Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 99

• 31 967
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Привет дружки Hug
Минавам само да ви пожелая хубав петък !
Скрит текст:
Не съм много ОК днес, преводи после....

статията е на италиански от тия дни....

# 481
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, дружки!
Благодаря за всичко споделено!

Щастлив петък!
Красиви и радостни моменти!
Здраве и успех!

🎀 ❄ • * ¨ `* •. 🎀 ❄• * `* •.¸🎀❄
"Човек вижда около себе си това,което носи в сърцето и в душата си...
Носете в себе си усмивки, доброта и любов!"

Фенче, Heart Eyes благодаря за видеото!
Съвсем на място, вчера беше Международен ден срещу насилието на жени.
Отбелязан в България
Скрит текст:
с убийството на 21 годишна жена

Превод на думите на Къванч, началото е емоционално, има предистория явно, но Къванч влиза от емоция в емоция за част от секундата, успява на повлияе и на екзалтираната публика
"-Скъпи колеги,...да, наясно съм със ситуацията. Аз ще продължа обучението си през следващия сезон. Със скъпият ми ръководител взехме това решение преди малко, докато се качвахме нагоре. Искам да блаодаря, че бях информиран за случващото се. Бях избран за посланик на добра воля от президента на Уницеф Талат Х. От една страна много се гордея. Вече направих изявление пред пресата за ситуацията. Това, което искам да кажа днес, причината да сме тук, е разбира се да кажем НЕ  на домашното насилие, на насилието срещу жените. Събрали сме се тук днес да подчертаем и да стане ясно, че, първо това насилие трябва да бъде спряно, не бива да бъде пренебрегвано, това не е проблем на жените, това е въпрос на човешко право. За нещастие, когато жена е жертва на насилие, най- честите свидетели са децата. Тук аз искам да се обърна към моите преподаватели и всички мои приятели, към всички хора, които живеят в Турция, да кажем заедно НЕ на насилието, тази жестокост, това безчувствено деяние да спре.Това не е проблем на жените. Приятели....Обръщам се към мъжете, ние трябва да ги защитим и да бъдем още по- внимателни."

Това са и моите две основни тези всеки път, когато става дума за насилие на жена, извън разбира се основната, че никое човешко същество НЯМА право да малтретира физически или емоционално друго човешко, не само всъщност, същество.
А именно-
това НЕ  е проблем на жените, това е проблем на цялото общество;
децата са най- честите свидетели и крайният продукт от домашното насилие.
Всяка 4-та жена е жертва на домашно насилие, всяка 2-ра не споделя за това.
Вчера гледах MAID по нетфликс, силно препоръчвам за всеки, който има възможност да го изгледа. Много силен, истински, феминистки, в положителния смисъл на думата, проект.

Простете за патоса, но няма как да избягам от него, простете за натоварването и имайте хубав остатък от деня!:revolving_hearts:

# 482
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
Скрит текст:
Бързо да ти минава!
Дано преведат статията Hands Pray Интересно ми е какво ли пишат.
Алинка Heart Eyes от все сърце ти благодаря за бързия превод!
Браво на Къванч за тези думи и призива му! Hands Clap За съжаление нищо не се е променило не само в Турция. но и навсякъде по света Cry

И съм сигурна, че говори от сърце, защото дори и роли с насилие над жена никога не е приемал Heart
Споделям! Hands Plus1
Цитат
Това са и моите две основни тези всеки път, когато става дума за насилие на жена, извън разбира се основната, че никое човешко същество НЯМА право да малтретира физически или емоционално друго човешко, не само всъщност, същество.
А именно-
това НЕ  е проблем на жените, това е проблем на цялото общество;
децата са най- честите свидетели и крайният продукт от домашното насилие.
Всяка 4-та жена е жертва на домашно насилие, всяка 2-ра не споделя за това.

