Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 99

• 31 974
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Пепи Heart Eyes Ойкю играе след КГ в много други сериали и филми , като продължаваше да играе и в театъра, където всъщност я забелязаха и поканиха за ролята на Джемре. За нейните години има завидна филмография, макар някои да и предричаха на времето, че никой повече няма да я покани и не я бива за актриса Smile
"Кузей Гюней", 2011.
"Грязные деньги, лживая любовь", 2014.
"Тошнота", 2015.
"Великолепный век: Империя Кёсем", 2015.
"Пыль", 2016.
"Биение сердца", 2017.
"Идолы", 2017.
"Полезно для дела", 2017.
"Что-то полезное", 2018.
"Сердцебиение", 2018.
"Элита", 2018.
"Великолепный дуэт", 2018.
"В другой раз", 2020.
"Мы встретились в Стамбуле", 2020.
"Светское общество", 2020.
Непременно трябва да изгледаш Сърцебиене, там играе неврохирург и е страхотна! Партньора и не ми харесваше особено много, беше ми леко мъженствен, но получиха Златна пеперуда като двойка Smile
Е, всеки ден не е Великден, ще си гледаме известно време старите фотки

Да ви се похваля, че изгледах освен 2 серия на Гост и 6-те серии на Клуб. Много ми хареса, на един дъх го изгледах! И Гост ми харесва, но няма висок рейтинг Thinking Та, не зная този новия колко ще се хареса, дано, и аз го искам заради Ойкю.

# 436
Привет и от мен, хубав следобед!! Blue Heart
Диве Flowers Rose
Пепи Hug е и на мен много ми харесва тази прическа, от късия вид най - много, с бретончето нагоре Stuck Out Tongue Winking Eye
Хотела са написали скъпия Къванч Татлъту Hands V

Ойкю е играла и в тези сериали-Черни пари и любов, Кьосем, Сърцебиене, Великолепния тандем.
филмите й са ми мъгла.....

Фенче Kissing Heart,
на мен пък партньора на Ойкю много ме кефеше в Сърцебиене, отиваха си Wink
Скрит текст:
но не го изгледах целия. И Великолепния тандем с Ибро и Керем не съм гледала.
Цитат
За нейните години има завидна филмография, макар някои да и предричаха на времето, че никой повече няма да я покани и не я бива за актриса
ужас Laughing
Значи Клуб-а ти е харесал, как ти се стори Баръш, за Салих чета доста суперлативи.
на мен нещо не ми върви гледането на дизита, дотягат ми дългите серии Pensive , изгледах най-после Чукур, наистина си е класика Hands Plus1, и съм само с Момичето и Неверния.
ти гледаш ли Гласът на България?
Скрит текст:
има страхотни мъжки рокаджийски гласове!!! Hands Metal

новосподелена/от 2019/ с поздрав.

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 15:06 от Airra

# 437
  • Плевен / София

Фенче Kissing Heart,
на мен пък партньора на Ойкю много ме кефеше в Сърцебиене, отиваха си Wink, но не го изгледах целия. И Великолепния тандем с Ибро и Керем не съм гледала.

Веднага да се поправиш.... В него за първи път гледах Керем... Stuck Out Tongue Winking Eye
Здравейте момичета,
Всяка бременност след 30 годишна възраст на майката се води "проблемна"....а и докато не вземеш в ръцете си бебето, всичко е в ръцете на съдбата....Дай боже на всеки да стигне до този момент....

# 438
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
Баръш определено ми хареса, макар и ролята му да не е голяма, а младото момиче, което играе с него - Рашел още повече. Да не говорим за Метин, Фърат Танъш, Гьокче и Салих,  страхотни, особено Салих ме впечатли в тази трудна роля, раздаде се! Добре беше предадена автентичната атмосфера в познатия ни квартал Пера, булевард Истиклял, костюмите са достоверни за това време, режисурата много добра, музиката, интересни са всички образи, а бе хареса ми, а мислех, че ще ми е скучен, щом не е съвременен. Сигурно и Пера Палас с Хазал ще ми хареса. Имало още 4 серии, които щели да покажат януари, не разбрах само дали те ще са 2 им сезон ? Thinking Ще ги чакам, иска ми се да видя как ще завърши историята.
О, аз с голям кеф си изгледах Сърцебиене до края, много ми допадна в тази роля Ойкю, а колкото до партньора и, въпрос на вкус Hands Plus1 Общо взето ми харесаха като двойка, де, иначе щях да го зарежа.
Е как, където има музикално предаване по нашата телевизия, там съм! Stuck Out Tongue Closed Eyes Тази година има невероятни гласове, и не само от мъжете. Дори не мога да кажа кого най-много харесвам, много силен сезон.
Гости Hug дай, боже! Hands Pray

