Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 99

• 31 928
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Привет и хубава сряда Hug

Фенче Kissing Heart, аз ти дадох предложение в предишния ми пост Wink
Диве Hug
да, няма тема за Момичето, няма много почитателки на Бурджу явно....

Очаквах Башак да отрази участието си в Елле, в ИГ си....
и днес го е направила/надявам се, че е добре Flowers Four Leaf Clover/

Скрит текст:

......................
И Туба ще има восъчна фигура....

...................................
Момичето на прозореца #момичетонапрозореца
22 епизод бг. субтитри.
22_1 https://ok.ru/video/3284229032468
22_2 https://ok.ru/video/3284228966932

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 15:07 от Airra

# 586
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
Много ми харесва Башак на тези снимки, много! Heart Eyes
Супер предложение, много отдавна не съм си гледала Перличка, пък е и достатъчно серии, благодаря! Heart
От днес вече официално съм безработна, подадох си документите и заявлението, сега съм пенсия в очакване Stuck Out Tongue Closed Eyes
Почти изгледах 22 серия на Момичето, все по-интересно става.
От нашия човек нищо, та ето новини за негови колеги и приятели.
Сончето се е присъединила към каста на сериала " Синът ми ".

А Берк ще играе в " Основание Осман / Kuruluş Osman "

Алперен в сериала " Ако мъж / човек обича " Какъв е жълтурко Smile

Мелиса в промо за сериала " Мечти и животи / Hayaller ve Hayatlar "

Хазар. Нейният сериал дали започна ? Thinking

Желая ви хубава вечер! Hug

# 587
  • AMS

Айре, Фенче, благодаря ви за споделеното и извинявайте!!!

Цял ден вися онлайн, ама други бръмбари в главата ми.
Едва преди малко отлетяха.
Кивчетата много не са за сезона, но сега ги срещнах.

Башак както винаги е с перфектен вид!!!
Не напразно я е харесал Къванч!!!
Радвам се за новините за Туба
и за другите колеги на Къванч!!!

Лекинка!!!

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 15:44 от * Diva *

# 588
Здравейте, момичета!
Фенче, няма как да не кажа първо - честито! 

Неудобно ми е, че се включвам с директни коментари към Север-юг, без да мога да коментирам всичко, което се случва  в темата, но се надявам скоро да се върна и на това. А и искам да споделя впечатления от изгледаното, преди да са се настанили в трайната ми памет и емоциите да са избледнели.
Току що изгледах 37-ми епизод, а именно Симай е разкрита и бяга, Гюней показа още от манипулативната си, долна същност и взе, че си помисли, че е спечелил от лотарията на Синанерови, за сметка на Бану!
Е, много се забавлявах! Първо, искам да отбележа, че този Сюмер на Симай има забележително отегчителен външен вид на фона на Кузей. Така де, наложи се половин епизод да го гледам как се развява из фитнеса по тениска и не знам защо неволно направих аналогия с един стар велоаргуметър у нас, на който си закачахме мръсните дрехи, защото беше хванал прах. Та някак метнатото отгоре му пране ми напомни на телосложението на новата изгора на Симай. Освен това много ми хареса как Кузей му викаше: "Гелосания"! Горкият гномчо даже и не знаше коя аджеба е Симай и кой върви в пакет със срещите с нея. Но пък много сладко се получи, истинско задоволство изпитах когато истината лъсна като деколтето на г-жа Ебру!

Сега чакам да видя къде ще избяга Симай, но нямам добро предчувствие. Не виждам освен да държи всички на къс пас с истината за катастрофата какво друго може да направи. Само че и не виждам как Кузей ще си трае и ще чака някой да го шантажира. Особено ако този някой е с акъла на коледна пуйка.

Иначе аз явно съм по природа жалостива, защото ми стана кофти за Бану. А по принцип грам не я харесвам...ИСторията с манипулацията с раздялата на Гюней и победоносният му поглед към мама Хандан, след като дойдоха да му се молят на крака да бъде мечтаният златен зет, болезнено ми напомниха една стара поука - големият играч може да остане изигран накрая! Искрено се надявам да се случи така и с Кузей!

Скрит текст:
Рубриката "ИСкрено и лично" - едно време, отдавна, но недостатъчно, за да съм го забравила вече, и мен се пробваха да ме изработят стил ала Бану-Гюней, Иначе казано бях разкарана с гръм и трясък и съвсем неочаквано и то при положение, че бяхме сгодени и планирахме сватба,  та бпх разкарана, за да склоня да приема условия, с които не бях съгласна. Разбира се, когато човекът се върна да търси сдобряване, беше изгонен както подобаваше. Хубавото беше, че месец след раздялата срещнах любовта на живота ми или поне сто пъти по-голямата от тази, която уж си беше отишла. Мисълта ми е, че често тези игрички с чувствата на хората са опасни, защото не се знае дали залогът няма да е загубен завинаги!

Искам да завърша поста си с пожелание всекиму приятел като Али!
Хубава вечер!

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 01:43 от Polina_

# 589
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени, честито ! Жива и здрава,  дълго време да харчиш парите от пенсията за всичко, което душата ти иска.
Айре, много ме зарадваха и мен снимките на Башак. Не знам кога са правени , но изглежда много добре. Хубаво ще е отвреме на време да ни дават някакви знаци , но наистина най-важното сега е те да са добре.
Диве, чакам и аз бързите рецепти от морски дарове.
Поли, и ти бързо напредваш. Да ти кажа и на мен доста често ми беше мъчно за Бану. Ако не се лъжа, защото не помня в коя серия, какво точно се е случило, предстои една страхотна сцена между Симай и Кузей, в която Къванч ме накара отново и отново да призная невероятния му талант.
Попаднах на тези снимки, като че ли са от края на КГ

# 590
Добро утро, дружки! Hug

Днес е денят на Света Анна и 40 дни без мама Cry Аничка Heart Eyes ако ни четеш, Честит имен ден, мила! Kiss

Диве Kissing Heart прекрасни кивчета, благодаря! Kiss
Пепче Heart Eyes благодаря, дано! Kiss Така е, Башак направо свети на тези снимки, невероятна е! Снимките с Едже и Буура са от финала на КГ, да!
Поли Kissing Heart благодаря, мила! Kiss Толкова ти се радвам на коментарите за КГ, така образно описваш това, което си гледала, че картините оживяват в паметта ми, благодаря ти! Kiss За Сюмер Laughing А Гюней с ехидната си физиономия всеки път ме вади от обувките! Симай тепърва ще плаща за глупостта си, макар и далече от Кузей.
И на мен много пъти ми е било мъчно за Бану, в началото изобщо не я харесвах, но ще видиш нататък как ще си промениш мнението и за нея, тя също е имала нещастно детство, което се отразява на здравето и, жалко, че любовта и към Гюней не и донесе нищо, освен болка, той беше като злокачествен тумор за нея Cry Но, животът ще постави всичко по местата им, всеки ще изживее това, което е заслужил, дали с действия, дали от акъл ...

РД днес празнува нашата Хилял Сарал, да е жива и здрава и да създаде още сериални шедьоври ! Two Hearts

Хубав ден, милички! Hug

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 10:18 от queen_fenka

# 591
Добър ден! Kissing Face

Много хубаво пишете, а аз с удоволствие ви чета. Heart Exl

Фенче, честито пенсиониране. Heart Exl Бъди здрава и щастлива! Радвай се на свободата си. Flowers Hibiscus

Цитат
Кенана Имирзалыоглу встретили репортеры. Спросили, решили ли они уже, как назовут свою вторую дочь? Кенан ответил, что еще даже не думали об этом. А еще сообщил, что звонил Кивушке поздравлять его с грядущим пополнением.

Хубав четвъртък.

# 592
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейте пак!
Попрочетох ви да се информирам -много нови неща научих и мнооого хубави снимки поствате! Браво на вас!
Башак става все по-хубава и сякаш по-млада, много ѝ се радвам.

Момичета, кажете кои са новите партньорки на Киво - едната е Йозге, разбрах, а другата?

# 593
Привеет!! Hug

Поли Hug, няма никакъв проблем, че пишеш само за КГ, твоите постове са черешката на тортата, мен лично много ме забавляват Hands Plus1/повтарям се, сорри Wink/
чакат те дооста интересни събития покрай Гюнчо, чудя се  какви определения ще намериш за действията му Confounded
Сюмерчо беше много смешен с привързания си нос Joy
Скрит текст:
за спойлера ти....нали има една приказка- Човек като губи, не знае какво печели! Бъди много щастлива с ТМ!! Hearts
Фенче Kissing Heart,
Скрит текст:
мир на душата й Hands Pray
като почнеш да получаваш пенсията, тогава ще ти честитя Wink но бъди здрава, за да се наслаждаваш на свободата.
ооо и от мен Честит имен ден на Аничка Kissing Heart-и тя да е жива и здрава!! Flowers Four Leaf Clover
Мерси за инфото за колегите, сериала на Хазар го пуснаха, има доста смели еротични сцени Scream но няма превод.
Цитат
И на мен много пъти ми е било мъчно за Бану, в началото изобщо не я харесвах, но ще видиш нататък как ще си промениш мнението и за нея, тя също е имала нещастно детство, което се отразява на здравето и, жалко, че любовта и към Гюней не и донесе нищо, освен болка, той беше като злокачествен тумор за нея Cry Но, животът ще постави всичко по местата им, всеки ще изживее това, което е заслужил, дали с действия, дали от акъл ...
Hands Plus1
Пепи Hug
пак си имам лайк от Башак на коментара ми-в който й пожелах здраве и написах колко е красива Blush
 Диве Hug Flowers Rose
Светле Hug радвам се, че си наминала !
това са колегите на Киво за Якамоза-НФ сериала

а в игралния му филм-ролите на жените не са големи, ще си партнира с Ясемин Кай Ален и burcu cavrar
Скрит текст:
видях, че си коменирала Азиз-и на мен 1 серия не ми беше много интересна, но сериала не е лош, за сега го гледам. Но фаворитите този сезон са ми Момичето и Неверния.

Снеже Hug мерси за инфото!
ще сложа видеото с Кенан

голям е шемет, не случайно са приятели с Киво!!

Р: Обадихте ли се на #KivancTatlitug, за да го поздравите за бебето?
kenan: "Разбира се, говорихме и аз го поздравих. Най-красивото събитие на света предстои. Той е развълнуван."
Р: Давал ли си му някакъв съвет?
К: Ще говорим за това между нас.

.........................
ЧРД на Хилял, да има още много успешни сериали!!

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 20:22 от Airra

# 594
.

Поли, поредният пръст нагоре за твоя пост, твоите размишления твоят анализ и начин на изказване!  Особено за сравнението с "коледна пуйка". Но като манипулатор е повече от това - бива си я Симай.

Снимките с Башак винаги са ефектни! Страхотна е тя.

Хилял да е жива и здрава и все така умна и способна!

Честита света Ана и имен ден на именяците.

Фен, Светъл път на мама! И ние на 14-ти ще направим година на мама.

На всички ви, момичета ви желая хубави, предпразнични дни!

# 595
Айре Heart Eyes Орсич Kissing Heart благодаря ви, милички мои! Kiss
Айре Heart Eyes Satisfied то докато получа пенсията, ще минат поне два, три месеца, ама важното е, че вече съм с много свободно време за сериали и за вас Smiley Браво за лайка на Башак, вие ще си станете приятелки май с нея Smile И аз много и се радвам и съм щастлива за нея и ашкъма Heart Exl
Много готин аби Кеньо, сладур си е той.
Снеже Kissing Heart благодаря, мила! Kiss
Светле Hug радвам се, че си наминала! Hands Plus1
Вижте аз какво правих до сега. Имайте предвид, че ми е за първи път Smile Утре ще ходя да почерпя колегите за пенсионирането и исках да я направя сама, дано да е и вкусна, с голям мерак я правих, дано! И кекс направих, но той не е интересен.
Скрит текст:

от италианките Smile

# 596
Фенче Kissing Heart, бравоо, много добре изглежда!! Hands Clap
А Башак си уважава хората/феновете/, които й пишат позитивни коментари. Hands Plus1
Цитат
вие ще си станете приятелки май с нея Smile
де тоз късмет Stuck Out Tongue Winking Eye

Любими сериали са решили да превеждат Игра на съдбата ми. Благодаря!! Flowers Hibiscus
🎥 Игра на съдбата ми - еп.01 Бг.субтитри
https://ok.ru/video/2915051178692
https://cloud.mail.ru/public/JiWb/kwq7Csm6k

лека. Nature Stars

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 23:29 от Airra

# 597
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени, скри ми шапката. Браво, браво, браво 👏Щом от първия път така ти се е получило, значи си го направила с голям мерак.
Снежен, наистина много хубаво пишат момичетата и това е една от причините да съм тук и аз. 😍
Айре, Светле, Орси, Поли 🤗

Лека 🤗🤗 🤗

# 598
  • AMS

Лека да ви е нощта, мили дружки!!!
Вярвам, че тези, които не са вече сред нас, са на много по-добро място!!!
Благодаря ви за споделеното!!! Честито на именниците!!!
Е, щом има и такава вкусотия  - честито и на Свобода Бъчварова!!!

Въздържах се да не слагам нищо за ядене,  и да не давам рецепти,
заради някои, които са в положение, но утре е петък.

За Хилял най-големият подарък е, че след Фатмагюл,
тази година и КараСевда взе френската награда за сериал.
Все така да среща рождения си ден!!!
Да припомня, че тя е режисьор на втори сезон на К/Г.

Някои кивчета ги намирам не когато ги търся,
но тези винаги гледам с удоволствие >>>

# 599
Добро утро!

Диве, ухилих се широко от удоволствие от твоя пост! А и кивчетата са много свежарски. Особено със зайчето! Хубав, нтелигентен хумор имаш! Не се изчервявай! Това не е комплимент, а констатация. Heart Eyes

Фенче, още снощи ти видях творението - какво да ти кажа захарче?! Овнето си е овне и във всичко е фърст! Много ми хареса и ще ти поискам рецептата. Белким се престраша на новата печка да се опитам и аз. Stuck Out Tongue Winking EyeАко ли пък не - сестра ми е страхотна питкаджийка! Правеше ги всякакви. Сега само един вид. И от нейната питка ям и за първо,  и за второ, и за десерт.

Сетих се тези дни покрай Пеперудата на съседите, че филмът на Къванч вероятно и заради това ще го пускат през следващата година. За да може да се гледа от повече хора и да влезе в състезанието опознат. И така да участва в следващите награди. Сега нямаше да има достатъчно време.

Ако мислите ми са малко невчесани, не ми придиряйте! Още е сутрин и в момента си пия кафето!

Приятен ден! На всички, нито една не ви изпускам в мислите си.

Общи условия

Активация на акаунт