Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 99

• 31 970
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Хубава сряда!! Hug

Поли Hug, с голям кеф те чета и аз! чакат те много интересни серии, кулминацията на връзката м/у Кузей и Зейнеп Stuck Out Tongue Winking Eye
иска ми се да споделяш повече и за Кузей.
и аз ще цитирам това, много ми хареса! Hands Plus1
Цитат
Притежателите им са считани за лесни противници, без големите “играчи“ да са си дали сметка, че много повече мъжество, сила и кураж се изискват, за да останеш от "добрите“ в днешно време!
за Гюлтен-много колоритен образ е, страхотна Зеррин Hands Plus1 има си и плюсове и минуси....ще допусне доста грешки, е слава богу постига това към което се стреми, дъщеря й да е щастлива.

Фенче Kissing Heart благодаря за всичко споделено! Flowers Hibiscus
въобще не допускам, че Къванч би се намесил/едва ли и може/ в графика на Нетфликс и кога ще пуснат сериала, в който участва. Wink
Много сладки сем. Бономо!
На 5 дек. ще се състоят Златните пеперуди, Башак по принцип взимаше участие/от страната на Пантен/, но тази година ме съмнява.
едно фрагманче на Момичето.....
Скрит текст:

появява се новата кадъна , в която се влюбва Музо, а тя се оказва бивша любовница на Седат Laughing

като няма нови снимки, имам стари колажчета

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 15:05 от Airra

# 466
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Дано това не е окончателния вариант на сериалите през декември, но и аз някак си се бях настроила, че ще гледаме през декември Якамоз.
Съгласна съм с Айра, че едва ли ще се съобразяват с Къванч, а и с когото и да е. Другият вариант е да един от посочените сериали, но с друго име. Не си спомням добре дали официално някъде се споменаваше, че сериала ще се казва Якамоз.
Но каквото дойде, все ще го пуснат.
Поли, Симай още има да те изненадва.А Гюлтен наистина е много колоритен образ. Зерин е страхотна актриса. И тя като Къванч изцяло се променя за ролите си. Всъщност те в три поредни сериали са играли заедно и си спомням, че тя говори много възторжено за Къванч. Наистина Гюлен имаше много големи амбиции за детето си и допусна грешки по пътя, но в крайна сметка за разлика от Фирдес не направи Джемре жертва на своите амбиции, а избра щастието на дъщеря си.
И само да кажа, че последно си гледах КГ преди две години и направо ми се иска пак да го почна.
Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 467
Айре Heart Eyes Пепи Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Kiss
Цитат
въобще не допускам, че Къванч би се намесил/едва ли и може/ в графика на Нетфликс и кога ще пуснат сериала, в който участва.
Сигурно сте прави, на мен просто така ми хрумна. А нещо в ИМдб има ли променено , не съм гледала ? Мисля, че все още няма официално заглавие на Подводницата, но е ясно, че не е един от тези, които са изредени там. До сега трябваше да има дата и трейлър, днес сме вече 24. 11. няма време Thinking И сега като написах тази дата си дадох сметка, че за пръв път от много години забравих да я отбележа ... цели 30 години без Фреди Cry В негова памет хората отново са направили клипове, позволете ми да споделя два от тях с вас, ей така, да си припомним този ненадминат глас и велик музикант Heart

Не вярвам Башак да е на наградите тази година, но да видим Thinking Нека се пазят и двамата, не разбрахме дали и тя го кара вируса, та по-добре да не е там.

Гледам сте обсъждали Гюлтен Smile Такъв образ беше, така съм и се ядосвала и радвала едновременно, страхотна роля направи Зерин!
20 серия на Момичето е много интересна, изгледах половината серия, Хайри все повече ми харесва като човек. Тази новата девойка е сестра на негов приятел, влязъл в затвора, медицинска сестра е, къде пък я е намерил Седат интересно Thinking
Лека вечер! Hug

# 468
Айре, сетих се да кача линк на страницата.https://www.instagram.com/p/CWn2NSlsFoo/?utm_medium=copy_link
Фени, аз на обяд видях във фейсбук за Фреди и даже се учудих, че нищо не си качила 🤗
Има превод на 20 епизод на Момичето .
Лека 🤗🤗🤗

# 469
Айре, сетих се да кача линк на страницата.https://www.instagram.com/p/CWn2NSlsFoo/?utm_medium=copy_link
Фени, аз на обяд видях във фейсбук за Фреди и даже се учудих, че нищо не си качила 🤗
Има превод на 20 епизод на Момичето .
Лека 🤗🤗🤗
да, видях я снощи и НФ Турция я следват.
това е името в Имдб

какво казва Зеррин за Къванч Hands Plus1
✅Зеррин Текниндор/актриса/-"Какво да кажа за Къванч: син ли да му кажа, приятел ли да му кажа, толкова много го обичам. Мога да кажа без страх, че след Забраненият плод ни свързва голямо приятелство. Той е толкова истински, толкова сладък, такова добро момче е Къванч... Има невероятно чувство за хумор, страхотни мимики прави, на сета много се смеехме.
Толкова години имам като актьор, а пред мен се изправя човек, който ме забавлява страшно много и ме изумява постоянно. Специално момче е той, нека Бог да го пази. "

Фенче Kissing Heart, Светла памет на Фреди!
Цитат
А нещо в ИМдб има ли променено , не съм гледала ?
няма променено....
.................
да сложа и
Момичето на прозореца
20 епизод бг. субтитри.
20_1 https://ok.ru/video/3172793584148
20_2 https://ok.ru/video/3172793649684

Поли, от живота на Кузей със Симай Laughing

лека Heart Eyes

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 23:31 от Airra

# 470
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за съчувствието и за споделеното!!!
Няма да мрънкам, ама едва се удържам.
Наистина са махнали годината 2021в imdb и са сложили
"Yakamoz S-245 (TV Series) (post-production)"
"Постпродукцията е част от кинопроизводството.
Включва 3 групи дейности: монтаж, озвучаване и ликвидация.
Филмовият монтаж в днешно време се извършва
с помощта на компютърни програми ..."
Разбирам, че има обективни причини, но моля в най-скоро време да заковат датата.
То ще вземе да видим филма преди влюбените. Ох, не беше така.
Филмът за Денят на влюбените май ще го гледаме преди да видим 245 Морски искри.

Радвам се за напредъка в следенето на Момичето ...
Мен Присъда ме отнесе като торнадо. 
Иначе тук гледам - хаштагът е локдаун.
Лекинка!!!

# 471
Здравейте и от мен! Благодаря ви за хубавите думи - Орси, Фенче, Айре, Пепи! Вие създавате прекрасни постове винаги и то толкова съдържателни, вълнуващи, цветни, пълни с емоции всеки път, че съм приела това за нещо нормално и обичайно и забравям да ви го казвам! А може би трябва да го правя по-често!  (Важи и за Дива и Али и Ирка...)!

Айре, шашна ме с извадката от семейния фотоалбум на Симай и Кузей...Подготвям се за лудостта и, но всеки път се изненадвам отново и отново!

Гледам Момичето и си мисля,
Скрит текст:
че Седат наистина не заслужава Налян. Не знам дали съм толкова жестока да кажа, че заслужава съдбата си, но категотрично казвам, че не заслужава жена си! Искрено съжалявам хора като Налян, който живеят в страх - дали от нечие мнение, дали от провал, дали от самота, дали от отхвърляне, от излишни килограми, от уроки, от клеймото на разведената жена или от каквото и да било. Когато страхът от нещо си е по-голям от страхът да нараниш себе си, това е най-тежкото бреме. Искрено се надявам да ни покажат как Налян ще се пребори с него. Не ме устройва просто Фериде да пукне и така да остави дъщеря си на спокойствие, защото виждаме, че прокобата на вещицата виси над тази бедна жена ден и нощ и я следва навсякъде. Та, това едва ли ще е изход. Иска ми се да видя Налян, която се изправя и възроптава срещу насилниците си. Но може би първо ще трябва да усети подкрепата на Хайри. защото въпреки че "и сам войнът е войн" , нито една война не е спечелена от един самотен човек.  
Излишно е да казвам, че Фериде ме побърква, буквално. Такива като нея ме карат да мисля, че психиатрията е безсилна наука.
Новото момиче ми е симпатично, но за мен влезе леко изкуствено в сериала. Нещо не ми беше особено убедителна появата и, малко туп отникъде.
Не съм изгледала епизода до края, но усещам, че Алп няма да остави нещата току така и Джана ще лъсне  в цялата си измамна прелест и ще се чуди кое по напред - на Седат ли да отмъщава или себе си да спасява.

Лека и нови срещи!

П.С. Фенче,
Скрит текст:
такъв като Фреди се ражда веднъж на милиони, а може би и никога повече няма да се роди. Жалко, че звездата му е угаснала толкова млада, но това е само поредното доказателство, че истински стойностните неща нямат нужда от дълго време, за да се докажат. Великите творци оставят колосално наследство на света дори за скромния си житейски път!

Не исках да звуча толкова философски, но се получи, без да искам. Май е вярно, че човек не може да избяга лесно от себе си...

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 08:44 от Polina_

# 472
Привет, дружки! Hug

Пепи Heart Eyes ами така е, като не ходи човек на работа забравя какъв ден е Smile Ако бях влязла във фейса щях веднага да видя, ама влязох късно вчера . Е, все пак е добре, че не го пропуснах, а и успях да честитя имения ден на снаха ми Smile
Айре Heart Eyes благодаря, че ни припомни думите на Зерин за Киво, чудесно е, че са такива приятели. Изгледах и 20 серия и с бг. буквички, ами става все по- интересно! Благодаря ти! Kiss
Диве Kissing Heart годината си стои Thinking
https://www.imdb.com/title/tt13317454/
Благодаря ти за всичко споделено! Kiss
Поли Kissing Heart благодаря за споделеното! Kiss Едно към едно ми е мнението с твоето за всички герои. А от този Алп дори аз се изплаших, много е луд Подозирам, че Налан скоро ще разбере всичко и да видим тогава какво ще става Thinking
Благодаря ти и за думите за първата ми неугасваща любов! Вярно е, че такива гении се раждат веднъж на 100 години, да не кажем и на повече. Фреди не беше само глас, не беше само музикант, той беше художник, дизайнер, и абсолютно завършен, съвършен артист отвсякъде, и най-важното човек, наистина няма аналог. Не случайно Дейвид Боуи казваше за него, че е способен да държи публиката на дланта си, мен ме отнесе в момента, в който го видях за пръв път на сцената, а Дейвид Кларк, че е рядък човек, неповторим като картина ...
Къванч с харизмата си, с таланта си, с човещината си ми напомня за него, нищо, че са толкова различни, и той ме отнесе веднага щом го видях, та и него го обичам толкова години вече, а си мислех, че никога повече няма да ми се случи Stuck Out Tongue Closed Eyes

Пожелавам ви прекрасен ден, аз отивам при татко, и ви поздравявам с една безсмъртна песен за настроение Heart

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 10:59 от queen_fenka

# 473
Хелоуу!! Hug

Имаме изненада от Башак, определено ми усмихна деня Heart
в Истанбул са си
https://twitter.com/KivoGreekFan/status/1463827209270046725

Поли Hug, благодаря ти за хубавите думи! Blush
аз лично се намирам скучна с това, което пиша и гледам да компенсирам с новини и фото красоти Wink
споделеното за Момичето много ми хареса Hands Plus1
наистина Налян има нужда от силна, истинска и честна подкрепа/ за да успее да стои здраво на краката си без да й влияят толкова  кошмарите от миналото/....и най-много я виждам в лицето на Хайри.

Диве, ами това е положението....още сме на етап постпрадъкшан.
е все някога ще го видим, за мен е важно да е интересен и успешен!!
много маймуни са вече на клона на НФ...Head Band
Цитат
Разбирам, че има обективни причини, но моля в най-скоро време да заковат датата.
и аз така, ама ха!!! Grinning

Фенче Kissing Heart, благодаря за поздрава!
за дата на излизане пише, че все още няма такава за този проект...

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 15:04 от Airra

# 474

Привет, момичета 🤗🤗🤗
Ето, че Башак даде отговор къде са. Ох, сигурна съм, че още много случаи ще имаме,в които ще се налага да опровергават всякакви лъжливи новини. Но пък Башак много елегантно прави нещата.
Оставям ви за сега.

# 475
Aйре Heart Eyes Ехааа, браво на Башак, наистина ни зарадва много! Голям сладурко ни е ашкъма, готин е дори облечен с дрехи за разходка на кучето си, наистина е все едно какво ще облече, винаги прави впечатление
Ще го повторя!

Да бе, скучна била Тук скучни няма!
Ами няма дата още, дано скоро стане известно все пак кога да чакаме Якамоз, търпението ни е на свършване вече! Може пък да се е наложило да доизкусуряват нещо, този сериал трябва да не отстъпва по нищо на "В нощта" !
Пепи Heart Eyes Flowers Hibiscus
Аз си продължавам с Кузейката, остават ми 12 серии Smile

# 476
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и новините!!!

Не се чудете.
Кивчетата сега ги направих, но пак ще ви реваааааааа
Върнах се да търся едно и ...
Няма гиииииии и постовете са ми с много дупкиииииии
Ще ги възстановявам, ама ми писнааааааааа
Мине не мине, и хоп някоя версия ме шамароса.
Та даже забравих за какво щях да пиша и за къде бях тръгнала.
Добре, че Башак е добричка, та дава материал и за нови.

Лека вечер!!!

# 477
Диве Kissing Heart
Страхотни кивчета! Hands Clap

Лека вечер! Hug

# 478
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Трябва да се наречем вечерна тема 😜 Явно и това е едно от нещата, което ни събира...е и най-вече Къванч.
Не мога да ги разбера рускините, пак го оплакват, че много е отслабнал. Ами много си е добре.
Айре,  сигурно си видяла при американките имаше видео с Чагалар Ертогул /правилно ли написах името???/ , но нещо не мога да разбера за какво говореха.
Ох, значи ще чакаме още. И пак си припомням думите на Къванч, че втория сезон ще се снима, когато започне излъчването на първи. Каквото и да означава това.
Много изостанах с Момичето, но другата седмица дано успея, за да мога да коментирам.
Поли, но Айра добри семейни снимки ти е подбрала 😂😂😂

Лека 🤗🤗🤗

# 479
Добро утро, гюзелки! Hug

Пепи Heart Eyes не мога да определя темата ни като вечерна, някои пишем и през деня Smile
Ето какво са превели подругите , че говори Чаглар в това видео
Цитат
В скорошно интервю с Ибрахим Селим, Чаглар Ертурул заяви, че мечтае Къванч да играе себе си в продукция, която е написал по сценария „Екстри“ на Рик Жерве.
Чаглар играеше ролята на музиканта Юсуф в сериала Kурт Сеит и Шура.

А американките са превели това видео, в което Къванч говори нещо за правата на жените, моля за превод! Hands Pray

Хубав петък! Hug

Общи условия

Активация на акаунт