Във Въпрос на чест гледах за първи път Керем аз и за мен това си остана неговата най-силна роля. Ако не си го гледала, горещо препоръчвам! Не догледах и аз Великолепния тандем от липса на време, трябва да се поправя , ама кое по-напред се чудя Smile Сега е време да изгледам най-после и Момичето.
Скрит текст:

Хубава вечер! Hug

# 439
Гости Hug, не мисля.... Керем съм го гледала достатъчно Wink
Фенче Kissing Heart, мерси за отговора!
Клуба, май няма да има превод на бг, може и да се наканя да го изгледам на руски, някой ден...
Скрит текст:
оххх според Инеса бил най-големия провал на турски сериал за НФ, та едва ли щяло да има 2 сезон.
м/у другото-сценаристката била Ранини, а реж-р е Зейнеп Гюнай Тан/Истанбулската невеста/
а в Гласът имам 2-ма любимци, мъже Wink
още едно видео >
много е сладък Къванч накрая...пуснах си авт. превод,  май го питат нещо за теглото му в проектите Thinking, ама не разбрах, пак се майтапеше накрая:))

ако някой може да каже какво си говореха, ще е супер! Диде Hands Pray
лека! Nature Stars

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 22:18 от Airra

# 440
Добро утро! Heart ExlHeart ExlHeart Exl

Скрит текст:

То малко добър ден вече, ама карай. Laughing

Благодаря ви за всичко споделено. Flowers Hibiscus

Поли, съжалявам. Дано всичко се нареди по най-добрия начин. Hands Pray

Кате, радвам се да те "видя". Kissing Face

Цитат
На вопрос как он ощущает себя в новой роли, в связи с ожиданием малыша, Кыванч ответил что это все для них ново, удивительно и пока что не понятно до конца... Туманное ощущение такое..но они очень счастливы. Так же сказал, что пока не знают кто у них будет, мальчик или девочка.. .Журналисты также поинтересовалась о том, что начались ли в доме приготовления помещения для ребёнка, Кыванч ответил, что всему свое время и в ближайшее время он подробно обо всем поделится со всеми. Кыванч так же сказал что они с Башак ещё не обсуждали имя для ребёнка, потому что не хотят с этим спешить. Но несколько раз повторил, что они учатся жить теперь с новой мыслью о малыше, который появится на свет.

Перевод: https://vk.com/club195524900
[/b]

Хубава нова седмица! Heart Exl

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 10:54 от ·٠•Snejka•٠·

# 441
Привет, дружки! Hug
Снеже Kissing Heart благодаря! Flowers Hibiscus
Вече е обед, ама имам нужда от още, снощи гледах до никое време Момичето и пак не успях да догледам 18 серия Smile

Айре Heart Eyes кои са ти фаворитите от мъжете ?
Скрит текст:
На мен от вчерашните ми харесва много Стефан, нищо, че е сърбин и този лудия Даниел ли беше. Харесваше ми и Шеки, но той си замина. А от момичетата много ми харесва Лидия. Имам и от другите отбори, да видим кои ще оцелеят Thinking
Да бе, чак пък провал е Клуб , глупости! Smile Поне турците са го харесали доста,  по света не толкова, но провал е доста преувеличено. То за нея всичко е провал, щом Чаго не участва в него Smile
Дано Диди ни осветли какво се бъзикаше Киво на края на видеото Hands Pray
И на мен страшно ми харесва Киво с тази прическа, напомня ми снимките от този негов период

Днес феновете отбелязват 3 години от премиерата на Сблъсък Heart

Много е дива Йозге! / в добрия смисъл на думата /

За добро настроение в понеделник! Щастлива и успешна нова седмица! Hug

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 12:21 от queen_fenka

# 442
Привет в понеделник!! Hug

Снеже Hug Flowers Hibiscus
Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
лудия Даниел си го харесах още от кастингите на тъмно
с много любима песен
Скрит текст:

ама съм гледала негови интервюта, малко ми простее с изказванията си.
другия е Джейми
страхотен!!
Скрит текст:

И Стефан ми хареса снощи.
от момичетата, имаше една Стиляна, но тя отпадна...Worried
Цитат
Да бе, чак пък провал е Клуб , глупости! Smile Поне турците са го харесали доста,  по света не толкова, но провал е доста преувеличено. То за нея всичко е провал, щом Чаго не участва в него
да Mr. Green
охх какви снимки на Йозге, много е лудичка. Wink
за съжаление, сериала на мъжа й/и приятел на Киво/-Бурак го спират на 6 серия. И тази година секирата заради рейтинг играе яко. Head Band

Башак е имала гости-малките братовчедчета, които са попораснали.
Генчо е облечен в тениска:))

и аз ще отбележа 3 години от началото на любимия ни Сблъсък
с любимата ми песен и Зейкад Heart Exl

Здрава и позитивна седмица!! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 13:12 от Airra

# 443
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, дружки!
"Доставете си дребни, но любими удоволствия и се радвайте на живота! Защото е прекрасен! И само веднъж ни е даден!"

Хубава и успешна седмица!

В края на видеото журналистите молят Къванч да се снима с фенката, която е гост от Иран, (мисля) докато тя се подготвя за снимката, те отбелязват, че доста е отслабнал, питат го специално за ролята във филма или така се е получило. Къванч се смее и казва, че как да не отслабне, като постоянно е с маската, как да не отслабне човек с маска на устата през цялото време, преди това два пъти споменава, дано слеващите срещи да са без маски.
Попитаха го още веднъж дали отслабването е за ролята, отново отговори шеговито, че така станало, да бил подготвен.

Благодаря за всичко споделено! Flowers Hibiscus

Фенче, Heart Eyes и аз стигнах дотам с Момичето, наваксвам.

Скрит текст:
Имах временен отлив от сериала, основно заради завоя, в който завива историята в края на сезона, но реших да се пробвам отново и за момента не съжалявам.
Вече изобщо не съжалявам, че Седат не се отказва от Джана, радвам се, това е единственият начин да отърве и откаже Налан от себе си. По- добре ужасен край, отколкото ужас без края. Никаква нужда няма от подобно същество в живота си. Нито тя го обича, нито той нея. Така ги възприемам до този момент.
Няма нищо полезно в такава връзка.
Образът на Хайри страшно много ми допадна още от първо впечатление. Не разбирам недоволството от външния вид на актьора, много е подценяван, а за мен се справя чудесно с ролята. Все още има някаква мистика около него, но на първо четене е прекрасно допълнение към основните фигури. Дано избягат от оригинала. Сцената, в която Налан и Седат отидоха в къщата му, седящият от едната страна на прага Хайри, Налан, "зеницата на очите му", прекрачваща прага, от един свят в друг, буквално и преносно, тази сцена ме накара да искам още и още такива с двамата.

Хубав остатък от деня ви желая! Blue Heart

# 444
Алинка Kissing Heart благодаря ти за превода!! Kiss
значи бил отслабнал заради маската, която била постоянно на устата му Laughing
въпреки, че за филма не беше чак толкова слаб, в сравнение с пролетта, когато беше Арман.

за Момичето,
Скрит текст:
радвам се, че си се върнала към сериала, който хич не е лош.
споделям всичко Hands Plus1
Седат още в началото на 2 сезон показа що за стока е, въпреки, че в последните 2 серии отрязва тотално Джаба/която ще си отмъщава/ и се връща при Налян, а тя от своя страна с доброто си сърце го приема уж отново, да видим до кога. Да, няма любов м/у двамата- всичките им действия са продиктувани от други подбуди, страхове, лични амбиции.
Ооо много се радвам, че си на моето мнение за Хайри. много ми е положителен героя и Джихо се справя страхотно. Интересно ми е как ще развият сценария, защото според книгата-Налян и Хайри  се влюбват.
Появява се и нова героиня, май ще има нещо с Музо....

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 20:57 от Airra

# 445
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Али, благодаря и аз за превода. Айре, може точно заради нови снимки на Арман, Къванч да е отслабнал, макар че на мен изобщо не ми изглежда така. Но може би на живо нещата изглеждат по друг начин.
Фени, благодаря за мнението за Клуб . Четох много противоречиви мнения, но съм забелязала, че с теб имаме близки вкусове и вероятно и на мен ще ми допадне, така че го слагам в списъка.😀 На Нетфликс поне се гледат бързо. Специално погледнах в Netflix кога е бил трейлъра на Клуб и видях, че са го пуснали на 11 октомври, а сериала е пуснат на 5 ноември. Почвам да си мисля, че може би няма да гледаме Якомоз през декември 🤔 или може би ще бъде в края на месеца. Сетих се, че трябваше да има и някаква пресконференция , на която да обявата какво предстои през 2022г. и ако не ме лъже паметта това трябва да стане в близките дни.
Момичето не съм го гледала, до 17 серия съм 😥 Ще видя дали ще успея тези дни. Айре, четох, че актрисата, която ще се присъедини включи, ще играе съпругата на Хайри. Интересно ми е как ще я вкарат при положение, че до сега няма и намек за нейното съществуване.
Диве, в момента гледам и новините, как са нещата около теб?
Гости, май на мен трябва да се"караш"😀 аз съм много назад с материала.
Да, днес наистина стават три години от началото на Сблъсък, още ме е яд, че тогава не ви открих.
Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

Не мога да си обясня, защо единствените снимки в ИГ на Къванч са точно от края на Сблъсък.

# 446
Пепи Hug аз се чудя защо не съм попадала на инфо-какво ще пускат НФ през декември, преди имаше едни видеа със заглавията и датите.

Цитат
Сетих се, че трябваше да има и някаква пресконференция , на която да обявата какво предстои през 2022г. и ако не ме лъже паметта това трябва да стане в близките дни.
Предполагам, че имаш впредивд НФ Турция.
Новата героиня в Момичето не е жена на Хайри, а негова позната, май, че Музо ще я хареса.
Цитат
Не мога да си обясня, защо единствените снимки в ИГ на Къванч са точно от края на Сблъсък.
не си ли стигнала до извода, че Къванч споделя в ИГ според настроението си. та явно на финала на Сблъсък е бил много развълнуван, а и страхотни снимки се направиха с колегите, с които съм сигурна, че са се разбирали много добре!!
Диве, как е положението при вас?

лека!

# 447
Алинка Heart Eyes благодаря! Kiss Ей, голям зевзек е ашкъма, от къде ги измисля само Smile
Скрит текст:
Едно към едно с твоето мнение за Момичето е и моето. По някое време бях загубила големия си интерес към него, но отново успяха да го върнат с последните серии . За Седат също съм много съгласна, наистина не и трябва такъв като него на Налан, той си е тъкмо за Джана. За Джихо и неговия Хайри и аз мисля , че много добре се вписа в сценария, играе си чудесно момчето, не знам защо някои го смятат за слаб актьор. На мен от целия каст ми издиша най-много Феяз, но и той добре се справя с тази ужасна роля, много му върви на физиономията Smile Аз стигнах до 2 част на 19 серия. Също много се надявам, че няма да следват книгата, не ми се иска Налан да се влюби в женен мъж, това момиче заслужава да я обичат безрезервно само нея, достатъчно изстрада. Не разбрах и друго - Селен наистина ли обича Левент или и нейното е само навик Thinking А той май наистина направи всичко заради нея, преди това го имах за използвач и нагаждач, който се е оженил за нея заради парите. Ще видим. Музо за сега не ме е разочаровал, а Фериде най - сетне показа, че и пука и за Налан, не само за прословитата и чест, та продължавам гледането.
Айре Heart Eyes благодаря и за твоя коментар Kiss
Скрит текст:
Аз все още нямам идея как ще се влюби Налан в Хайри, честно казано Thinking Не за друго, ама са толкова различни ... Хайри е много добър и честен и лоялен, за него е видно, че се влюби безпаметно в нея, но при нея как ще се получи изобщо не ми хрумва. Дано го измислят достоверно. А Фериде как ще го приеме също е много интересно. И на мен не ми се вярва, че е женен, за сега няма такива индикации, но да видим.
Скрит текст:
Благодаря за отговора за фаворитите ти. Даниел има невероятен глас и присъствие, но си избира скапани песни и наистина е малко ненормален Stuck Out Tongue Closed Eyes Джейми и на мен ми харесва, но повече ми харесват други, като ги дадат другата седмица ще ти кажа кои, че не им помня много имената.
Пепи Heart Eyes Киво си е слаб и сега, но не толкова, колкото беше пролетта, Айрето е права. И като Юсуф е слаб, колкото е сега, не ми се вярва да отслабва отново за Арман Thinking Много се надявам, че тези дни вече ще трябва да ни кажат датата за Якамоз, и да пуснат трейлър. А не знам защо си мисля, че ще го излъчат тази година, дано само не бъркам, но такова предчувствие имам. Може и за края на декември да е предвиден, ще видим. А Клуб мисля, че точно на теб ще ти допадне, ще ми е интересно дали и този път ще ни съвпаднат вкусовете. Явно за Киво Сблъсък е бил важен, щом има снимки в ИГ си именно за него, а и страхотни приятели станаха всички, може би за това, знам ли ? Уникален сериал си беше, независимо от финала.

Лека! Hug

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 22:18 от queen_fenka

# 448
Здравейте, момичета!
Виждам, че сте се сетили за "Сблъсък", та с риск да се повторя, да си кажа, че обожавам този сериал! Много съм щастлива, че го открих, а чрез него се докоснах и до таланта и харизмата на Къванч. Много пъти преди това съм чувала това име, но истината е, че чуждото мнение не беше определящо, трябваше някоя негова роля да ме докосне и това е. Но ето, че този начин, макар и по-бавен, се оказа доста по -сигурен, защото вече съм му голям фен. Както и на Елчин, между другото... Че и на Мелиса, и на Алперен и на всички до момиченцето, което играеше Айлин!

Аз вече съм си вкъщи и се опитвам да подновя срещите си с Кузей вечер (т.е пред екрана).  Истината е, че днес нямах търпение и изгледах Момичето (последния епизод с бг превод)...
Скрит текст:
Ами какво да кажа, аз обожавам играта на Бурджу и като цяло на каста, както и сценарият, въпреки бавното развитие , лично за мен. Независимо от моментите, които ме дразнят, има какво да задържи вниманието ми все още. Да не говорим, че изгарям от нетърпение да видя крайната разплата с Фериде, Седат и Джаба. Съзнанието ми чертае едни достойни финали за тях, но се възпирам и си казвам, че трябва да дам шанс на сценаристите да брутализират развръзката и да ми докажат, че са истински психопати не само що се отнася до мъченията на Фериде и на половината свят спрямо Налян. Така де, ако си заложил толкова много жестокост в съдбата на главната си героиня, ако си изредил половината клинични лудости в детайли и си "залюбил" паталогичен нещастник и мазохистична извраенячка, ами не може просто да убиеш Фериде ханъм с един изстрел и толкоз. То ще е все едно да обиколиш на маратон половината свят и после вкъщи да качиш две стълби, да седнеш и да кажеш "уморих се"... Та, чакам си.  По отношение на Хайри. Айре аз ти признах,че ми стана по-симпатичен, може би заради душевната грозотията на всички останали., а може би и заради това, че очаквам спасението на Налян да дойде именно от него. За Музо, аз лично загубих първоначалния си интерес към образа му. Дори не знам как точно да аргументирам защо. Но все още все така силно ненавиждам Седат и чакам и той да вади портфейла и да плаща, ама не с кредитните карти на баща си...

Аз съм доста изморена и изтощена психически, та вероятно ще ми трябва време да се презаредя, дано да имам тази възможност...
Лека вечер и поздрави на всички!

# 449
Поли, 🤗 имаш кой да те зарежда, малкия бомбон ще ти даде сили. Но е тежко, знам.
Честно казано много се радвам, че толкова много си харесала Сблъсък и така имам  възможност да чета твоите прекрасни коментари 😍
Айре, Фени съгласна съм, че пролетта наистина Къванч беше много слаб, но сега си ми изглежда много добре. А за снимките...се сетих още нещо. Миналата седмица си четох интервюто на Къванч след Хайде, сине и там той говори , че му предстои проект, които сигурно ще бъде последен за телевизията. Може и затова да е така със снимките. Не мисля, че качва само в зависимост от настроението.
Айре, ти онзи ден беше споменала за тълкуване на американките на снимката от рождения ден на Къванч. Но мисля, че скрит смисъл имаше не в тази снимка/та те винаги на снимките са или хванати за ръце или са прегърнати/ а по скоро снимките, които качиха с Башак в един и същи ден.

Лека 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт