Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 99

• 31 970
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • AMS

Лека да ви е нощта, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!
Трудно ми е да пиша, но ще се опитам.

Скрит текст:
Положението при мен не е точно такова, което го показват по бг тв.
Да, имаше безредици в Роттердам,
но те са по-скоро на обичайните младежи от малцинствата.
Нямам познати, съседи, които не са ваксинирани.
Докторите дори и на тези със заболявания, казват да се ваксинират.
Проблемът за мен тук е в това, че не може да се даде отговор,
защо сега, при 85% ваксинирани, има толкова много изключително положителни тестове.
Защо цяла Европа е в това положение с вируса. Тази вечер трябваше да има нови мерки.
Няма. Мерките - 1,5 м., маски - остават, магазините до по-рано -  до 18:00 часа или 20:00.
За училищата не знам, но миналата седмица съседката, чиято котка идва у нас,
та даже влиза и вътре, звънна да ни предупреди,
че малкия ѝ син е с ковид и да не пускаме котката у нас.  
Задължителните сертификати не са минали още в парламента.
Това е така нареченaтa тук 2G мярка.
При 3G мярката  можеш да влизаш в заведения и закрити пространства,
ако си ваксиниран, преболедувал, или имаш отрицателен тест.
При 2G мярката отпада тестът и остава само преболедували или ваксинирани.  
Заведенията са им важни, защото не са толкова за партита и забавление,
а защото така са свикнали да живеят тук. Вечер около 6 часа много хора отиват там да се хранят.
Особено по-възрастните, а и тези които са на работа.
Не са с нашенския манталитет цял ден в кухнята да се въртят тенджери и тигани.
В къщи се готви един - два пъти в седмицата ,
или нещо бързо, което не отнема повече от половин час.  
Та това е положението тук, но не заради това не ми се пишеше.
Много лоши новини получих от БГ само за два дни.
Направо се задавих в сълзи днес. В събота почина леля ми - на майка ми сестрата.  
Утешавах се, че е на години и най-вече са се събрали всичките там горе.  
Но днес, ... но днес, направо не мога още да повярвам.
Нямам братя и сестри, и моите първи братовчед и две братовчедки също.
За това ги приемам за брат и сестри.  
Та, едната ми сестричка вече я няма. Като отворих фб и ....

За Момичето ... радвам се, че напредвате и споделяте.
Няма да мрънкам, няма да го зарежа, а си имам и Присъда.
Клуб е много интересен и не се учудвам на успеха му.
Изгледах го с озвучка и чакам другите 4 серии. Но пак ще го гледам.
Тези линкове, които ми давате не ми се отварят тук.
Доколкото мернах интересът на Берен е свързан и с музиката на Кенан.
Баща му е бил голям музикант от това време, което представят в Клуб.
За Сблъсък - Получи награда на кинофестивала в Сеул.
Впрочем няма слаб сериал с Къванч, даже не знам кой от всичките ми е най.
Сигурно следващият.

Останете със здраве!!!
Не съжалявам, че ме накарахте да пиша.
По-леко ми  стана. Благодаря ви!!!

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 14:35 от * Diva *

# 451
Добро утро, дружки! Hug

Диве Kissing Heart Много съжалявам Cry Не спирай да пишеш тук, наистина помага да избягаш поне за малко от мислите си и реалността, която ни заобикаля ...
Hands Plus1
Цитат
Клуб е много интересен и не се учудвам на успеха му.
Цитат
Впрочем няма слаб сериал с Къванч, даже не знам кой от всичките ми е най.
Сигурно следващият.
И за това сме на едно мнение, само дето аз за сега зная кой ми е най! Но, искрено се надявам някой от следващите му да промени класацията ми, на Сблъсък малко не му достигна, за да го направи. За това пък така ме отнесе, че не бях в състояние да гледам нищо друго дълго време след него.

Пепи Heart Eyes стана ми интересно, защото нямам такъв спомен Thinking Сигурна ли си, че е точно в интервютата, които даде Киво след ХС, отново си ги припомних, но не го открих, за това пък ви припомням нещо, което каза тогава, много е актуално днес.
Цитат
Питаме Къванч това, за което го питат всички - Кога ще имате дете ?
КТ - Не обичам да говоря на тази тема, защото каквото и да кажа, всички преувеличават или преиначават казаното от мен така, както им харесва. Казвам, че не искам да говоря за това, а заглавията крещят " Той не иска да става баща " Казвам, че всичко си има своето време, и това ще стане, но в заглавията твърдят " Той се ожени заради детето " За това казвам, че и ние ще имаме дете, когато му дойде времето, защо пък не ?"
- А ролята на баща даде ли ви мотивация ?
КТ - Ако не си баща, то като актьор можеш да се придържаш само към едно чувство - нежност. И ти се опитваш да заредиш всичко наоколо с това чувство. Аз много обичам децата, мога да играя с тях от сутрин до вечер. Аз имам 9 племенника, имам опит в тази работа."
Явно времето е дошло, иншалах!  Heart
Поли Kissing Heart радвам се, че Сблъсък те накара да се запознаеш с таланта на Къванч и те доведе при нас! Two Hearts И аз като теб ужасно харесвам Бурджу и много се надявам един ден да ги съберат с Къванч в проект, мисля, че ще бъде взривоопасно тяхното партньорство.
Хубав ден, аз отивам при татко. Hug

# 452
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет във вторник, дружки!
              Coffee Heart Eyes Heart Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover
Чудесен ден и много късмет от мен!
Бъдете здрави, усмихнати и щастливи!

Благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus

Това интервю го бях забравила. Фенче, Heart Eyes благодаря, че сподели.
Възхищавам се на Къванч. За търпението и умението да изразява мислите и чувствата си, без да позволи нахлуване в личното му пространсто.
В пълна хармония със себе си, не преживява това, което не е станало, не се тревожи за това, което може да стане, живее в настоящия момент, усеща радост от живота, сякаш открил своите крила.

Чета из туитър, че с Башак са взели решение да напуснат Истанбул и да останат в Бодрум. Напълно е възможно да е така.

За Момичето
Скрит текст:
Благодаря ви за всичко споделено. Flowers Hibiscus Всъщност аз много харесах как седят един до друг Седат и Налан в първи сезон и вярвах, че той подлежи на промяна. Защото не е органично зъл. Но той е безразличен, което май е по- лошият вариант. Тук говорим за плоскост без никакъв релеф, ако мога така да се изразя, каквото и да се опиташ да градиш, просто се плъзга нагоре- надолу, без шанс за стабилни основи. Безразличен към всяка обич- синовна, тази към обичната жена, към любовницата, тази на майка към децата. Щом изостави и Джана с невинните деца на произвола на съдбата, кауза пердута е за мен. Много ми се ще да вярвам, че Налан също го използва. Не мисля, че му прости.
Не знам дали ще се влюби в Хайри. Не мисля, че любовта от първи или трети поглед стига за нещо повече от кратък романс, ако няма съвпадение на характерите и ценностите. Не може без нея, но само тя не стига.
С интерес очаквам да проследя всички предстоящи отношения
Седат-Налян
Налан-Хари
Седат-Рафет
Селен-Рафет
Майката не я слагам, защото не виждам да е мръднала и на см от първи епизод. Само празни думи. Поведението и към Налан, облечено в надути приказки "детето ми", "чедо" е отвратително, замита под килима и жертва момичето, за да е пълна масата.
Да е добър човек детето ни е важно за нас, че сме създали и възпитали добър човек, че не сме натресли психопат на обществото. Но светът е материален и за личното щастие на това дете, това е недостатъчно. Особено за мъж трябва да бъде възпитаван с амбиции да успее, да е независим, потенциалът му да бъде използван максимално.
В това отношение за мен и двамата родители на Седат са пълен провал, не виня само бащата.
Обвинявам и Музо. Също съучастник в лъжите срещу Налан. Никога не съм очаквала кой знае колко велики дела от него, освен приятел и подръжка за нея. В никакъв случай не съм желала романтична връзка между двамата, най- малко от морална гледна точка. Но той и тези ми очаквания не оправда.

