И сцената с боя от затвора е супер, аз сигурно съм леко сбъркана, но боевете на сляпо за Ферхо взеха да ми харесват! Ужас!
Лека вечер!
П.п. Фенче, много се радвам! Да ви е жив и здрав! Само хубави новини да има вече!
Поли
благодаря ви, милички!
Дано! 
Но, действително е крайно време вече да ни дадат дата. Аз ще го изгледам Клуб с руски субки, само не знам кога, вече съм на 43 серия на КГ, няма откъсване ... Естествено, отново си поревах на някои сцени ...
Аз си харесвах всички боксови сцени, падам си по този спорт от малка 

един усмихнат Кузей 

благодаря, мила!
И за Кузейските кивчета!
Особено това е много актуално за мен, точно изцепките на Зейна гледам в момента
Тук много добре е хванат "благия " и поглед 

благодаря и на теб, миличка!
Добре е татко, преди малко се чухме. 

мерси за споделеното!!

благодаря, джанъм! 
благодаря за споделеното, абсолютно споделям мнението ти за тази му роля на Киво. И не сме само ние, които мислим така
Да не цитирам колко коментари в този дух има навсякъде. Ето няколко под този невероятен клип, които казват всичко! 
На 47 оригинална серия съм. И все така бясна съм на всички - Гюнчо, Гюлтенка, Бану, Ханданка, Зейна 
Дано ни зарадва някой с нова снимка! Архива ни е пребогат, но друго си е нещо ново, така е.

, да, хубави коментари.
Рускините харесват много и Джесур.

благодаря за споделеното! 
И не само визията, всичко променя. Аз поне да го прави до такава степен друг не съм виждала. И не го твърдя, защото съм пристрастна, именно заради това негово умение да се превъплъщава всеки път най-вече съм такава.
Добре им е отговорил и действително е сладур, но не би могъл да ме накара да забравя накъде съм тръгнала, както ми се случи с ашкъма на времето
Може да играе по-малкия му брат, де 

благодаря за споделеното!
Напълно съм съгласна с теб за Ойкю, макар и да не променя особено визията си, успява да го направи с игра, аз за това и само нея от всичките му партньорки не пропускам да гледам във всичко, в което участва, играта и ми доставя истинско удоволствие . Само заради нея ще погледна сериала им, партньорът и не ми харесва чисто визуално, но дано пък да го харесам като актьор
Той кога започва ? Останалите сериали ще видя дали да ги преслушам, но Клуб ще го гледам, провокираха ме коментарите. Четох, че и втори сезон вече са снимали и ще го пуснат януари 
интересни неща си споделила, благодаря!
Особено новата система за рейтингите.
още веднъж съболезнования за загубата ти!

Препоръчани теми