# 483
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Знаете ли,  защо толкова много обичам да влизам в темата? Къванч разбира се е първата причина, но толкова много харесвам вашите разсъжденията и мисли по всякакви въпроси. Много е приятно човек да чете смислени думи. И дори да не сме съгласни понякога винаги е приятно да имаш добронамерени и умни събеседници.
Али, аз също ти благодаря за превода и твоите мисли. Не е натоварващо, напротив за това трябва да се говори. Много ми хареса и посланието на Къванч. Всъщност мисля, че негово послание е много по осезаемо чрез отношение му към жените и по специално към Башак. Личният пример, който дава е много по въздействащ от всякакви думи. Дори онзи ден, когато даваше интервюто пред ресторанта, първо настани мениджърите си в автомобила и после обърна внимание на журналистите. Това винаги се случва и когато е с Башак. Това са малки жестове, но те имат огромно значение.
Фени, добре, че си ти да ни поднасяш сутрин кафето 🤗🥰😍
Айре, и на мен този колаж със снимките от Мердин много ми хареса. Оправяй се бързо 🤗🥰
Диве, чак днес се сетих за какви актуализации говориш😜
Аз пак имам проблем с известията от бг мама. Получавам ги с два- три часа закъснение, но това да е.
Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 484
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и преводите!!!
Моля ви, стегнете са в здравословно отношение!!!
Трябва да издържим!!!
Да, на вчерашният ден  се отбелязва
Международния ден срещу насилието над жените.
Това интервю на Къванч е от преди години
и той има и други изяви в това отношение.
Да, най- важен е неговият личен пример.
Изригването му срещу хейтърите за писаниците
им против Башак беше много силно.
Много ми беше натежал и хейта във форума против Башак,
та се радвам, че ги помете с яростта си.
Но за съжаление наистина почти нищо не се променя.
В нашият подфорум от години се обсъждат много дизита,
в които е заложено именно насилието над жените.
И все още и до днес може да се прочете в някой пост -
"Ами тя си го заслужи."
Да, такова нещо прочетох последно за убита героиня.
Спомням си каква война беше за това,
че Фатмагюл / Берен / сама си била виновна за изнасилването,
каква к .... била Бихтер в ЗП, как наричаха Шура / Фарах / в КСШ,  ...
Не приемам това, дори да се отнася за героините в сериалите!!!
Знам, че във форума има повече почитателки на актьорите, но  
Къванч дори в ролите си не допуска насилие над жена.
Заради това такъв вой надигнах срещу преводачките на ДК,
където по невнимание бяха превели,
че Джесур ще използва всички жени срещу Тасин.
Няма такова нещо, а точно обратното!!!
Дори героите му не могат да кажат такова нещо.
Дори това да е единствения начин, той няма да го използва.
Няма да използва нито една жена!!!
Извинете, че пак ви върнах назад във форумната ми биография.

Добрата новина е, че кивчетата се върнаха, ама не знам как >>>

Лека вечер!!!

# 485
Добро утро в събота, дружки!

Пепи Heart Eyes благодаря за хубавите думи! Наистина е много приятно да чете човек добре аргументирани и умни разсъждения по всевъзможни въпроси и най-вече написани с уважение към всички участници, благодаря на всички ви за този релакс, който винаги получавам тук !
Благодарение на това красиво и талантливо момче, което ни събра  Heart

Абсолютно! А и самото му отношение към репортерите говори много.
Цитат
Много ми хареса и посланието на Къванч. Всъщност мисля, че негово послание е много по осезаемо чрез отношение му към жените и по специално към Башак. Личният пример, който дава е много по въздействащ от всякакви думи. Дори онзи ден, когато даваше интервюто пред ресторанта, първо настани мениджърите си в автомобила и после обърна внимание на журналистите. Това винаги се случва и когато е с Башак. Това са малки жестове, но те имат огромно значение.
Диве Kissing Heart благодаря за споделеното! Kiss Радвам се за кивчетата, те са много ценни!
А това гифче е прекрасно! Hands Clap

Искрено се възхищавам на всеки талант, независимо от какво естество е, това е истински божи дар! И ценя високо тези, които упорито и с много труд развиват способностите, с които са надарени,  и много се радвам, че нашият ашкъм е от тях. Много му е дал Господ, а той действително се труди здраво, за да го доразвие. Освен това, мога с чиста съвест да заявя, че за мен Къванч е многостранно развита личност,  защото освен талантлив актьор е и успешен модел, спортист, умее доста неща - язди коне, кара коли, мотори, карт, скутер, управлява яхта, плува, гмурка се, стреля, пее, свири, танцува, дори готви добре Smile  И освен всичко изброено е и добре възпитан, мил, внимателен и добър човек, какво повече ? Непрекъснато изненадваше с нещо феновете си през всички тези години, ето заради всичко това обичам именно него сред многото негови колеги. А и е най-красивият за мен , освен другото  Heart

Похвалих си доволно гарджето Smile, ама не без основание, де, а сега ви пожелавам прекрасен слънчев ден, до после! Hug

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 10:12 от queen_fenka

# 486
Хубава събота!
Алинка Kissing Heart, благодаря, че преведе видеото, да старо е, но призивът е все така актуален за съжаление, особено за Турция. Worried
Не се извинявай, че си споделила това, което те вълнува!!
И аз като Пепи Hug се радвам, че тук се получават хубави дискусии по различни теми. Hearts
все се намира за какво да пишем, не караме само на поздрави и колажи Wink
Пепи, а и аз обичам да слагам кафенца Wink, особено се старая снимките да са красиви, много ме зареждат!
колажа от Мардин и на мен ми е Hands Ok Hand
Диве Hug, за споделеното!! Hands Thumbsup
Цитат
Моля ви, стегнете са в здравословно отношение!!!
Трябва да издържим!!!
ами ще трябва....чака ни Якамоза, евентуално превеждане Wink
Фенче Kissing Heart, много хубаво си изброила всички качества и способности на ашкъма ни. Blue Heart Hands Plus1
Скрит текст:
стана на въпрос какъв кавалер е към жените, когато случайно го хванат репортери. Hands V
Аз ще продължа със социалните проекти, с които се е занимавал, не остава безразличен към общочовешките проблеми, освен, че е посланик на добра воля за Уницеф, имаше призив относно деца със синдром на Даун, участва в инициативи свързани с опазване на околната среда, климатичните проблеми, посланик е на водата/чрез инициативата на Финиш/ спасява костенурки Карета с Мави, помогна финансово за гасенето на пожарите в Турция това лято, също оказа подкрепа на социално-слаби семейства по време на пандемията, участва в документалния филм за замеделието в Анадола, помага на приюти за животни.
ако се сетите за още нещо, допълнете ме.....Hands V
клипче за правата на децата

още инициативи на Уницеф с негово участие...в спойлер
Скрит текст:

и едно гифче от мен, въпреки, че се повтарят, но толкова се радвам на това озарено лице и усмивка, пупу 🧿

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 15:23 от Airra

# 487
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Просто доразвих въпроса, за който ставаше въпрос, защото Киво е внимателен към всички хора, не само към жените. Изброили сме всичко съществено, освен да добавя още това, че е добър и любящ съпруг, син, брат, чичо, вуйчо, приятел, колега, ще бъде и невероятен баща, дай боже! Hands Pray Мъж - мечта, завиждам и сериозно на Башак Stuck Out Tongue Closed Eyes

Сигурно му парят ушите днес Stuck Out Tongue Closed Eyes

Тази снимка е много мила!

Страхотни кивчета правиш и ти! Kiss

Намерих си още едни стари, но невероятни!

Поздрав с Кузи и Кузейка Smile

# 488
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Къванч наистина е мъж мечта. Да допълня  нещо и аз , всички, които са общували с него, като че ли винаги започват с чувството му за хумор.
Ето и на тази снимка

Толкова сериозен изглежда, а режисьора се залива от смях. Какво ли е казал?
Наистина очаквам с нетърпение да излязат и сериала , и филма, за да прочета не само неговите интервюта, но и на неговите колеги. Спомням си и че Джери Хофман от Якамоз, когато качи селфи с Къванч, беше написал:"Този Къванч, който винаги ме разсмива"😀
Башак също говореше за това в едно от последните си интервюта.

В ИГ попаднах отново на много хубави думи за книгата"Денят на влюбените" , но този път в края и двата коментара завършваха с думите, че очакват с нетърпение филма, в който се снима Къванч Татлъту. Въпреки, че си превеждам с Гугъл се усещаше изключителното уважение и респект към Къванч. Както казва Дива, Къванч вече е марка и името му не е просто синоним на красив мъж, а еталон за хората в страната му.
Днес сигурно наистина са му горели ушите 😜
Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 489
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Моля, не ми приписвайте допълнителни заслуги!!!
Заслугата Къванч да е марка, е на мави и на най-вече на самия него!!!
Добре сте го нахвалили, защото има за какво!!!
Извинете, ако дотягам със форумните си спомени, но няма да е за последно.
За хумора на Къванч си спомням споделеното, от мястото на снимките на КСШ.
Момиче, участвало като статист в други сцени, споделя за заснемането на сцената -
заминаването на фронта и сбогуването на гарата.
Много дълго са снимали и е било много студено.
Къванч с Биркан са правили какви ли не скечове и всички се заливали от смях,
а Фарах е трябвало да се разплаче.

Лекинка!!!

# 490
Добро неделно слънчево утро! Hug

Пепи Heart Eyes благодаря, че допълни за чувството му за хумор на Къванч, това го пропуснахме. Да, такива образи като него са най-забавни, всички се смеят, а те остават сериозни Smile

Страхотен колаж! Hands Clap
Ох, кой ли не чака с нетърпение поне един от проектите, които засне ... много ми липсва вече на екран, макар, че има какво да се гледа докато чакаме, без него не е същото.
Диве Kissing Heart благодаря! Kiss

И тази прекрасна сцена я съкратиха умниците от БТВ Worried

Аз съм на любимата ми 70 -та серия на КГ - в Самсун! И си намерих този готин колаж от 2018 г. който ме развесели отново Smile

За добро настроение в неделния ден, да се насладим на настроението и гласа на ашкъма Дано отново имаме такива моменти в бъдеще! Hands Pray

Хубав ден, починете си добре! Two Hearts

# 491
Hug

Диве,
Цитат
Къванч с Биркан са правили какви ли не скечове и всички се заливали от смях,
а Фарах е трябвало да се разплаче.

ами направо са я разплакали от смях Laughing

още една снимка, свързана с чувството за хумор на патрона Wink

Фенче Kissing Heart, Пепи Hug

и от Мави, която не сме виждали....

хубава неделя!!

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 11:18 от Airra

# 492
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Диве, много интересна история, за пръв път я чувам
 А като се сетя колко нежна и затрогваща беше въпросната сцена, направо не мога да повярвам какво се е случвало преди снимките. Но те пък за това са артисти, а ние не.
Фени, ти наистина си на любими серии. И аз много обичам тази серия, и другата ми любима на летището.
Айре, а аз забравям да питам, но нали беше качила статия от италианската преса, е там снимките със бялата тениска също не сме ги виждали, нали? Поне и аз нямам спомен.
Хубав ден или вечер 🤗🤗🤗

# 493
Пепи, да не сме ги виждали, а са много готини..

и в статията едва ли ще разберем какво пише, като увелича шрифта и е супер размазано....

първата снимка, но в по-близък план беше сложена от мениджърката на Къванч за РД

Фенче Kissing Heart, като сложи пеещия Къванч от Мави купона и ме обхваща едно странно
 чувство Stuck Out Tongue Winking Eye, обожавам го!!  Heart
едва ли ще имаме нещо подобно, ама пък и не се знае....

снимка от сватбата на Керем Чатай  Hands V
Къванч и Кенан са били свидетели

лека вечер! Hug

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 19:30 от Airra

# 494
Айре, да тази снимка се сетих, че беше поздрав от агенцията му за рождения  ден на Къванч, но в цял ръст е още по добре. И двете са много хубави, но явно не отговарят на тазгодишната тенденция на Мави да са целите в синьо 😀
Жалко , че не ги публикуваха.
А пък сега като отворих да пиша и ми излиза статия от някакъв наш сайт с гръмкото заглавие "Къванч Татлъту изневерява на бременната си съпруга с певица" Боже, Боже.... И ако това е журналистика, нямам думи просто. Да бяха попитали, да им кажем, че това е съпругата на брат му. Като си помисля, че сигурно толкова проверяват и информация за много по сериозни теми 🤔
Айре, то излиза, че Къванч с Керем взаимно са си свидетели, нали?
Фени и на мен ми е много любимо това видео. Сякаш ни е допуснал по близо до себе си , до своя личен свят, аз имам това усещане.
Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт