Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 99

• 31 978
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Катеее, направи те бях забравила, бе жена!  Къде се губиш толкова време? То и аз не съм редовна много, ама ти съвсем изчезна!

Поли, съжалявам за неприятните моменти около вас, но да, има ги за съжаление. Част от живота са.

Али, прекрасна си, мила! Както винаги!

И да, Башак е много умна жена. С осанка и с аристократично излъчване и финес. За пореден път го споделям тук и за пореден път го правя с удоволствие. А и силна, без да го натрапва.

Гледам снимките и видеата с Къванч, ами много се е подмладил. Изглежда прекрасно!

И последно, и двамата са много мъдри, в синхрон помежду си и с природата и ще направят всичко необходимо така че всичко да бъде както трябва да бъде!

# 421
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!

Много съм доволна най-вече от тези думи на Къванч >>>
"Много съм щастлив, много.
Преди всичко благодаря на всички, както познати, така и непознати,
които, чувайки тази добра новина, я споделиха с нас, ..."
Чувствам се някак лично поздравена и щастлива, дори като непозната.
Не ни забравя Къванч, дори в най-съкровените си моменти,
нищо, че не се познаваме.

Дано всичко върви нормално в личен план за Къванч и Башак!!!

Поли, съжалявам за несгодите!!! Дано да се оправи!!!
Дружки, на средата на еп.20 /2ч.45 мин./ на Момичето ... съм.
Рейтингът още по-висок.
Поведох с една обиколка в ремонта за сега, но финалът е далеч.
Лекинка!!!

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 00:52 от * Diva *

# 422
Момичета, качвам видео с превод на руски. Фени и специално за теб, заради всички преводи, които ни правиш.
https://www.instagram.com/tv/CWd4Y0rontc/?utm_medium=copy_link
Междудругото на тази страница има и превод на част от предаването, в което участва Елчин, голяма сладурана е.
Фени 😍но няма да те оставя да почиваш🥰 намерих и това, мисля, че е по пълно интервюто
https://m.vk.com/wall-48803098_504155
Диве, Орси успех и спокойствие ви желая. Аз да се похваля, че днес след една година взехме разрешителното за ремонта на покрива 😜
Лека🤗🤗🤗

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 22:09 от pe04

# 423
Здравейте, момичета!
Толкова прекрасни емоции имаше в темата тези дни, че  отправям скромно предложение да обявим рождения ден на Айрето за национален празник на темата (толкова хубава новина ни донесе този ден)!
Както Пепи каза, Айрето получи страхотен подарък за рд ( Пепи, цитирам по памет, но много ми хареса)!  
 Фенче, Айре, Диве, Орси - взех да си мечтая някой ден, ако стана известна, да имам фенове като вас! Вие сте истинско богатство! Ако има нещо, с което Къванч трябва да се гордее наравно с таланта и успеха си, това са сърцата на хората, които е запленил!

Катето се е появила със своя неподражаем стил, Ани се е обадила, което истински ме зарадва, изобщо виждам признаци на един своеобразен празник!  
А Ирка ще води Башак, та ще ни припомня кога какво беше, защото всичко ще и е прясно прясно! На мен, признавам си, бременните ми дни почнаха да избледняват в съзнанието, освен някой ярки картини, като факта, че ме бутаха да седна и ме теглеха да стана или пък че когато коремът ми влизаше в стаята, аз пристигах около 5 минути по- късно ( но това беше вече на един по- късен етап)....Ех, прекрасни времена бяха, но дойдоха още по- хубави!
А Башак, смея да твърдя, изглежда страхотно за момента, пак по аналогия си спомням, че в началото на 4ти месец мен всички в офиса ме бяха разконсприрали, че съм бременна, само шефът ми горкият остана като гръмнат като научи, а аз му казах официално, когато вече бях сменила дрехите с 2 номера нагоре....ама, той има други качества, наблюдателността не е от тях....

Али, много ми хареса историята за имената на децата, написани на хвърчило! Обичам да търся скрития смисъл!

За мен лично пускането на хвърчило символизира връзката на човек с Бога. Виждам в малката летяща шаренийка нещо като протегната ръка към небето, като протегната детска ръка. И не само защото обикновено децата пускат хвърчила, а по- скоро защото го правят чистите души. Човек, който носи тъмнина в себе си, не може да погледне към небето с надежда, защото очите му не искат да срещат слънцето. Но когато човек вярва, търси,  благодари или просто се надява искрено, полетът на хръчилото може просто да съпътства полета на мисълта, на вярата и на очакването. А защо не и на благодарността!  
Аз лично не съм пускала хвърчило никога, но да кажем, че с много условности приравнявам пускането на онези големи светещи фенери над морето. Въпреки че осъзнавам, че беше тотално анти еко действие, съм пускала такъв и си спомням, че имах чувството, че мисълта ми полита с него. Някой си наричат желания, други просто изпращат малък знак на безкрая, че са тук и чакат своето щастие, макар и като малки черни точки на голямата шарена карта...

Това, разбира се, са моите изцяло аматьорски и свободни тълкувания, но виждам своята си представа за надеждата, благодарността и молитвата, която човек, получил най- голямата благодат, изпраща мисловно към безкрая, от където идва и отива всичко, което не можем да контролираме!

Спирам, спирам! Трябва да добавя за Орси и Дивето, че адски им съчувствам за ремонтните дейности, защото спокойствието няма цена, а ремонтите го нарушават доста грубо...
Пепи, при вас обаче  - честото за взетото решение, защото покривът си е откъдето и  да го погледнеш супер важен.

П.С. аз съм малко извън строя тези дни. Не намирам скритите букви, затова казвам направо, че на бабата на ММ и откриха ужасно заболяване, за два дни я подготвиха за операция и днес я оперираха цял следобед. Тежката част беше в решението дали изобщо да се оперира, а докторите пос
дготвиха семейството на мм за най- лошите сценарии. За сега знаем само, че е издържала операцията, но никой не дава гаранция за нищо нататък. А и да има нататък, не се знае как ще е. Независимо от възрастта на човек тези моменти са непреодолимо трудни, просто животът всякак е ценен и непрежалим...

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 09:54 от Polina_

# 424
  • AMS

Лека да ви е нощта, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!

Празнуваме, но искам да споделя и страховете си,
защото май не ме хваща сън.

Слагам и назарчета, но не толкова от суеверие,
а заради реалността.

Скрит текст:
В много лошо време живеем и сме жадни за радостни новини.
И в казаното от Къванч има много щастие, но има и страх -
"Това, което желаем е здраво бебе."
"Име, пол, всичко това по-късно, преди всичко нека е здраво  ..."
"Само да бъде здраво."
Колкото до това, като написах, че при съседите и на други места,
вече не са толкова суеверни в такива случаи, имах предвид,
че по нов начин възприемат и се обмислят нещата за раждането на едно дете.
Този акт е вече предварително подготвен и обмислен от двойката. Детето е желано.
Не са били случайни и тези процедури на детокс и ... Сигурно има и консултации с лекари и ...
Те са се готвили поне година, а не от преди три месеца.
И стая и дрешки ще се обзаведат и купят предварително. 
Както казва Къванч -
"Бременността е процес, който ние също наблюдаваме и преживяваме."
Не знам дали Башак ще се покрие, но нека да постъпи така, както те и лекарите преценят.
Всичко се случва дори в нормално време, камоли в днешното.
Още повече, че в семейството на Къванч има не много приятен случай - Мира,
а оня ден разбрахме от майка му, че нейно внуче е на операция.
Има и друг пример с детето на техните приятели - Уесли и Йоланте.
Спомням си как двамата с Башак  отидоха в болницата при раждането.
Днес, докато ровех в тт, прочетох, че Бергюзар е родила много трудно,
а тя непрекъснато споделяше през цялото време за бременността в инстаграм.
Доста се стреснах, защото в моето семейство има такова дете, родило се по същия начин.
Прочетох и че сега било ред на Берен.  Ама това е голяма отговорност, не става така хоп и ...
Дано всичко при Башак мине безпроблемно!!! Дано!!!
Мен са ме чакали да се родя 9 години и съм била 1,900 кг.,
а сега няма да се качвам на кантара, че срамота.
Извинявайте за написаното!!!
Но съм сигурна, че почти всяка от вас ѝ минават подобни мисли и нахлуват спомени.
Нямам за цел да ви разстройвам, да помрачавам хубавата новина, но страх ложе пази.
Не го написах от суеверие, а поради реалността.
Дано всичко лошо остане в миналото и да е било до тук!!!

Ние ще сме с Башак и Къванч!!!
Ще се радваме и ще се притесняваме заедно!!!

# 425
Добро утро, мили дружки! Hug

Пепи Heart Eyes може ли да ми копираш превода, мен не ме допуска тази страница Thinking
Иначе на другия превод в ИГ само началото не беше споделено по-рано
К - Как сте ?
Ж - Много благодарим, и ние като вас сме радостни и развълнувани. Нека всичко да бъде добре
К - Благодаря! Жалко, че не можем да свалим маските и да поговорим. Иншалах да дойде времето, когато ще можем да говорим без маски. Много ви благодаря!
Радвам се, че най - сетне сте получили пустото разрешително за ремонт на покрива, честито!
Диве Kissing Heart да, може да се каже, че всички се почувствахме лично поздравени от сладкия ни татко Heart
Поли Kissing Heart и без да си станала известна аз отдавна съм ти фен, джанъм Smile Още от времето на Сблъсък, обичам твоите коментари, гарнирани винаги с прекрасното ти чувство за хумор, благодаря ти! Kiss Ето и сега така хубаво си го казала ...
Цитат
За мен лично пускането на хвърчило символизира връзката на човек с Бога. Виждам в малката летяща шаренийка нещо като протегната ръка към небето, като протегната детска ръка. И не само защото обикновено децата пускат хвърчила, а по- скоро защото го правят чистите души.
Цитат
виждам своята си представа за надеждата, благодарността и молитвата, която човек, получил най- голямата благодат, изпраща мисловно към безкрая, от където идва и отива всичко, което не можем да контролираме!
С Алинка Heart Eyes направо сте си сбъркали призванието, честно! Hands Plus1
Стискам силно палци да се пребори бабата на ТМ , дано си има дни жената! Hands Pray
 Абсолютно Weary
Цитат
Независимо от възрастта на човек тези моменти са непреодолимо трудни, просто животът всякак е ценен и непрежалим...
Диве Kissing Heart
Скрит текст:
Разбира се, че се притеснявам, никой не е застрахован, за това наслагах толкова назарчета и аз, но силно вярвам, че всичко ще е наред ! Дори не си позволявам да мисля нещо друго, а и толкова много хора от цял свят им го желаят от все сърце! Та, предлагам да мислим само позитивно и да им изпращаме само положителни мисли, макар и отдалеч.

Цитат
Още повече, че в семейството на Къванч има не много приятен случай - Мира
Не помня ти или някоя друга дружка преди няколко години ме пита дали не е със синдром на Даун Thinking Не мисля.

Хубава събота! Hug

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 10:37 от queen_fenka

# 426
Хубава събота!! Hug
Диве Hug
Скрит текст:
аз не случайно написах спойлера в пост 400....и в пост 414, че ще я мисля през цялото време.
нормално за Къванч - това да е най-важното, така е с всички бъдещи родители, особено ако детето е толкова дълго чакано.
Та нека Господ ги дари с живо и здраво бебе!! Hands PrayFlowers Four Leaf Clover ще им пращеме нашите молитви и позитивна енергия. Hands Pray
Поли Hug, празника ще е когато се случи това, за което се помолих по-горе Blush
Дано бабата на ТМ се пребори и оздравее!! Flowers Four Leaf Clover
пак си написала забавен, но и в същото време сериозен пост....като каза, че може да станеш известна, току виж в някой етап на живота ти- напишеш и книга Wink тая дарба трябва да се канализира в нещо подобно! Hands Plus1

Кате, добре си наминала с това хубаво стихотворение!! Hug
Пепи Hug- а честито за покрива! Hands V
Къванч и мениджърките му са били в тоя ресторант, където е пяла Бурджу.
има видеа в ИГ й - https://www.instagram.com/burcu_ozsoy1/
наистина почнаха да пишат за бебе момче, но според мен нямат достоверен източник. Thinking

Фенче Kissing Heart точно за черно-бялата снимка от РД, американките написаха в ТТ, че сега е станало ясно скритото й значение.
аз ще ти копирам думите на Онур Гювенатам....Hands V
Къванч в началото казва и, че са отишли да слушат снаха му с негови скъпи приятели.
ще сравня преводите и ще го постна на 1 стр, в папката- Нови интервюта.

Blue HeartHeart

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 10:55 от Airra

# 427
.

Момичета, съботни привети!

За мен, лично, заявявам най-отговорно, че съм  фенка на всички тук! Дори и на Госпожата, нищо че не пише.

А за постоянното мислене /тревожно или не/ върху състоянието на Башак не мисля, че е добра идея. По-добре нищо. По-скоро да помислим как да ги поздравим след   няколко месеца.

Дива, хубав пост! Но ти всъщност,  нямаш лоши. Но този е по-дълъг и по-емоционален. Heart Eyes

Момичета, не ви споменавам поименно, но всички ви поздравявам, прегръщам и пожелавам хубави събота.

# 428
Айре Heart Eyes благодаря и за споделеното и за копирания текст. Ама това от интервюто на Онур Гювенатам нали скоро го превеждах ? Thinking Не виждам нищо кой знае какво по-различно, но няма проблем Hands Plus1
Цитат
Откъс от скорошно интервю на Онур Гювенатам за проектите на Къванч Татлъту за Netflix.

- Добре, значи всички наоколо говорят за създаването на сериали за Netflix. Например ти направи сериала "Дар" за Netflix, не знам дали си работил и върху нещо друго.

- Първоо работих по сериала "Закрилникът". След това работих по сериала "Дар". Сега снимаме нещо с Къванч.

- "История на една подводница" ...

- Точно така, "Историята на една подводница".

- Мисля, че в един момент той се пресича с ...

- Със сериала "В нощта".

- Това е кросоувър.

- Вторият сезон на "Into the Night" стартира на платформата и на финала ...

- Играе Къванч.

- Имаме обаче спойлер.

- Да за съжаление.

- По принцип този герой се появява в друг сериал. И така, това е нещо като спин-оф ли ?

- Нещо от този тип.

- Мога да кажа, че те са в една и съща Вселена. Публиката трябва да разбере това веднага щом го види. Има още няколко проекта, по които ще работим с Netflix. Те са в процес на разработка. Да създавам проекти на Netflix е нещо възхитително.

- Този нов проект за подводницата ... Откъде дойде идеята?

- Всичко това е на сценариста, аз винаги работя с Джейсън.

- Той се явява още и изпълнителен продуцент на Into the Night.

- Точно, да.

- По моите проекти винаги работя с Джейсън. Имах такава възможност, аз също научих много от него. Имаме страхотни отношения. По времето, когато разработвахме проекта заедно, си мислехме – може да е кросоувър. Просто се появи от нищото.

Ох, и така сериала Into the Night вече се излъчва, а ти създаде кросоувър.

- Да, и създателят на сериала "Into the Night" Джейсън. Това просто така се случи.

* Crossover - сюжет на художествено произведение, в което се смесват героите и/или местоположенията на различни произведения.
Нека си пишат медиите, и мен като Киво най - малко ме интересува какво ще е бебето, важното е да е здраво! Flowers Four Leaf Clover Two Hearts
Ма много ни е хубав ашкъма! Heart

Орси Kissing Heart и аз мисля като теб, няма нужда Hands Plus1 И смятам, че няма какво да го мислим от сега как да ги поздравим, то само нека това време дойде, най-лесно ще е, Айрето Heart Eyes знае как и къде, тогава всичко ще си дойде спонтанно и от сърце! И вече действително ще празнуваме здраво в къщичката ни, само да сме здрави всички! А за сега ще си чакаме търпеливо и  мълчаливо ще им изпращаме само хубави флуиди и позитивна енергия, нали ?
И няма да сме само ние, гаранция! Smile

Ох, какво дяволско изчадие все пак е този Гюней На 68 серия съм.

# 429
Привет, момичета! 😍
Благодаря ви за всичко споделено от все ❤. Всяка една от вас допринася темата да е пъстра и уютна. С голямо удоволствие си влизам тук всеки път. ☺

Аз мисля, че няма нищо тревожно в думите на Къванч, че се молят само за здраво бебче. Всеки родител се моли за това и това е най - важното. Родилите наскоро мами, знаят колко много изследвания се правят и че се следи абсолютно всичко. Затова нека мислим позитивно и енергията ни да бъде светла, а не наситена с тревожност. Вярвам, че има съдба и, че от това, което ни е написано, просто не можем да избягаме.
Четох и за трудното раждане на Берг. При всеки е много индивидуално, не искам да го мисля от сега, даже не искам да го мисля въобще. Винаги си правим планове, които почти никога не се случват на 100%. Колкото е близко раждането, толкова е и далечно, защото други неща са много по- важни преди това.
Скрит текст:
Аз съм с тромбофилия - голям риск от появата на тромби и това предполага аборт. Опасността премина, но през цялата бременност има вероятност да се появи някакво тромбче, което може да е пагубно за бебето. Всеки ден си бия инжекции за разреждане на кръвта. За сега всичко е наред и вярвам, че ще бъде наред. 🙏🙏🙏 Настроила съм се толкова позитивно, че не искам да мисля за лошо развитие…
Та написах всичко това, за да се аргументирам, че няма нищо плашещо в думите на бъдещия татко. ❤Това е нещото, което всеки родител иска за своето дете.

Съгласна съм с вас, много е развълнуван и няма как да скрие това вълнение. Много са ми мили и двамата. А Къванч е в умопомрачителна форма - пръска чар, та се не трае. 🥰🥰🥰

Пожелавам здраве и сила за бабата на ТМ, Поли ❤.
На всички болежките бързо да минават, проблемите и те да не се застояват.
Мен всеки ден нещо ме боли, но това е друга тема. 🤪

Ох, с Якамоза нещо се забавиха(спрямо нас, де).Защо ли още няма нищички. Ни тийзър, ни снимка. Хайде да ни зарадват през декември, много хубаво ще е.

Пожелавам на всички ви щастлива съботна вечер! ❤

# 430
Ире Kissing Heart, много хубав пост си написала!!
Цитат
Затова нека мислим позитивно и енергията ни да бъде светла, а не наситена с тревожност. Вярвам, че има съдба и, че от това, което ни е написано, просто не можем да избягаме.
Hands Plus1
Скрит текст:
пожелавам ти от сърце спокойни и здрави месеци и  на финала всичко да е наред и прекрасно!! Flowers Four Leaf Clover
Къванч съм сигурна, че е с най-любимата ти прическа, доооста късо! Stuck Out Tongue Winking Eye
Якамоза, наистина ако ще го пускат през декември, трябваше да дадат до сега някакъв знак, да видим кога ще ни изненадат....
Фенче Kissing Heart благодаря за превода!
общо взето нищо ново........е говори накрая за Дж. Джордж.
Цитат
А за сега ще си чакаме търпеливо и  мълчаливо ще им изпращаме само хубави флуиди и позитивна енергия, нали ?
Hands Plus1
Орси Hug

Heart Eyes

лека! Nature Stars

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 21:23 от Airra

# 431
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Аз пак минах на нощен режим 😜
Поли, Али наистина сте си сбъркали призванието. Преди лично да се запозная с Али мислех, че най- малко е учител по литература, същото се повтори с Поли. Айрето е права, трябва да се пробвате в писането на книги.😍 А фенове си имате още сега.
Ирка, истинска душичка си ти. И точно така ... Башак ни накара да си припомним тези дни. Поли, а аз много ясно всичко си спомням/нищо, че беше в миналия век😂/ и мога с ръка на сърцето да кажа въпреки, че и двата пъти влизах в болница това е времето ми на пълно и най- продължителен период на пълно щастието.
В същото време много жени в различни групи споделят своите лични преживявания. Впечатли ме разказа на една жена, която изключително възторжено изразяваше радостта си и беше написала своята история. Били от 19 годишни женени с нейния съпруг,но 16 години нямали деца и после им се родили две момичета. И всичко това ми припомни думи на Къванч в едно негово интервю, че отговорът на всички въпроси е любовта.
Диве, Айре, Фени разбираемо да има притеснения, но погледнете и от друг ъгъл нещата. Все си мисля, че това не е първата бременност на Башак и може пък сега да искат да обърнат късмета, като го обявят публично. Междудругото си спомням, че и Хазал изпревари папараците и се беше снимала и беше качила снимка, така обяви, че е бременна и затвори устите им. То не, че няма и сега да се пишат фалшиви новини, ето вече тиражират какво ще е бебето, но поне аз съм доволна, че те решиха кога, как и кой да кажа.
Айре, и на мен страшно много ми харесва с тази прическа. Спомням си, че на пресконференцията на Мави Къванч беше споделил, че когато излъчат Якомоз ще започнат снимките на втората част.
Якомоз ще дойде няма къде да избяга. Изчакахме се , но дано е за добро.
Прегръщам ви всички 🤗
Лека

Усмивка ♥️♥️♥️

# 432
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и за разбирането!!!
Нямам добри новини,
но като ви чета и гледам Къванч, забравям за лошото!!!

Лека и синеока!!!

# 433
Добро утро! Hug

Ирка Heart Eyes Айре Heart Eyes Пепи Heart Eyes Диве Kissing Heart благодаря ви! Kiss
Ире Heart Eyes точно това казвам и аз - само хубави мисли да ни спохождат и чудото ще го видим, и двете с Башак ще родите здрави и красиви бебенца! Heart
Сериала на Ойкю ще се излъчва от 03.12. Оф, малко ми е бозав сценария, ама да видим Thinking
Скрит текст:
Асия е 32-годишна млада жена, майка на две деца. Тя загубва майка си в ранно детство, израства с жестока мащеха. На 17-годишна възраст Асия среща Джемал, те се влюбват и се женят тайно от всички. Живеят тихо, но с течение на времето Джемал става все по-затворен, а когато Асия забременява с второто им дете, той изпада в още по-голяма депресия. В крайна сметка Джемал напуска дома им. Скоро среща Хелин Демирхан, дъщеря на богато семейство. Хелин се влюбва лудо в Джемал. Въпреки това Джемал все още обича Асия, но когато се разкрива, че Хелин е бременна с него, той избира нея и богатия живот. А Асия трябва да се справя сама с две деца и в този труден момент в живота й се появява Махир - който е израснал в крилото на имението Демирхан.

Хубав ден! Hug

# 434
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Нося ви нова/стара снимка на Къванч

Публикувана е от хотела в Карс по време на снимките на Денят на влюбените.
Фени, нищо чудно точно този тип сериал да се хареса на турския зрител. Ще ми се заради Ойкю. Аз не съм я гледала в нищо друго освен в КГ и сериала по Нетфликс, та нямам и представа дали има други успешни сериали по тв. Може би Гости е по запозната ?
Хубава неделя, днес слънцето е щедро към нас.

Общи условия

Активация на акаунт