Диве, Heart Eyes
Скрит текст:
Моите най- искрени съболезнования!
Пиши всеки път, когато ти се прииска, стига само да ти идва добре.
И да споделиш, най- много да ти олекне, и да го запазиш за себе си, светът няма да стане по- хубаво място за живеене, лошите новини няма да секнат.
Днес сутринта прочетох новините и всичко сякаш изгуби смисъл в този ден. Всякакви дребни злободневни проблеми са толкова преходни и несъществени пред трагедията от снощи.
46 души са отлетели към безкрая, деца сред тях, човешка грешка или не, вече няма никакво значение
една майка никога няма да се прибере при 6 годишното си дете, едно дете остана без майка, без баща, без баба и дядо, след разкриване на убйиството на Евгения, открита безжизнена в куфар...
Няколко дни ми бяха необходими да осъзная случилото се. Все още не съм напълно.
Не зная какъв свят ще оставим на децата си.
Фантастичните филми от миналото днес са реалност. Скоро го коментирахме.
Чудовищата от филмите също вече са реални.
Насилието и убийствата са част от ежедневието ни. Един баща и син планират убийството на майката на детето- син и внук на същите и изхвърлят тялото и в куфар.
Моля се и рицарите да оживеят, имаме нужда от тях. Моля се и чудеста от филмите да започнат да се сбъдват. 
Извинявайте за втория спойлер, сърдечно ви моля простете, ако е прекалено.
И все пак ще ви пожелая имайте хубав и пълноценен ден! Blue Heart

# 453
Привет! Hug

Диве Hug
Скрит текст:
съжалявам за загубата ти Disappointed Relieved, съболезнования....
споделяй, ако се чувстваш добре от това!
Поли Hug колко хубаво, че загледа Сблъсък, откри Къванч и попадна в нашата скромна компания, надявам се, че ти е приятно тук Kissing Heart
за Момичето
Скрит текст:
все си мисля, че след като се разкрие тайната на Фериде, ще поизбелят образа й и може да получи прошка.
да видим дали ще позная....и дали ще й отредят наказанието, което заслужава.
Пепи Hug
и аз не мога да се сетя къде Къванч е казвал за последен тв. проект, спомняш ли си в кое точно интервю го прочете?
90% от снимките му в ИГ са свързани с личния му живот, та за мен са въпрос на желание и настроение да ги сподели. Wink
Цитат
Айре, ти онзи ден беше споменала за тълкуване на американките на снимката от рождения ден на Къванч. Но мисля, че скрит смисъл имаше не в тази снимка/та те винаги на снимките са или хванати за ръце или са прегърнати/ а по скоро снимките, които качиха с Башак в един и същи ден.
да, тези снимки са от лятното им пъуване в Америка/все си мисля, че то беше осъществено с конкретна цел/ може да има някакво скрито послание, Башак е написала към нейната "Kıskandım🤍"-ревнувам.  по-скоро беше като закачка м/у тях.
а на черно-бялата снимка от РД- не, че са прегърнати, а че Къванч държи в ръцете си Генч, когото нарича-синко.
Фенче Kissing Heart, благодаря, че припомни тези думи на Къванч, Иншаллах!! Hands Pray Flowers Four Leaf Clover
Интересно ми е кои са  другите, които харесваш в Гласа.
Цитат
Явно за Киво Сблъсък е бил важен, щом има снимки в ИГ си именно за него
със сигурност му е бил много важен на този етап от кариерата му. нали преди се тиражираше инфо, че сценария се пише за него.

Киво с перчемче Heart Eyes

Revolving Hearts

Алинка Kissing Heart, благодаря за споделеното!
Цитат
Възхищавам се на Къванч. За търпението и умението да изразява мислите и чувствата си, без да позволи нахлуване в личното му пространсто.
В пълна хармония със себе си, не преживява това, което не е станало, не се тревожи за това, което може да стане, живее в настоящия момент, усеща радост от живота, сякаш открил своите крила.
Hands Plus1
със сигурност и той има своите притеснения и тревоги,  но от силата на характера му и начина на мислене - зависи как ги преодолява.
хубав коментар за Момичето Hands V
и аз очаквам как ще се развият отношенията м/у героите, това е  силата на сериалите на ОГМ за мен, много задълбочено и неповърхностно разказват за човешките отношения.
за втория спойлер....не се притеснявай, споделила си най-искрено чувствата, които бушуват в теб.
ужасна трагедия Cry....Да почиват в мир загиналите! Hands Pray и сила на близките им!
....................
и аз прочетох тук, че КБТ са решили да останат в Бодрум, заради пандемията. Ще пътуват м/у Истанбул и Бодрум в продължение на 6 месеца.
https://gazetemagazin.com/index.php/2021/11/23/kivanc-tatlitug-b … en-radikal-karar/

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 15:10 от Airra

# 454
И аз бях го позабравила това интервю и с удоволствие си го прочетох и спомних.

Понеже споделяхте за Къванчовите образи - най ми е на сърце Кузей(чо) и сериалът. Естествено "Забраненият плод" е връх и ми харесва. Но не ми е съвсем "по мярка". На моя мироглед, манталитет....

Диве, ти си много силна личност! Но си позволи да поплачеш, пострадаш, да споделиш с нас! Да, възрастните хора са възрастни, но когато с един човек си говорел, виждал, а от един момент нататък го няма тъгата не е по-малка.

Сутринта на два пъти писах поста и все го губя. Не знам как да слагам в спойлер от телефона. Вече и не искам да знам. Ужасно се дразня от неуменията си.

А за снощните събития...Бог са пази света!

# 455
В интервюто на Къванч за сп.GQ - м.МАЙ 2015
казва>
- Кога ще се върнете към работата си над сериалите?
- Заедно с Керем Чатай ще заснемем още един сериал. В момента работим над този проект. Навярно, ще излезе през следващата година. Струва ми се, че това ще бъде моят последен сериал. Не искам да продължавам да работя в такова бясно темпо, всяка седмица да снимам нова двучасова серия. Обичам професията си, но ще ми е достатъчно да играя в един-два игрални филма годишно.

е след този проект/ДК/ въпреки, че тогава не са работили точно по него...има и още един-Сблъсък.
та човек не може да знае какво ще прави в бъдеще, независимо от мислите и нагласите си.

Орси Hug в мобилната версия-няма скрит текст, така че не се сърди на себе си.

# 456
Здравейте и от мен!
С радост искам да ви кажа, че напрадвам със Север Юг, вече привършвам 27-ми епизод и осъзнавам колко много ми липсваше сериалът и емоциите покрай него! Чак не знам дали искам да го изгледам бързо или бавно и с удоволствие! Надявам се скоро да имам възможност и да коментирам видяното...
Фенче, радвам се, като чуя, че си ходила при баща ти и се надявам всичко при него да е наред, а вие да си приказвате сладко сладко и да се радвате на компанията си в добро здраве!
Айре, Орси - и аз скоро имах същия проблем със скрития текст...Айре, добре, че ме открехна!
Али, съгласна съм с всичко във втория спойлер...Бог да прости загиналите, а живите да пази от трагедии и зло...
Такива дни неминуемо да повод отново да се замислим... за ценността и крехкостта на живота...

Диве.
Скрит текст:
Искрени съболезнования! Загубавата на близък е неописуема болка, не знам какви думи да изпозлвам, за да изкажа съболезнованията си!

При нас нещата лека полека се успокояват, въпреки че се боя да не е затишие пред буря...
Скрит текст:
Нещата с бабата на мъжа ми не са на добре,, преживя една мозъчна операция миналия петък, но се наложи втора по спешност още в събота. Неочаквано за лекарите ги преживя и двете, но скоро след това се влоши и не могат да я изкарат от медикаментозна кома.... Ние бяхме цяла седмица при родителите на мъжа ми, той им помагаше с каквото може, говориха с лекари, търсиха кръв, какво ли не. Даже сестра бяха намерили да се грижи за нея, защото се надяваха, че ще е добре. Какво ли не направиха. Но времето мина и се прибрахме, защото все пак работата и тук си чака. Аз, честно казано, много се напрегнах там и не се чувствах изобщо добре. Въпреки че сме в много добри отношения с родителите му, гостито ми дойде твърде дълго и се чувствах на тръни непрекъснато  Все пак трябваше да ги подкрепя, защото отдавна сме едно семейство. Не ми се говори колко трудно му е и на мъжа ми, защото той пък има особена връзка с тази си баба, защото тя е била винаги близо до него, а другата - чак в Русия. Не стига всичко, ами имахме и много административни задължения и недоразумения и обиколките по институции допълнително ни изтощиха...

Стигнах до момента с партито за Нова Година в Север Юг и не знам защо ми се струва, че Кузей се влюбва в Зейнеб...

# 457
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Айре, изпреварила си ме. Да, грешката е моя. Четох няколко интервюта и ви подведох за годината. Наистина е от 2015г, което както ти казваш ни показва, че не винаги става така както го планираме. А за цитата на Фени, ако помните още лятото , когато за пореден път имаше фалшива новина ви го бях припомнила. Чела съм всичките интервюта, които сте качили на първа страница /но е хубаво от време на време да си ги припомням/ и всеки път ме поразява зрелостта в разсъжденията на Къванч, най-вече свързани с личния му живот, семейството, отношенията с хората. Али, и аз не мога да подмина твоите думи за Къванч. Не само вярно написано, но толкова красиво изразено. Почни да пишеш, момиче ♥️
Фени е права, че безспорния талант плюс неговата личност го правят човека, на който да се възхищавам от цялото си сърце.
За заминаването за Бодрум...те си знаят. Сигурна съм, че турските медии няма да ги оставят лесно, сега ще се тиражират всякакви неща, но се надявам да не влияе това по никакъв начин на двамата.
Ирка, питаше дали Башак ще се снима с голо коремче както е модерно в момента и честно казано ако го направи, дано не изглежда като снимките на Йозге. Тя наистина си е доста нестандартна , но честно казано специално нейните снимки чисто естетически не ми харесват.
Диве, съжалявам за загубата ти, но се радвам, че поне малко ти е олекнало пишейки тук. Неслучайно казвам, че темата е като островче за бягство от всичко, което ни заобикаля.
За трагедия от днес не искам и да говоря. Мир на душите на всички. 🖤
Али, честно казано не мисля, че чудовището от филмите оживяват, не мисля, че нещата са много по различни от миналото, просто сега информацията, която достига до нас е в много по голям обем и тази наситеност на лоши вести товари много повече нашите мисли и съзнание.
Глобално погледнато , Европа всъщност преживява най- дълъг период без война, без глад в цялата си история.
Поли, 🤗

Желая ви спокойна вечер, момичета 🤗🤗🤗

Тази снимка за пръв път я виждам.

# 458
Привет отново, дружки! Hug Благодаря ви от сърце за споделеното от всяка от вас, прекрасни сте и съм щастлива, че ви имам! Heart
Алинка Heart Eyes благодаря за прекрасния пост! Kiss Божее, чак сега разбрах за случилото се с автобуса , нали не гледам новини, не слушам радио, не чета вестници откакто е това облъчване по всички медии, само негативизъм се лее и ме стресира, потресена съм, горките хора и дечица Weary И за другия случай не знаех, ужас! Не е тръгнал на добре този свят, така е , отдавна се плаша какво ще оставим на децата и внуците си ...
Цитат
Моля се и рицарите да оживеят, имаме нужда от тях. Моля се и чудесата от филмите да започнат да се сбъдват.
Дай, боже!
Скрит текст:
Толкова хубаво си описала Седат и семейството му ... сега и аз разбрах защо Поли се е разочаровала от Музо, аз вярвах, че той и е разказал всичко, а той и е спестил най- същественото ... Не се съобщава лесно такова нещо, зная, но не е честно и спрямо Налан да живее в такава заблуда, даже го върна вкъщи този безличен неин мъж - загледах и 20 серия от любопитство. Колко добре познава сина си само Рафет - позна, че като остане без пукната пара ще подвие опашка и ще се върне вкъщи, толкова беше жалък. Много са виновни и двамата родители за това, в което се е превърнал, но пак много зависи от характера на самия човек, не може да си се родил мишка, а да се правиш на орел - примери за това много, веднага се сетих за Гюней и Кузей, нали и двамата бяха възпитани от едни и същи родители, но ... Този бъзльо гледаше Джана в очите и не смееше да и каже какво се случва и как само ги остави с децата на произвола на съдбата Джана може да е всякаква, но това дори и за нея беше прекалено, да видим дали ще му прости. Хем му каза за писмото, което е оставила Ако Алп го беше намерил, като нищо ненормалника можеше и да я убие, защото и той съвсем не е наред с главата. И за Фериде нямам думи вече, пак извади корсета Какво ще пази тепърва и тя не знае, но пък вече взех да се ядосвам и на Налан, до кога ще позволява на това бабе да диктува живота и, и допуска отново това извращение над тялото и, това също не ми е нормално   Но, пък именно заради това сериала е интригуващ.
Айре Heart Eyes много хубав пост, благодаря! Kiss Както и за всичко споделено! Kiss Не зная дали е добре това, че са отишли в Бодрум, та нали не живеят баш в Истанбул,  може би е по-скоро за да не е сама Башак, когато Киво започне да снима, знам ли ? Thinking Те си знаят!
Скрит текст:
Честно казано, много се надявам да не са ходили в Америка с тази цел, за която повечето си мислят, а да е станало естествено, не е изключено и това. Не за друго, просто имам наблюдения над децата, родени с помощта на тази процедура, за щастие има и доста изключения, нашето чудо ще е от тях !
Виж, това интервю за сп. GQ го помня добре, а знаем, че после плановете му се промениха.
Орси Kissing Heart Hands Plus1

Поли Kissing Heart благодаря! Kiss
Скрит текст:
Дай, боже да успее да се пребори бабата на мъжа ти! Татко слава богу е добре, редовно ходим при него, по няколко пъти на ден му звъним, за да не се чувства толкова самотен, цели 67 години бяха заедно, само можем да предполагаме какво му е ... Днес ми сподели, че най- много му тежи, че не са си казали дори довиждане, той не е и предполагал, че ще я оставят в болницата, брат ми я заведе на преглед ... То аз като отворя вратата, все очаквам да ме посрещне нейната усмивка, всичко там напомня за нея и не мога и не мога да повярвам, че вече я няма Cry  Не зная кога и дали някога изобщо ще отмине усещането за празнина отвътре ...
Много се радвам, че ти доставя същото удоволствие както на мен този сериал!
Цитат
С радост искам да ви кажа, че напрадвам със Север Юг, вече привършвам 27-ми епизод и осъзнавам колко много ми липсваше сериалът и емоциите покрай него! Чак не знам дали искам да го изгледам бързо или бавно и с удоволствие! Надявам се скоро да имам възможност и да коментирам видяното...
Цитат
Стигнах до момента с партито за Нова Година в Север Юг и не знам защо ми се струва, че Кузей се влюбва в Зейнеб...
Хмм ... да се влюбва Кузей в Зейнеп е силно казано, но беше доста заинтересован от нея, така е. Но, сама ще видиш колко ще продължи този интерес.
Пепи Heart Eyes аз поне не очаквам от Башак подобни снимки Thinking Но, че ще се показва с коремчето си на снимки с Киво с удоволствие, очаквам Thinking
Цитат
честно казано не мисля, че чудовището от филмите оживяват, не мисля, че нещата са много по различни от миналото, просто сега информацията, която достига до нас е в много по голям обем и тази наситеност на лоши вести товари много повече нашите мисли и съзнание.
Това е така, но и, че животът днес е много различен, а с него и ценностите е факт.
Радва ме, че си прочела всички интервюта Hands Plus1

Лека вечер! Hug

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 20:31 от queen_fenka

# 459
Момичета, прекрасни сте! Възхищавам ви се и много се радвам, че сте, че сме се събрали в темата!

Фенче,
    "Това е така, но и, че животът днес е много различен, а с него и ценностите е факт."
     Да не ви прозвуча възрастово писимистично, но тази промяна в ценностите, до колкото ги има е повече в отрицателен смисъл. Но животът си следва своята обективност  , а ние сме субектите в него.

Вече споделих, че очаквам  снимка от Башак. И не съм и допускала, че няма да е естетически издържана.

# 460
Момичета, ето това ми попадна. Не разбирам добре, но като че ли нашия сериал липсва 😥

# 461
Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
мила, прегръщам те Hug, бъдете с баща ти и си давайте кураж един на друг!! Heart
няма нужда да гадаем как се е случило Wink, можем само да желаем - всичко да е наред!! Hands Pray
за споделеното за Момичето Hands Plus1
Поли Hug
Скрит текст:
дано има късмет баба ви да се пребори!! Flowers Four Leaf Clover
а ти си почини, събери позитивна енергия, наслаждавай се на Кузейчик Wink
за влюбеността му, той копнееше да има някой до себе си и да бъде щастлив, заинтригува се от Зейнеп, но сърцето му до края биеше за Джемре, очакват те много интересни събития с тях тримата.
Пепи Hug, не я виждам Башак на снимки като Йозге, споко Wink
Йозге няма и много задръжки в ролите си, много смела актриса е.
за нашите- не се знае колко са в Бодрум. на турските медии не вярвам много.
липсват ми сторитата на Башак Heartpulse
това, което се е променило със сигурност в глобален план, е че човечността са губи все по-вече Worried
Орси Hug

................
Пепи, ами май за съжаление липсва....може да се съобразяват за нещо с В нощта Thinking
дано януари е нашия месец!!

Wink

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 01:05 от Airra

# 462
Здравейте, момичета!
Точно както и предполагах, епизод и половина на Север-юг ми се отрази много, много добре! Стигнах до частта с опита за самоубийство на Симай. Еми, прави бяхте, Фенче и Айре, толкова ми продължи съжалението към нея. Единственото, заради което все още ми е жал за нея е, че има лудо като самата нея семейство. Страшно ми хареса коментарът на г-жа Гюлтен (след като всичко покрай случая стана ясно), че целта и не е била да се самоубие, а да манипулира умело, както и че човек, който прибягва до подобни действия, има психически проблеми. Прекрасен психоанализ!
Всъщност, доста пъти се възхищавам на образа на Гюлтен, защото въпреки че не може да избяга от суетата и грандоманските си мечти, които прехвърля на дъщеря си, тя е един доста зрял и мъдър човек. Прави много точни оценки и си личи, че е видяла две и двеста, но това не я е сринало, а напротив - именно лошият и опит в живота я държи на повърхността и я мотивира да си поставя нови цели (макар и понякога да ги намирам за твърде пресилени).Имам предвид например желанието да направи "звезда" от Джемре на всяка цена. Освен това Гюлтен ми е много забавна с това въртене на очи пред разтапящия се пред нея Хюсюк....
Но да се върнем на Симай - еее, наистина голям манипулатор излезе. За съжаление, невероятното умение да вляе  на другите чрез психологически натиск и чувство за вина, съвсем не са и достатъчни, за да подреди живота си. Дори обратното - видно е, че затъва все повече и повече. Ако използваше толкова много мисъл, преценка и тактическо планиране и в ежедневието и не само спрямо хората, които и мислят доброто като Сами и Кузей, може би нямаше да попадне в това окаяно положение на човек, който е обграден единствено от "подчинените" на манипулациите си. Например можеше да впрегне малко мисъл и да не послуша съквартирантката си и Бану, които я съветваха учтиво да се оттърве от бебето. Но не, там беше готова да слуша и изпълнява. А тук, когато вижда доброто сърце и честните очи, решава, че може да излезе победител в играта. Жалко, много хора взимат честността, добротата и съвестта за слабости, от които да се възползват.Притежателите им са считани за лесни противници, без големите “играчи“ да са си дали сметка, че много повече мъжество, сила и кураж се изискват, за да останеш от "добрите“ в днешно време! Далеч по-лесно и слабохарактерно е да си от масовите безлични играчи на сцената на интригите, безчувствието и егоизма.... Също както е много по-лесно да се оставиш по течението, вместо да гребеш с пълна сила нагоре.
Но къде ти тая мисъл у Симай...

Зейнеб..ох Зейнеб...Хубаво момиче с лош избор на грим и нула самоуважение. Симай от друга гледна точка. Тази не иска да е жертва, но също не иска да се откаже от манията си. От кал да е, Кузей да е. После се сърди, че изглежда недостойно отстрани. И на нея, и на баща и, достойството не им е силна черта. Не обичам такива хора. Не мога да съм крайна, затова допускам, че има неща, които заслужават да жертваш себеуважението си. Просто не считам че мимолетното увлечение по Кузей е едно от тях.

Искам да видя повече от отношенията Кузей - Джемре.
Има още много, но времето ме притиска!

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 08:46 от Polina_

# 463
Поли,

Превъзходни анализ на образите и психологочически разсъждения! Точни с по-малко думи! Браво, момиче!

"Жалко, много хора взимат честността, добротата и съвестта за слабости, от които да се възползват.Притежателите им са считани за лесни противници, без големите “играчи“ да са си дали сметка, че много повече мъжество, сила и кураж се изискват, за да останеш от "добрите“ в днешно време!"

Айре, много хубав колаж!

Лека на всички! Да оставим назад този щур ден и да посрещнем с надежда следващия и следващите!

# 464
Привет, дружки! Hug

Пепи Heart Eyes ами каквото - такова! Предчувствието ми май ме излъга този път Smile Чудя се дали има връзка с Киво, може би той е помолил да се отложи излъчването, за да не ходи точно сега по премиери, знам ли и аз ?
Айре Heart Eyes
Може и твоето предположение да е вярно за Якамоз, ще видим! Дано поне януари ни зарадват, да!
Hands Plus1
Цитат
това, което се е променило със сигурност в глобален план, е че човечността са губи все по-вече Worried
Поли Kissing Heart благодаря ти! Kiss И аз като Орси Kissing Heart мога да ти кажа само Браво! Hands Clap
Орсич Kissing Heart Hands Plus1
Една много стара снимка ми попадна, но е прекрасна - Киво и Мелиса

Нещо интересно
Цитат
Според публикувано проучване.продукцията на Netflix допринася с 583 милиона TL за турската икономика и осигурява работа на повече от 3300 души, като същевременно повишава интереса към турската култура, музика и книги.
Към днешна дата са пуснати повече от 10 оригинални проекта на Netflix, произведени в Турция. Създадени са 1600 работни места за актьори и филмови екипи. Като цяло, като се вземат предвид както сериалите, които са на етап постпродукция, така и административната работа, Netflix е осигурил работни места за 3300 души. Това е много, като се има предвид, че около 10 хиляди души работят в турския шоубизнес.
Проучването също така показа значително увеличение на продажбите на книги, на базата на които се създават телевизионните сериали на платформата, увеличаване на броя на туристите в местата, където са се снимали и голям интерес към музиката на турски изпълнители в сериала на Netflix . Това беше подчертано в книгите на Ипек Гьокдел, чиито продажби скочиха рязко след излизането на The Protector.
Проучване от 2020 г. установи, че тези, които гледат The Protector, са по-склонни да пътуват до Турция, отколкото тези, които не го правят. В цялата извадка тези, които са гледали първата чернова на платформата, са средно три пъти по-склонни да искат да отидат в Турция, отколкото тези, които не са гледали сериала.
Netflix оказва значително влияние върху музикалната индустрия, като песните на турски изпълнители в техните продукции са изключително популярни в плейлистите на Spotify. Това е особено забележимо например в сериала Love 101 / Aşk 101, който осигури международно признание на много турски изпълнители.

И на края едни изключително мили снимки на сем. Бономо и малкия бонбон Роман

А с този хубав колаж ви желая прекрасен ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт