Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 99

• 32 372
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!
Пожелавам ви доброто да ви среща!!!
Съжалявам за неприятностите, които ви спохождат.
То наистина на почти всички много ни се събра.

Скрит текст:
Започвам май да чувствам същата умора,
която ме смазваше преди случката ми през януари.
При мен пак е на вили и могили.
Всичко от кухнята мия, чистя и нося в хола, а място няма.
Дойдоха нова печка и сушилня и те в хола.
За печката ще трябва специален кабел, за да се включи.
Шкафовете ще се монтират другия петък, ако не отложат,
и в кухнята трябва да е празно.
И не че не сме го поръчали навреме още май месец,
но заради короната работели с намален капацитет и ...
Сега студено, гадно, ... не е време за ремонти.
Съмнявам се, че за НГ ще е готово.
Та това положение ми взема всичките сили и внимание.

Добре, че е Къванч и кивчетата.

Най после стигнах до такива с Кузей.

Лекинка!!!

# 256
Добро утро! Hug

Гости, Ире, Снежи, Диве Heart Eyes Hug Kissing Heart благодаря ви! Kiss
Ире Heart Eyes дано! Hands Pray Много се радвам за ТМ, а на теб от все сърце ти пожелавам да си много здрава! Flowers Four Leaf Clover Kiss
Така и очаквах, че след снимките Киво отново ще се покрие ... Но, имам надежда, че скоро все пак ще имаме някакви новини за Подводницата, време е.
Диве Kissing Heart благодаря за кивчетата! Kiss Да, добре, че са Къванч и нашата тема, помагат ми да не изпадна в дупка, нещо, което никога преди това не ми се е случвало, знаете какъв непоправим оптимист съм по принцип, а в последно време този ми оптимизъм здраво се разклати ...

Скрит текст:
Одна из самых больших турецких звезд эпохи Йешилчам Хулия Кочйигит сообщила в своем последнем интервью, что хотела бы сыграть вместе с Кенаном Имирзалыоглу и Кыванчем Татлытугом. Она не возражает против роли матери обоих актеров, которых она очень уважает
Цитат
Една от най-големите турски звезди от ерата на Йешилчам, Хулия Кочийгит, каза в последното си интервю, че би искала да играе заедно с Keнан Имирзалиолу и Kъванч Taтлъту. Няма нищо против ролята на майка и на двамата актьори, които тя много уважава.
Айренце Heart Eyes нерде си ? Надявам се само нета да е виновен за отсъствието ти Hands Plus1
Хубава събота, дружки! Hug

# 257
Хубава събота!! Hug
нямаше ме вчера пак по технически причини......
и аз се радвам, че темата ни е активна, въпреки че всеки от нас има своите си тревоги, дано тук намираме повод за усмивка и добро настроение  Hearts
Фенче Kissing Heart благодаря за споделеното!
Скрит текст:
ох дано не си се заразила, Бъди силна, ще се справите!! Hands Pray няма да падаш духом!
Алинка Kissing Heart обичам твоите постове!! Flowers Cherry Blossom
в никакъв случай не се настройвам за даден бъдещ сериал, че ако не стане....Unamusedкаквото си е избрал да играе Киво, това ще гледаме.
Диве Hug супер са!
Скрит текст:
а ти се пази!!
Ире Kissing Heart Flowers Cherry Blossom бъдете здрави!
и аз харесвам по-малко патрона, без брада Wink
Снеже Hug, да видим как ще тръгне сериала на Фе.
м/у другото на 1 стр. има нов линк с всички серии на КСШ-с бг. суб.
Гости, мерси! Hug
Пепи Hug, предполагам, че преди премиерата на Подводницата-ще има фотосесия и интервю с Къванч, така беше и с Чаатай и Берен. за филмите, не съм сигурна, май не е имало до сега гала Thinking
за Поли Hug имам един спойлер Wink
Скрит текст:
Симайчето е като котките, имаше 9 живота...и май най-много си изпати от лъжите си....

като стана на въпрос за различни героини и актриси - нормално да имаме различен вкус и усещане- но мисля, че сме толерантни в това отношение. Тук ни е събрал факта, че харесваме и се радваме на Къванч Blue Heart
Темите за  КГ-бяха в други времена, когато бг-мамма беше основно място за обсъждане на турски сериали. Wink
въпреки битките и конфликтите м/у двата лагера, хич не е било скучно Wink

да си припомни това-от 2018

Обичам това видео
То отразява личността на Kъванч и неговата страст към морето!
Чудесно е, че скоро отново ще видим нашия аквамен в действие и в стихията си .

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 11:36 от Airra

# 258
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, дружки!
Хубава събота!

Благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus
Прекрасно кътче за бягство от реала и отдих създадохме с дружни усилия, благодарение на толерантността, уважението и доверието, които влагаме в общуването си тук.

Хубаво ще е да има често по нещо и от Къванч, но извън снимки и аз не очаквам особена активност. Може би е и по- добре.
Всяко нещо ще дойде с времето си, нито по- рано, нито по- късно.

Аз смятам да погледна новия сериал Азиз в следващите дни, оригиналът е сред най- любимите ми, макар че не очаквам напълно сходство, интересна ми е турската адаптация.

Хубав почивен ден желая!

# 259
Али Kissing Heart Kiss
Цитат
Хубаво ще е да има често по нещо и от Къванч, но извън снимки и аз не очаквам особена активност. Може би е и по- добре.
Всяко нещо ще дойде с времето си, нито по- рано, нито по- късно.
Hands Plus1
честно казано аз съм много доволна от всичко, което излезе покрай снимките на филма, та в момента е нормално да се поскрие и му прощавам. други неща си ми важни!!
обаче май има нов каскет Stuck Out Tongue Winking Eye

И аз съм си заплюла Азиз за поглеждане/пропуснала съм кой е оригинала?/, достаа силен каст-освен Мурат и Дамла, Фърат Танъш, Мерал Четинкая, Ahmet Mümtaz Taylan, Güven Murat Akpinar.
чакам бг превод.
но четох и много хубави отзиви за Клуб Hands V
има го с руски суб. и са само 6 серии.
https://turkru.tv/klub-1-seriya8.html

Елчин вече е с такава коса

а в Момичето се случват големи обрати.
накрая на 18 еп.- Седат поиска развод от Налан Expressionless
малко красота и от Бурджу-за реклама

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 15:29 от Airra

# 260
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и подкрепата!!!!
Днес не искам да ви рева ... амаааа >>>

Скрит текст:
Хаосът на ремонтната площадка е още по-голям.
Само за протокола, да споделя, че тук ваксинираните,
ако са в контакт със заразени, трябва да си направят тест,
и да се изолират за 5 дни. След пет дни пак тест и ...
Много сбъркано положение ...
Кивчетата от К/Г не са с много добро качество,
но пък са рядкост и за това ги слагам.

Има още, ама друг път, че ...
Лека вечер!!!

# 261

Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Желая ви хубава и спокойна неделя.
За мой срам нещо не мога да се организирам. В петък почнах да пиша и съм заспала. 😂
Сподели ли сте много неща , но и сега времето ме притиска.
Видях при американките сега, че и те като нас приемат, че след снимките, които Къванч сподели през последните седмици е нормално да се скрие. Но и те като нас очакват скоро да има раздвижване за премиерата на Подводницата.
Имам клуб днес и после по подробно ще пиша 🤗

Хубав ден 🤗

# 262
Добро утро! Hug

Пепи, Диве, Айре, Али Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ви! Kiss
Айренце Heart Eyes благодаря! Heart За сега съм добре, да видим, дано поне този път имам късмет! Hands Pray
Колажи от Бразилския фен клуб "Кузей Гюней ", актьорите преди и сега

Много ми липсва вече на екран Киво, дано скоро ни зарадват с дата и трейлър. Ще го погледна Клуб и аз, да видим дали ще ми допадне.

Хубава неделя! Hug

# 263
Хубав следобед!

Пепи Hug, оо мерси за кафенцето, чудех се къде изчезна но явно, че и уикенда не ти е много свободен.....
Фенче Kissing Heart, добре да си. Flowers Four Leaf Clover
и на мен ми липсва патрона....Heart
а актрисата, която игра баронеса Лола влиза в Неверния, 2 сезон на мен ми е много интересен, ако искаш си продължи и него, когато решиш.
Али Kissing Heart има превод на Азиз >
Скрит текст:
Диве Kissing Heart
Скрит текст:
много сложно става с тоя ужасен вирус, Господ да ни пази Hands Pray

Kузей за настроение....

# 264
Здравейте, момичета!
Благодаря за спойлерите и кивчетата. Определено не очаквах и Джемре да се бракува, при това положение не знам как ще се оттърват двамата с Кузей от омагьосаните кръгове, в които попаднаха...

Скрит текст:
Аз тези дни съм леко апатично настроена, изпаднала съм в наблюдателен режим на света около мен и доста се разочаровам. Изобщо няма да ви натоварвам с подробности, единствено ще споделя обобщението си, че простаците около мен и не само започват да придобиват заплашителни мащаби на действие и разпространение, а свестните, възпитаните и позитивно настроени към света хора, да намаляват или да бъдат все по подтискани и заглушавани.

По същество, гледам Кузейката и ме обхващат следните хаотични и импулсивни мисли:
Първо, Зейнеб явно е много важен персонаж, защото отново имам какво да споделя за нея. Пак към първото - Фенче, много си наблюдателна, тази усмивка и мен взе да ми лъсва на фалшиво, но в началото не бях осъзнала точно какво ме притеснява във вида и. Може би се опитва да се хареса в новото обкръжение, а както знаем, мъдрите казват, че усмивката отваря път към сърцето на хората. Само дето не са уточнили, че става дума за искрената, идваща от сърцето усмивка, а не за усмивката тип: "Не знам кой си и какво искаш от мен, но идвам с мир!" или от типа: "Госпожо моя желана бъдеща свекърва, много искам да Ви се харесам, за да повлияете на сина си, че белким и той вземе да ме хареса". Обаче не мога да отрека, че с г-жа Хандан са си много подходящи за официално сродяване, защото и тя и отвръщаше със същата изкуствена усмивка, тип: "Имам щипки на бузите и не мога да се отпусна"... Направо ми се прииска да звънна в гражданското да им запиша час (на двете, щото Кузейката малко го няма в тази картина).
Освен това, наречете ме старомодна, но никак не ми се струва нормално да те поканят на кафе у някой, когото не си виждала да кажем едно десет години и когото така или иначе не познаваш особено добре, а ти от хола да се изстреляш да душиш спалнята му и да си развяваш шишарката....

Все пак, официално искам да призная на Алинка нещо:
Али, права си, много добре го каза - и аз усещам вече, че искам героят на Кузей да бъда поне малко щастлив. Толкова голям карък е, толкова нещастия го сполетяват непрестанно, че вече виждам спасителна сламка даже и в Зейнеб. Все пак, ако нещата с Джемре се задвижат, няма да протестирам. Но разбирам напълно това, което така добре аргументира ти като усещане!

С голямо задоволство искам да отбележа, че страшно се зарадвах на тънката мисъл на Кузей да даде на брат си двойно на дълга, който имаше към него, и да добави, че останалото е, за да му бъде и той длъжник. Добро попадение на думи и суми! Колкото и да чува Гюней думата "длъжник", все ще му е малко, но това не означава, че трябва да бъде оставен да си живее живота в мир и хармония, без да му се напомня. Съдбата си е съдба и сигурно връща на всеки заслуженото, но определено човешкото напомняне не е излишно. Даже стигам до далечните аналогии отново с думите на мъдреците: "Накажи простака с мълчание". Че той ако разбираше от мълчание, нямаше да го наруши със своите глупости и провокации. "Не падай на неговото ниво" , а стой във висините на ненаказаната агресия, свири на арфа с ангелчетата и гледай как всичко му се разминава, защото си над тези неща...

Последно отбелязвам изключителното положение на холдинг Синанер, който се превърна в един умален модел на нашата държавна администрация. Общо взето, където и да влезеш, трябва да внимаваш от кого ще се оплачеш, защото всеки е роднина на някого. Интересното в случая е, че там присъства и целият набор от булки на семейство Текинолу - бивши, настоящи и бъдещи. А някой и двете едновременно. Много интересно ми стана!

Както и да е, не биваше толкова да се отплесвам, но моят човек е буден и отивам да му измислям занимания!

# 265
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss
Поли Kissing Heart благодаря ти за отново много интересния коментар за КГ! Kiss
Абсолютно! Тя си е нахална по рождение Зейна Laughing
Цитат
Освен това, наречете ме старомодна, но никак не ми се струва нормално да те поканят на кафе у някой, когото не си виждала да кажем едно десет години и когото така или иначе не познаваш особено добре, а ти от хола да се изстреляш да душиш спалнята му и да си развяваш шишарката....
На мен и още много други нейни действия ми бяха необясними, особено реакцията и, когато разбра, че Кузи е женен . Така рева и се тръшка, сякаш имаха връзка поне половин година и той я е лъгал през цялото време. После пък му държа сметка и за Оя. Не, той Кузей ще седи монах, да я чака нея, избраната Smile И уж нямаше да е една от харема му както се изрази, а беше готова от първия ден да влезе в него Laughing
Цитат
С голямо задоволство искам да отбележа, че страшно се зарадвах на тънката мисъл на Кузей да даде на брат си двойно на дълга, който имаше към него, и да добави, че останалото е, за да му бъде и той длъжник. Добро попадение на думи и суми!
Сценария е страхотен, ще видиш и нататък Hands Plus1

Лека вечер! Hug

# 266
  • AMS

Лека да е ви е нощта, мили дружки!!!

Благодаря ви за интересните постове!!!

Нямам да коментирам, защото неделята ми се оказа доста натоварена.
Около мен място няма вече къде да се обърна, но се наместих и гледах Формулата.
Сега ми предстои гледане на серията на Присъда.
Видях и втория фраг за еп.19 на Момичето ...  -
Фериде пак извади корсета за Налян.

Новото е, че не успях с кивчета,
но пък намерих хубави снимки на Къванч.

Лека и синеока!!!

# 267
Привет в понеделник! Hug
Честит Арахангелов ден!! Здраве на имениците и на всички нас!!

Диве Hug, много са хубави Hands Ok Hand
Отвсякъде чета похвали за тая Присъда, но като не си падам по криминалета....а и не съм фенка на тоя Каан.
Поли Hug
Скрит текст:
радвай се на това, което имаш и игнорирай това, което те дразни!...въпреки тъжната действителност Expressionless
благодаря за поредната доза разнообразие в темата от теб!! Blush
Цитат
...............................
Общо взето, където и да влезеш, трябва да внимаваш от кого ще се оплачеш, защото всеки е роднина на някого. Интересното в случая е, че там присъства и целият набор от булки на семейство Текинолу - бивши, настоящи и бъдещи. А някой и двете едновременно. Много интересно ми стана!
JoyJoy
толкова мнооого интересни неща те чакат до края Hands V
Фенче Kissing Heart
е Зейна рева заради унижението, което почуства, след като си призна чувствата пред Кузей.
но знаем колко още ще се унижава и колко ниско ще падне, заради нараненото си его и факта, че не е желана.
не, че Джемре не правеше грешки....

Няма нищо ново покрай патрона....
от мен.

здрава и успешна седмица!! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 14:28 от Airra

# 268
Привет, дружки! Hug Честит Арахангеловден! Да сме здрави всички, ако имате именици да са ви честити! Flowers Hibiscus
Благодаря Диве Kissing Heart Айре Heart Eyes за споделеното! Kiss Много хубави снимки и колаж! Kiss
Скрит текст:
Татко преди малко го изписаха, вкъщи си е вече, слава богу! За сега иска да си почине там, после ще реши какво да прави. Ицо му предложи да го вземе при него, докато при нас премине всичко, но за сега не иска.
Нещо снимат, ама какво Thinking
Цитат
🆕- и съемки идут полным ходом! ( может речь идёт о втором сезоне про подводную лодку как и писали или 3-й сезон "В ночь"? ) 🤔

https://vk.com/feed?z=video-195524900_456241684%2F56b8fcf145af08 … _-195524900_58518
Ще се разбере скоро. Някоя от вас гледа ли Клуб ? Аз още не.

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 14:07 от queen_fenka

# 269
Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
много здраве на баща ти, както и на вас... ще му бъдете подкрепа и упора!! Heart
за Клуб-  ослушвам се за бг превод.
Цитат
Нещо снимат, ама какво
това било сцена от 2 сезон на В нощта, постната от тоя актьор / https://www.instagram.com/ksaweryszlenkier_official/

https://www.instagram.com/p/CV-pxuMIxlJ/
и това ми попадна Thinking.....чакам нещо официално

..........................
Hands Facepunch

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 20:53 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт