Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 99

• 32 378
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Ауу, Айре, Кузей направо е свиреп на тези снимки последните...честно казано тази роля много му отива на Къванч! Ако не знаех доста на личността му,бих си помислила, че частично се е припознал в героя. Но пък и той няма нужда от това, за да влезе в образ.
И сцената с боя от затвора е супер, аз сигурно съм леко сбъркана, но боевете на сляпо за Ферхо взеха да ми харесват! Ужас!

Лека вечер!

П.п. Фенче, много се радвам! Да ви е жив и здрав! Само хубави новини да има вече!

# 271
Айре Heart Eyes Поли Kissing Heart благодаря ви, милички! Heart Дано! Flowers Four Leaf Clover
Айре, това на което си попаднала ми прилича на фенски колаж, ама аз не разбирам Thinking Но, действително е крайно време вече да ни дадат дата. Аз ще го изгледам Клуб с руски субки, само не знам кога, вече съм на 43 серия на КГ, няма откъсване ... Естествено, отново си поревах на някои сцени ...
Поли, не си сама Smile Аз си харесвах всички боксови сцени, падам си по този спорт от малка Stuck Out Tongue Closed Eyes

Hands Plus1
Цитат
Ако не знаех доста на личността му,бих си помислила, че частично се е припознал в героя. Но пък и той няма нужда от това, за да влезе в образ
Много готин коментар Hands Plus1
Цитат
Почему именно он? Потому что только он - умеет целовать моё сердце за сотни километров! 💋
Защо точно той? Защото само той умее да целува сърцето ми от стотици километри!

Лека! Hug

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 22:36 от queen_fenka

# 272
  • AMS

Привет, дружки!!!

Фенче, радвам се за баща ти, че си е в къщи!!!

Благодаря ви за споделеното!!!

За В ноща, да уточня, че артистът е
Ksawery Szlenkier / Полша / в ролята на Якуб.
Преди ден е сложил в инстаграм  кратко видео
от втори сезон с въпрос - Познайте коя сцена е?
https://www.instagram.com/p/CV-pxuMIxlJ/
И все си мисля, че Подводницата сезон 1 ще свърши,
с последната сцена на В нощта сезон 2, където се появи Къванч / Арман.

Колкото до Присъда,
не съм от тези, които харесват Каан / Емир от КараСевда,
но Пънар Дениз определено доста харесвам.  
А сценарият на Сема Е. и участието на Угур Арслан / Перла ...  / са супер.
Но никого не агитирам! Мисля, че крими нишките в повечето  дизитата
не ги развиват толкова добре, и най-често остават недовършени.
В Присъда всичко е премислено, проверено, консултирано,  ...
и бомбите с изненадите гърмят една след друга.
Али Билгин снима много красиво и все пак AY - Керем Чатай са ми стара любов.
Щях да пиша и други неща, ама да не ровя в пепелта на миналото.
Оставам поредната доза кузейски кивчета.

# 273
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени, мила радвам се, че имаш добри новини днес. Хубаво е, че си имаме и нашето си място за бягство от всичко, което ни заобикаля. Много си напреднала с КГ. Само да имах време и аз бих се отдала. Още не съм гледала Момичето , последните 2 серии, а тази седмица ще излезе ново 🤔😥.
Поли, благодаря за споделянето на емоциите ти от гледането на КГ. Кузей е толкова любим герой. Наистина толкова много изстрада, неприятностите се лепяха за него, но винаги запази доброто си сърце.
Диве, застъпихме се 😜
От вчера има някаква активност от страна на актьорите от В нощта. Не само полския актьор публикува , днес имаше публикация и от друг актьор на снимките от филма като беше тагната някаква жена, мисля че официалния фотограф на сериала. Ще кача после линк. А този колаж мисля, че е от фалшив профил на сериала. Но съм съгласна, че вече е време да научим повече какво предстои.
Снежи, ако си гледала новия сериал на Фахрие, дай мнение.
Гости, ти до колкото разбирам много харесваш Ойкю. Ще гледаш ли новият сериал ? Гледах трейлъра, но аз нещо не мога да приема сегашния й партньор, но желая успех най-вече заради нея.
Али, може ли да кажеш кой е оригинала на Азиз, стана ми интересно.
Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

Ето линка
https://www.instagram.com/p/CUDED_QJjiX/?utm_medium=copy_link

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 23:22 от pe04

# 274
Привет, дружки! Hug

За Поли Kissing Heart един усмихнат Кузей Two Hearts

Диве Kissing Heart благодаря, мила! Kiss И за Кузейските кивчета! Flowers Hibiscus Особено това е много актуално за мен, точно изцепките на Зейна гледам в момента Smile Тук много добре е хванат "благия " и поглед

Само как ми липсва този неповторим поглед ...

Пепи Heart Eyes благодаря и на теб, миличка! Kiss Добре е татко, преди малко се чухме.
Дано, дано има някакво раздвижване и при нас най-после! Hands Pray

Хубав ден, надявам се да ни зарадват с нещо ново!

# 275
Привет, момичета! Heart Exl

Благодаря ви за всичко споделено. Flowers Hibiscus

Фенче, радвам се за баща ти. Heart Exl

Снежи, ако си гледала новия сериал на Фахрие, дай мнение.

Не съм го гледала още, Пепи, но рейтингът е добър. Ще потърся за руски превод и ще му хвърля един поглед, макар че точно такъв тип сериали не харесвам особено.

Приятен ден на всички.

# 276
Хелоуу!! Hug

Фенче Kissing Heart мерси за споделеното!!
Цитат
Защо точно той? Защото само той умее да целува сърцето ми от стотици километри!
Heart
много добре ще ми дойде една нова снимчица...
а феновете пускат фалшиви новини и колажи за Якамоза.
Поли Hug
Цитат
Ауу, Айре, Кузей направо е свиреп на тези снимки последните...честно казано тази роля много му отива на Къванч! Ако не знаех доста на личността му,бих си помислила, че частично се е припознал в героя. Но пък и той няма нужда от това, за да влезе в образ.
Къванч е роден за тая роля, не случайно му е толкова на сърце. Nature Fire
сцените с боевете на тъмно, няма как да не им се кефиш, вдигат ти адреналина, много достоверно изиграни и снимани.https://www.youtube.com/watch?v=NZLknTwPFkc&t=571s
още един спойлер: ))
Скрит текст:

Диве, ако го пуснат по някоя наша тв. или дизи канала- ще гледам Присъда...и аз си имам пристрастие към АЯ, радвам се, че тоя проект им е с висок рейт. Пънар Дениз - съчетание от младост, красота и талант, за съжаление не съм гледала цял сериал с нея.

Снеже Hug
Пепи Hug

Хубав ден!!

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 13:20 от Airra

# 277
Снеже Kissing Heart благодаря, джанъм! Heart Exl
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното, абсолютно споделям мнението ти за тази му роля на Киво. И не сме само ние, които мислим така Hands Plus1 Да не цитирам колко коментари в този дух има навсякъде. Ето няколко под този невероятен клип, които казват всичко! Hands Clap

Цитат
Мой "настольный сериал", по--моему здесь всё соединилось и сценарий, и режиссура, выбор актеров, и музыка Ишикли.
Киванч прекрасный артист, необычайно красив, с абсолютным перевоплощением, но Кузей -- это магия перевоплощения.
Недаром он сказал, что Кузей его старший брат.
Ойкю, с её русалочьими глазами, была достойной партнёршей.
Какие глубочайшие чувства здесь: Любовь, Верность, Преданность, Дружба, Самопожертвование, Месть и Зависть, Трусость, Предательство, Подлость, Обман.
Моят "настолен сериал", според мен тук всичко се е съединило и сценария, и режисурата, и избора на актьори, и музиката на Ъшъклъ.
Къванч е прекрасен актьор, необикновено красив, с абсолютни превъплъщения, но Кузей - това е магията на превъплъщението.
Не напразно той каза, че Кузей е по-големият му брат.
Ойкю с нейните очи на русалка беше достойна партньорка.
Какви най-дълбоки чувства има тук: Любов, Лоялност, Преданост, Приятелство, Саможертва, Отмъщение и Завист, Страхливост, Предателство, Подлост, Измама.
Цитат
Смотрю и плачу.Прожила жизнь с актерами.Лучший сериал, очень сложная роль.Так играть, это на разрыв аорты.Вот Кыванч талант, дай Бог ему всего самого доброго в жизни!
Вам спасибо огромное за прекрасный клип!💕💕💕
Гледам и плача. Живях заедно с актьорите.Най-добрият сериал, много трудна роля.Така да играеш,това е като да разкъсаш аорта. Ето това е таланта на Къванч, дай му Боже всичко най-хубаво в живота!
Благодаря ви много за прекрасното видео!
Цитат
Все чувства,эмоции поглощают настолько, что живёшь ❤  с героями.Любимые кадры пересматриваю. Киванч гениальный актер это аксиома.Он играет так ,что поглощает тебя всю .Веришь в его чувства,переживания, 💘 😗. Для меня это его лучшая роль и самый лучший сериал.Не знаю ,как это у него это получается через экран обладать таким магнетизмом???👏
Всички чувства, емоции те поглъщат толкова много, че живееш с героите. Преглеждам любимите си сцени. Къванч е гениален актьор това е аксиома.Той играе така, че те поглъща целия. .Вярваш в неговите чувства, преживявания. За мен това е най-добрата му роля и най-добрият сериал. Не зная, как у него се получава чрез екрана да притежава такъв магнетизъм ???
Аз тази седмица докато съм закотвена вкъщи май ще го приключа Smile На 47 оригинална серия съм. И все така бясна съм на всички - Гюнчо, Гюлтенка, Бану, Ханданка, Зейна Smile
Благодаря за кивчетата! Kiss Дано ни зарадва някой с нова снимка! Архива ни е пребогат, но друго си е нещо ново, така е.

# 278
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Бързам да пиша, че  завъртят ли ме ангажименти няма да успея.
Фени, наистина си открила добър начин да минеш през принудителното затваряне. А и времето се развали ... така че на топличко , с любимия сериал най-добре.
Снежи, висок рейтинг. Гледах някакви откъси. Много красива жена е Фахрие, / за мен лично, може би най-красивата турска актриса/ има класа в нея, но нямате ли усещане, че играе по един и същ начин. От откъсите, които видях някак ми напомняше на Мурка, сведения поглед, бавното вдигане на клепачите, леко отворените устни... То е трудно и да правя сравнение, защото съм я гледала само в КСШ и Листопад, но имам това чувство. Къванч е виновен, разбира се 😂 като винаги толкова се променя ни разглези и сме по претенциозни.😜
За Клуб четох доста противоречиви мнения. Има хора, които са в пълен възторг и други, които пишат, че въобще не им е харесал. Ще чакам вашето мнение. Стана ми интересно за рейтингите на Нетфликс. Оказва се, че до скоро са се определи според това колко хора са гледали поне 2 мин. , а сега се отчита колко са гледали целия сериал. Видях, че има интервю и фотосесия на актьорите от Клуб, така че и за нашия сериал ще има. Само се чудя за Йозге, на нея и предстои раждането скоро.🤔
Снимки от Къванч едва ли ще видим преди премиерата на Подводницата, но пък втория режисьора Умут Арал се скъса да качва всякакви снимки от Ask101, та много се надявам и ние да получим достатъчно.
Сега Башак отново се активизира, вчера и днес много хубави снимки качи.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 279
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Май само Къванч, във всеки сериал и филм е толкова различен.
Дори само в един сезон  си променя визията няколко пъти.
Днес прочетох, че един млад, висок, синеок актьор -
Идрис Неби Ташкан /Жестокият Истанбул/, го оприличават на Къванч.
Момчето отговорило - Да хората си приличат,
но по-добре е моята кариера да прилича на тази на Къванч аби.
А колкото турските актриси и партньорки на Къванч, малко са тези,
който във всяка роля ги виждам различни.
Много малко от тях успяват да избегнат всякакво съвпадение на жестове и движения.
Може би, защото повече следя движението, отколкото репликите,
и за това повторението ми се на бива на очи.
За мен действието е важно,
защото актьорът/ актрисата първо с акт / движение и визия,
показва героя/ героинята, а после ги облича с думи.
В кивчетата няма думи, няма реплики.
Извинете, че се отплеснах!!!

Сетих се, че Aşk101 е на AY. Изгледахте ли двата сезона?
За сега Клуб го сложих в листа за гледане.

Приятна вечер!!!

# 280
Фенче Kissing Heart, да, хубави коментари. Hands Plus1 Рускините харесват много и Джесур.
Пепи Hug
И аз не съм особено впечатлена от Фахрие в 1 еп. дано се разгърне по-нататък, както и самата й роля. не, че ще гледам сериала, направо са ми вече противни тоя тип турски продукции...едно и също. Даже и за рейтинга имам чувството, че има намеса от държавата/Ердо...Rolling Eyes
за Клуб-тук във форума много са го харесали, в една от фенските ФБ групи-  пък само негативни коментари вкл/ ролята на Баръш.

Цитат
Оказва се, че до скоро са се определи според това колко хора са гледали поне 2 мин. , а сега се отчита колко са гледали целия сериал.
Я какви интересни неща си намерила....къде ги прочете?
Диве Hug
тоя Идрис го сравняват визуално с Къванч, още от преди. но хубаво е отговорил.
Цитат
абсолютно, то говори най-много.
като споменахте партньорки, примерно Ойкю ми беше различна в СЮ и в медицинския й сериал, но най-различна беше в Различни светове. с толкова обрана мимика и монотонен глас, направи страхотна роля!!
Любов 101 съм се опитвала да го гледам, не ме привлече.

лека вечер Hug

# 281
Айре, за рейтингите го прочетох в Тийми. Аз имам навика да чета винаги и коментари, когато нещо ми привлече вниманието. Инеса коментираше , че Клуб е пълен провал / макар че за нея всеки извън Чагатай не струва?!?!/ но в коментарите се споменаваше за новата система за определяне на рейтинга в Нетфликс, която е въведена от септември.

# 282
           Здравейте, момичета!

В тази сцена, така, както е правена  на гиф, Къванч/Кузей много ми находобява на Ален Делон в израза и маниера малко.

В сцените с Ойкю/Зейнеб са сладост за душата ми! За мен двамата са най-реалистичнонежната двойка на екрана. Винаги съм се възхищавала на самочувствието и професионализма на Ойкюс които  изигра тази роля и то така блстяшо!  Сериалът е издържан открай докрай. Сериалът мога да го гледам всеки път. Както Перла и 1001нощ разбрах, че колегите от 1001 нощ се сдобили с трето дете - момиченце, дългоочаквано.+

Фен, жалко за карантината, но е за добро. Но най-много се радвам за доброто състояние на татко ти!  Аз загубих, заедно със сестра  ми, много добра приятелка в нашия край. Много. След като си отиде татко, майка беше тук, и като пътувахме за там винаги ни посрещаше ТЯ.  Оградата ни делеше. Или по-точно ни сближаваше.

Аз съм точно като Дива в спойлера на 25 пост. Пък и трябваше да дойдат от тази седмица. Отложиха го с една. Дано само една да бъде. Кухнята ще е готова на 15-ти.

На всички останали момичета ще ви благодаря за написаното, Но бързам за леглото, че ще изтече силата на хапчето!

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 11:02 от ORS/KRISI

# 283
Добро утро, дружки! Hug

Диве Kissing Heart благодаря за споделеното! Kiss
Цитат
Май само Къванч, във всеки сериал и филм е толкова различен.
Дори само в един сезон  си променя визията няколко пъти.
Диве, думата май е излишна, защото си е баш така Hands Plus1 И не само визията, всичко променя. Аз поне да го прави до такава степен друг не съм виждала. И не го твърдя, защото съм пристрастна, именно заради това негово умение да се превъплъщава всеки път най-вече съм такава.
Идрис отдавна го сравняват по визия с Киво, за тяхната преса всеки синеок и русокос все го оприличават с Киво , с кого ли само не го сравняваха Smile Добре им е отговорил и действително е сладур, но не би могъл да ме накара да забравя накъде съм тръгнала, както ми се случи с ашкъма на времето Smile Може да играе по-малкия му брат, де Stuck Out Tongue Winking Eye

Цитат
Ето това е !
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Напълно съм съгласна с теб за Ойкю, макар и да не променя особено визията си, успява да го направи с игра,  аз за това и само нея от всичките му партньорки не пропускам да гледам във всичко, в което участва, играта и ми доставя истинско удоволствие . Само заради нея ще погледна сериала им, партньорът и не ми харесва чисто визуално, но дано пък да го харесам като актьор Thinking Той кога започва ? Останалите сериали ще видя дали да ги преслушам, но Клуб ще го гледам, провокираха ме коментарите. Четох, че и втори сезон вече са снимали и ще го пуснат януари Thinking
Пепи Heart Eyes интересни неща си споделила, благодаря! Kiss Особено новата система за рейтингите.
Орси Kissing Heart още веднъж съболезнования за загубата ти! Cry
Hands Plus1
Цитат
За мен двамата са най-реалистичнонежната двойка на екрана. Винаги съм се възхищавала на самочувствието и професионализма на Ойкюс които  изигра тази роля и то така блстяшо!  Сериалът е издържан открай докрай. Сериалът мога да го гледам всеки път.

Хубав ден! Hug

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 11:05 от queen_fenka

# 284
Добро утро, добър ден!

Скрит текст:
Влизам набързо,  и с извинение...Не съм неделикатна персона, но човек явно допуска грешки и то точно в това, в което мисли, че е хубаво!

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт