвахме за рекордно време, интереса беше голям. Както споменах и по-рано, сериала го обърнахме с хастара нагоре от обсъждане. Дори си направихме голяма среща след финала, онази персона не посмя да дойде обаче Smile

Пак лека!

# 246
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Айре и аз благодаря за припомнянето на Краля, нищо, че още не знаем дали Къванч ще играе в този сериал.
За Зейнеп и аз съм от тези, които не я харесват. Още от самото начало си приех Джемре, та до края. 
Поли, Симай ще я гледаш до самия край. Ще ми е интересно мнението ти след няколко серии.   Същото и с Бихтер, обичам тази героиня,  докато Нихал така и не ми допадна.
Значи все пак има гала на Клуб. От това, което видях малко рехаво изглежда,но все не е без нищо. Има надежда и за нашия сериал. А за филмите дали  правят ? Стих се и друго, фотосесии и интервю винаги ли има при снимки на сериал на Нетфликс?

Фени, ти бързо си взела решение. Да видя аз какво ще правя? Не се виждам как ще правя тестове на децата ? Просто не ми се коментира.
А за ваксините... истината е, че решението го взех без да чета нищо, а чисто интуитивно. Междудругото така реших и къде да се оперирам миналата година, макар че имах възможност да избира от  по,по най лекари, а отидох при не толкова известен, но просто почуствах, че това е моя човек.   Единственото, с което се съобразих беше коя ваксина да избера и това беше продиктувано най-вече от факта, че тази ваксина се прилагаше масово в Израел. Вярвам, че държавата там се грижи добре за своите граждани . Та общо взето това е.
 Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 247
Добро утро! Hug

Пепи Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
Скрит текст:
То не е и за коментиране Rage  
Не мога да отговоря на въпросите ти, ще видим какво и дали ще има при нашия сериал и филм Thinking
Началото на снимките, едва сега е споделил тези кадри в ИГ си Benhur Bolhava

Познахте ли я ?

Хубав ден! Hug

# 248
Привет, момичета! Flowers Hibiscus

Благодаря ви за всичко споделено. Heart Exl

Айрре, мерси за Краля, добре звучи. "Завинаги" го гледах, но общо взето само първият сезон ми хареса, вторият не толкова, особено накрая... много разводниха.

Иначе кой кого харесва си е въпрос на личен избор и усещане. Ако харесвахме всички едно и също, нямаше да е интересно. Аз пък от началото до края не харесах Джемре. Дори преди появата на Зейнеп, пак не я харесвах. Но, както казах, личен избор. Това не означава, че ще нападам тези, които не са на моето мнение. Последните инстанции не ги обичам.

Но пък хубави времена си бяха тогава, независимо от провокациите, на мен също ми липсват. Kissing

Приятен ден!

# 249
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, дружки, благодаря сърдечно за споделеното! Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Фенче, Heart Eyes много се радвам, че нещата започват да се нареждат при теб.
Съжалявам за развитието на работното ти място, но пък, както казваш има и положителни страни.

Пепи, Heart Eyes аз много четох и проучвах, доколкото е в моите възможности на не специалист, децата ми нямат някои от задължителните ваксини, по медицински причини, обаче именно за тази, взех решение да се ваксинираме.
Въпреки това съм крайно против всякакви призиви За или Против, никога не бих дала съвет на чужд човек, не смятам, че всичко трябва да е на всяка цена. Не се обръщам към никоя от вас, Heart моля, не ме разбирайте грешно.
Позволявам си да коментирам тук, тъй като дискусията върви мирно и интелигентно. Напълно разбираемо в такива смутни времена хората да имат различни позиции. Не толерирам единствено, когато агресията, врясъците и опозицията се възприемат като гражданска позиция, нещо, което се случва в момента в България.
За съжаление и напълно с право отдавна хората загубиха вяра в правителство, обрзаование, здравеопазване, наука и това доведе до тези виртуални войни.
Много съм чела за онкологичните заболявания и преди доста време, много преди събитията през последните две години, учени от катедра към американски университет, сред които и балгарско момче, имаха статия как след 20-30 години онкологичните заболявания ще са лечими, но хората ще загиват от вируси. Мутациите на последните и резистентноостта към антибиотици за съжаление ще бъдат с фатални последици.
Прощавайте за отклонението! Heart

Диве, Heart Eyes моите най- искрени съболезнования Broken Heart за загубата ти.

Ирка, Heart Eyes поздравления! Желая ти лека и безпроблемна бременност, всичките ти близки да са живи и здрави, за да се насладите заедно на тези блажени месеци, които предстоят!
Да вземете на ръце рожбата си и да я отгледате заедно, в мирни и по- добри за всички ни времена!
Не се тревожи, тези малки същества са изключително силни, всичко ще бъде наред! Heart

Поли, Heart Eyes също с удовлствие те чета, макар да не успявам да реагирам на време, много ми дойдоха дините под мищница..
Север Юг е и за мен любимият Кивов сериал, първият, който изгледах, не съм го гледала рекорден брой пъти, но четейки те, сцените сякаш оживяват пред очите ми.
Аз пък нямах лоши първи впечатления от Зейнеп, харесвах и Джемре в същотото време. С времето изстинах към Зейнеп, а Джемре беше избраницата на Кузей, блянът на това толкова изстрадало момче, толкова много исках просто накрая да бъде щастлив, че някак напълно естествено тя беше единствената липсваща половинка от пъзела.

Айре, Heart Eyes благодаря за всичко споделено.

Аз вече не се дразня на новините за Краля.
Всяка следваща сякаш ми дава още капка надежда, че може би все пак е истина. Единствено съм предпазлива да не се обнадеждавам много.
Все повече си представям Къванч в ролята, а и фактът, че ще бъде телевизионен проект, накланя везната в полза на желанието ми за неговото участие.

Снежи, радвам се да те видя! Kissing Heart

Хубав петък ви желая!

# 250
Привет, момичета! Hug
Снежи Kissing Heart точно това е, всеки да си харесва каквото иска, всички ние сме различни, а и наистина няма да е интересно, ако всички харесвахме едно и също или някого.
Алинка Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss И аз като теб исках само Кузей да е щастлив, и щом неговото щастие беше Джемре, разбира се, че бях за нея Smile
Голям карък съм просто ...
Скрит текст:
От вчера до 13. 11 вкл. цялата група сме под карантина, имаме болно дете, което дойде вчера, днес го нямаше на градина, а майката е благоволила да съобщи едва на обяд. Докато съобщят в РЗИ, докато кажат от там какво да се прави, той деня мина. Направо ми призля като прочетох преди малко! Брат ми е болен, аз ще съм затворена вкъщи, татко ако го изпишат, всичко ще легне върху сина ми, но той ме успокоява ,че ще се оправи с всичко. Аз исках да си го взема татко вкъщи, сега ще трябва да стои сам в тях. Ицо ще му носи храна, ама ... Обадих се на личната ми лекарка, както ми беше написала директорката, тя била в провинцията, взе да ми философства защо не сме се ваксинирали, не знаела какво се прави в такъв случай, тя лекувала само, вбеси ме! Надявам се, след като от РЗИ и изпратят името ми да ми даде болничен заради карантина. Ако не ми даде, ще се обадя в РЗИ, да им кажа. Дано само не съм се заразила Hands Pray Не издържам вече, честно! Всичко идва едно след друго, няма миг спокойствие.
За Краля и аз гледам да не се настройвам, защото ще съм много разочарована, ако се окаже, че не е истина, а много ми се иска да го гледаме отново по тв-то.  Пък, каквото стане.
Oще една новосподелена снимка от Карс

# 251
  • Плевен / София
Фенче, бързо да минава.....
Скрит текст:
Наистина си карък...но не разбирам и ЛЛ...Какъв е проблема дали си ваксинирана или не си...Болничен лист все ще ти трябва, като си под карантина...А тя не е само за неваксинираните...
Здравейте момичета,

Приятни почивни дни...

# 252
Привет, мили дружки! 😍

Благодаря на всички ви за топлите думи! Да ви се връща здраве и щастие. ❤
Скрит текст:
ММ вече е много по- добре. Аз съм с кашлица от няколко дни, но мисля, че я поспряхме. Идва ми от гърлото, страшно много ме сърби, направо не издържам. 😵💫 Но това да е проблемът, ще мине много ясно.

Полии🤗,
Като те чета и на мен сцените ми изникват в главата. Мен също в началото Зейнеп въобще не ме дразнеше, но лека-полека започна да го прави. 😂 Симай в началото също не ме дразнеше, дори я съжалявах. Много се обърка това момиче и избра погрешния път, после си плащаше за това…
Страшно много наболели теми обхваща СЮ, определено за тези, които искат да размишляват, им се дава доста материал.

Фенче 😍,
Скрит текст:
Определено много ти се насъбра, миличка. Стискай зъби, и това ще мине. Надявам се всичко лошо, което имаше да се случва да е в своя край и от тук насетне да ви се случват само хубави събития! 🙏 Дано не проявиш никакви симптоми! 🙏
Относно ЛЛ какво да кажа… звъним на нашата - телефонът е изключен, така няколко дни. Аз започнах да се притеснявам за тази жена, мисля си, че нещо е станало, а тя на почивка в Доминикана… Добре, че имаме познати, които работят в клиника, та да му дадат рецепта за лечение на ММ. За жалост без познати тук- там, е доста трудна работа.
Аз я познах тази актриса, участваше в КСШ, ала не помня името на героинята ѝ.
Ау, на новосподелената снимка Киво е някак различен без брада. Предпочитам го със.

Снимките на филма приключиха и Къванч се покри. Хайде малко да помрънкаме, за да ни се усмихне пак късметът. 😇
Башак днес беше активна в ИГ. Много е класна тази жена, влюбих се в аксесоарите ѝ.
Виждам, че Мави и Серенай са имали някакво събитие, но защо няма и с Къванч?! 🥺

Криси😍,
Забравих да ти честитя внучката. Да ви бъде здрава и щастлива. На колко години стана?

Диве 😍,
Съжалявам за загубата ти. На доста дружки ковидът ни  отне по някой близък… няма ли вече да се приключва?!

Алинка 😍,
Аз не знам какво да мисля за ваксините. Хем искам, хем ме е страх. Нашите се ваксинираха. Добре са, леля също, обаче тя се разболя. Но от друга страна имаме доста познати, които след ваксина изгубиха живота си. Не знам дали е просто случайност или има връзка.

Пепи 😍,
То така трябва да се прави. Ако наистина искаш ваксина, решаваш се и това е, без много да му мислиш и четеш. Вас учителите все още не ви задължават, нали?

Айре 😍,
Къде се губиш днес?

Гости 🤗, Снежи 🤗

Радвам се, че темата е така активна.
Да ви е хубава вечерта! 😘

# 253
Алина, Гости, Ире, Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Фенче, Flowers Hibiscus съжалявам за поредната неприятна случка. Дано се свърши и започнат хубавите.

Една партньорка на Къванч в новата й роля. Kissing Face

# 254
  • Плевен / София
Ойкю и Акън /"Игри на съдбата ми "

Общи условия

Активация на акаунт