Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 99

• 31 929
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Поли Kissing Heart благодаря, мила! Kiss Всички да сме здрави и дълго да се радваме на хубавата ни компания! И да си споделяме все хубави новини вече, че бактън вече от лоши неща, които ни сполетяха напоследък Hands Pray
Пепи Heart Eyes благодаря! Честит празник и на теб! Kiss
Айре Heart Eyes Честит и на теб! Kiss Точно бях тръгнала да пиша на Пепи, че на 1 стр. никога не е имало други интервюта, освен с Къванч и ти писа. А това интервю го помня, споделяли сме го някъде из темите, благодаря ти, че ни го припомни!
Зная за наградата на Различни светове, благодаря! Хареса се на много хора.
Акън съм го гледала съвсем за малко във Вятърничавия, гласът му ме отказа да го гледам там, а и сериали за конаци не ме влекат особено Smile Малко странни за мен, неестествени гримаси правеше снощи, докато го гледах, ама да видим как ще е по-нататък Thinking

# 571
Привет и от мен, момичета! Heart Eyes
Добре да ни е дошъл Декември!
Нека ни носи здраве и щастливи мигове. Blue Heart

Честит празник на празнуващите днес!
Искрени благодарности за всичко споделено. Heartbeat
Темата е изключително активна, много се радвам за което.
Аз не допринасям много, много за това, но Айрето Heart накратко ви обясни защо се получава така.
Скрит текст:
Понякога хормоните така ме удрят, че нямам желание за нищичко. През такива периоди само ви чета. Simple Smile Понякога имам и болки в корема, но това било нормално, та така. Благодаря ви за загрижеността, много ме зарадвахте. Прегръдки! Heart

Поли,
Жестоки описания даваш, много ме разсмя това:
Цитат
А ако трябва да посочим някой, който е с Бану не само заради властта и парите, сигурно ще трябва да стигнем до кафемашината....
Съгласна съм с всичко споделено  и наистина, сцените сякаш оживяват пред очите ни. Blush

И аз като вас се надявам слуховете за тази реклама да се окажат верни. Добре ще ни дойде, малко да изплакнем очите. Макар че си е друго филм/сериал, но ще чакаме...
Дано се сбъднат предположенията ви, че премиерата на Денят на влюбените ще е на денят на влюбените. Hands Ok Hand

Чудесно беше да прочета превода на последното интервю на Къванч.
Благодаря за преводите , Айре Heart и Фенче Heart. Flowers Hibiscus
Значи е било любов от пръв поглед между Къванч и Башак. Може би сродните души се припознават една друга още от първата среща. Simple Smile

За мен беше напълно очаквано, така да кажем, покриването на Къванч и Башак. Много добре знам колко тегаво ми беше първите месеци, може и Башак да не е в отлична форма, визирам  неудобства като гадене, отпадналост, замайване... Тайничко се надявах да я видим снощи, но уви. И моите любимци ХанКер не присъстваха, според мен има причина за това. Та се сещам за коя тема говориш, Айре:heart_eyes:.

Не гледам никой турски сериал в момента, а за сега е абсурдно да гледам проект с участието на Акън, освен ако в него не участват мои любимци. Въобще не ми е симпатичен. Rolling Eyes Помня каква еуфория имаше, когато започна Вятърничав, беше някаква истерия около този сериал, която както бързо се появи, така бързо и изчезна. Simple Smile Напоследък въобще не ми понасят проекти, в които е засегнато насилието над жени и жената е представена по
 скоро като вещ, отколкото като човешко същество.
Скрит текст:
Тези от вас, които гледате Фермата, ако някой я гледа изобщо, какво мисли за поведението на Кирил? На мен ми е изключително неприятно и имаше моменти, в които не можах да издържа и плаках заедно с Ваня, защото никоя жена не заслужава подобно отношение, от който и да е мъж. Потресена съм  и това ми е болна тема, защото е пълно с такива мъже като него и за жалост се отнасят точно по този начин с жените...

За мен най- обаятелните и чаровни партньорки на Къванч са Сонгюл, Берен и Фахрие. Те ми оказаха най- голямо въздействие и притежават силна харизма. Особено Берен в ролята си на Кьосем беше толкова въздействаща, толкова величествана, толкова силна, че за мен тази й  роля се превърна в любима.Heart Eyes

Може би исках да напиша още нещо, но забравих какво. Така е, когато не пишеш редовно - четеш, четеш и и после искаш да изкажеш мнението си относно засегнатите теми, но са много и все някоя пропускаш. Joy

Пожелавам ви щастлив следобед!
Аз много се надявам утре да вали сняяяяг и да му се порадвам, обичам зимата. Nature Snowman
А на вас си пожелавам да се сбъднат и вашите желания! Heart
До скоро!

# 572
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!

Щастлива нова седмица!
Седем прекрасни дни, изпълнени със сбъднати мечти!

Честит празник и на празнуващите!
Нека Св. Николай донесе на всички много здраве, късмет и просперитет!

Благодаря за всичко споделено! Flowers Hibiscus

Радвам се за наградата за сериал на годината, доста сериали заслужаваха приза тази година, много силен сезон.
Радвам се също и за наградата на Езги Мола, страхотна е в ролята си в Апартамента.

Фенче, Heart Eyes специални благодарности за преводите, както и на Пепи и Айрето Heart Heart .
Не случайно повечето от нас имат това специално чувство към Кузей, усеща се с всяка фибра, че Къванч е оставил частичка от себе си в този герой.
Доволна съм, че не сме се подвели и в преценката си за Джесур, доста се изписа "какво е искал да каже авторът", но друго си е, като чуеш от самия автор.

Приятна празнична вечер пожелавам на всички ви!

# 573
Ирее Kissing Heart, радвам се, че писа !!
И на теб ти желая здраве, спокойствие и щастливи мигове Heartpulse
Мислим те тук, но ти си знаеш.... Hearts
За КБТ, май си е било любов от втори поглед, в  началото са били приятели, после са се погледнали и по друг начин  WinkHeart Eyes
Не гледам Фермата, не мога да коментирам.
Наистина няма да ни дойде зле да оплакнем око и с една реклама за Мерцедес, но като следя Бирсен и Ранини- не са писали по въпроса.
за Ханкер
Скрит текст:
предполагам не си се засегнала от коментара ми....според мен трябваше да отидат, дано имат основателна причина. Иначе се забавлявам с коментарите в темата, кои награди престижни, кои не....и т.н. Smile
Али Kissing Heart и ти си наминала. Heartbeat
Цитат
Не случайно повечето от нас имат това специално чувство към Кузей, усеща се с всяка фибра, че Къванч е оставил частичка от себе си в този герой.
Доволна съм, че не сме се подвели и в преценката си за Джесур, доста се изписа "какво е искал да каже авторът", но друго си е, като чуеш от самия автор.
да Hands Plus1
за мен успеха на КГ се дължеше и на страхотната режисура на Мехмет Ада Йозтекин, дано Къванч работи пак някой ден с него.
за Езги Мола също се радвам, общо взето ОГМ ги оцениха доста.
..................
Башак май има ново интервю за декемвр. брой на Елле

.....................
Фенче Kissing Heart Hands Pray

приятна вечер!

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 19:41 от Airra

# 574
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за преводите и интересните постове!!!
Да, така е - чета, чета и после забравям какво щях да пиша.

По отношение на това дали Берен ми е повлияла за това да харесам Йойкю.
Не, не в никакъв случай - Берен беше напред с материала.
Имаше доста сериали с нейно участие преди ЗП
и вече един сезон на Фатмагюл, когато се появи К/Г.
Така, че за мен Йойкю беше нещо ново и не ги сравнявах изобщо с Берен.
Радвам се за нея, че не остана само с тази роля,
а също и така, че се срещнаха с Берен в Кьосем.
За новия ѝ партньор - Един от малкото, който никак не ми е по вкуса ...,
и няма да продължа за него, но не защото са снимали в Мадрин.
Къванч скоро снима и посети този район специално
и точно от тези конаци пусна хвърчилото.
За Празникът на влюбените го написах така, защото смятам, че ще  ни покажат,
че този ден се празнува и отбелязва и по начини, за които малко се знае.
За връзката Башак - Къванч. Миналото - няма никакво значение вече.
За мен много пасва написаното от Едже в епизода на ДК,
излъчен в седмицата на Денят на влюбените,
в която Къванч получава наградата актьор на годината,
в която седмица имат годишнина от сватбата
и на церемонията блестят с Башак.

~ ~ ~ Единственото нещо, което не бях планирал, беше ти!      Ти си моята нова ера!     Преди теб!     И след теб!     Обичам те!   Наистина! ~ ~ ~

За пеперудите - Честито на победителите!!!
За мен си остава една от най-престижните и оригинални награди.

За Мерцедес - Ненадмината марка и на Къванч ще му отива да я рекламира.
Скрит текст:
В последното състезание при пилотите във Формулата,
Хамилтън/ Мерцедес победи по нечестен начин моя човек
и така двамата сега са с изравнени точки в генералното класиране при пилотите.
Другата седмица е последният старт за сезона.  

Честито на именниците и весел празник на празнуващите!!!
Скрит текст:
Никулден за мен всеки петък, защото тогава на 100 метра
идва караваната с рибата и морските дарове.
Днес няма как да го отбележа, заради вечния ремонт.
Не се оплаквам, ама има опасност да мине гаранцията на печката и другите уреди.
За короната  -
Миналата седмица в парламента се дебатира по кризата и премиерът в оставка от март месец,
говорейки на трибуната, реши да си допие кафето и заля всичките си бумаги и микрофона.
А от оня ден предишната кралица Беатрикс, с три ваксини,
е с положителен тест и е в изолация.

Лекинка!!!

# 575
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Ире, добре си наминала 😍  Желая здраве и спокойствие в момента. Разбира се, че ще пишеш, когато ти се иска. Но искрено ти се радвам като минаваш . И аз много харесвах Берен в Кьосем, а и целия сериал като цяло и с истинска изненада впоследствие научих, че бил с много нисък рейтинг.
Айре, добре, че пазиш интервюто, защото бях сигурна, че тук съм го чела. А днес беше и познатото и много странно, защото ми се наложи да вляза в ролята на лаборант😜  и това доживях. От четвъртък на луди ни направиха.
Не ни се говори даже, сигурно за три дни съм провела над 50 телефонни разговори и добре, че в събота въпреки мрачния ден успях да избягам в планината, защото вчера/ неделя!!!/  ме хванаха още в 10 ч и си бях дежурна на телефона и имейла.
О, Диве, това много ми хареса с написаното от Едже. И както ти често пишеш дългата ти форумна биография ти дава предимството да помниш тези малки, но съществени детайли, че тези думи са казани точно в тази седмица. Аргументът ти защо може да се излъчи Денят на влюбените на 14 февруари напълно го приемам.
Фени, да, Различни светове спечели и лично на мен много ми хареса и се радвам за наградата. Трудно ми е да преценя доколко са справедливи или не , но аз поне съм останала с впечатление, че каквито и да са това се водят най- престижните награди за сериали в съседката. Както вчера и написах , ако любимците спечелят е ок, ако ли не всичко е нагласено предварително. Малко така ми изглеждат нещата.
За Момичето ... почвам да си мисля, че сценаристите по някакъв начин се опитват малко да се върнат към книгата т.е Хайри да се превърне в единство спасение за Налан , да липсва всякакъв вид надежда от другите персонажи. Да не говорим, че тя все пак е женена и мисля, че бъдещата връзката с Хайри много добре трябва да бъде оневинена пред обществото в Турция. Поне това е моето усещане.
Ире, аз гледам Фермата. Напълно съм съгласна с теб. За съжаление виждам подобно поведение и то на деца, но аз съм доста остра в такива случаи, няма да пиша какво правя, но най-често повече не повтарят. За съжаление няма как да се променят нещата за всички, но и един да се промени е успех.
Али , Поли 🥰
Лека 🤗🤗🤗

Мернах тази снимка , познахте ли го? Няма ли прилика с Къванч?

# 576
Добро утро, дружки! Hug

Усмихнете се, въпреки мрачното време навън Kiss Благодаря ви на всички за споделеното!
Ире Heart Eyes толкова се радвам, че си писала и всичко с теб е наред! Мислим те, знаеш! Kiss
Айре Heart Eyes много е хубава Башак, машалла! Да видим дали ще преведат интервюто и подругите.
Диве Kissing Heart благодаря за кивчетата! Ааа, едно е да се снима Киво на конаците, друго е да ги гледам в сериал Smile
Пепи Heart Eyes не ви завиждам, честно! Днес ми е последният работен ден и след малко отивам да си оформя документите, а утре живот и здраве си подавам заявлението за ранно пенсиониране в НОИ, и ... вече ще съм Свобода Бъчварова! Smile
Може ли някой да обърка този красавец Ален ? С Киво си приличат по магнетичния поглед. Ален има 3 - ма сина, хубави са, дори единият доста прилича на него, но никой от тях няма съвършената красота и най-вече харизмата на баща си.
После ще пиша повече, изгледах и Момичето. Хубав ден! Hug

# 577
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени, най- благородно сега ти завидях😍
Превод на интервюто има във ВК в групата Планета Къванч.
Но не видях нищо интересно. Снимката едва ли е актуална.
Няма нищо ново и хем ми се иска да има някакво раздвижване, хем като, че ли по -добре да са така и да не дават поводи журналистите да си упражняват фантазия върху тях. Ще се радвам най-вече да излезе  някаква информация поне за сериала или филма. Странно ми е, че от Нетфликс още не са почнали да рекламират новите сериали за януари.
Фени, и аз точно това си помислих, този магнетичен поглед.
Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 578
Хелоуу!! Blue Heart
Пепи Hug, да нищо интересно в интервюто, то не е и цялото май, но нормално да говори за мода и за работата си.
снимките са правени преди най-малко месец.
още една ми беше попаднала.

нали си чела нашите коментари за Домът с Демет и Ибрахим?
може да го гледаш по ДФ- няма да съжаляваш Hands V- от 5 януари.
http://tvnovellas.blogspot.com/2021/12/diema-family.html?m=0

На мен сякаш ми се иска да ги хванат КБТ- папараците  някъде ...Innocent Wink или поне стори от Башак с нея самата, а също ако може-Къванч да пристъпи към снимки за рекламата Smile.../къде е дядо Коледа??: ))/
Нетфликс са ми пълна мъгла. Head Band
даже си мислех, че ако имаш зъб на някого, може да му пожелаеш да чака сериал на любимеца си за НФ Laughing
за Момичето-наистина трябва да има доста силна и основателна причина-Налан  да се залюби и привърже към Хайри, Трябва да е разочарована от всички и да няма друг изход...

Диве, благодаря за интересния ти пост! Flowers Rose
Скрит текст:
ммм за тези риби и морски дарове ми станат любопитно Wink
я изброй асортимента...?
Фенче Kissing Heart честито Свободке Smile , дано нямаш проблеми!
и аз се залепих към КГ.... поглеждах по някоя серия покрай Поли и сега съм на 25 /оригинална/ Stuck Out Tongue Winking Eye

хубав ден!!

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 21:50 от Airra

# 579
Пепи Heart Eyes и аз си завиждам да ти кажа Laughing Отървавам се от всички бумаги и глупости, сътворени в последните години. Но, за децата и колегите определено ми е мъчно ... особено за децата ми, днес пак щяха да ме съборят, като ме видяха да влизам в групата, а едно от момичетата - Ралица даже ми каза, че сега няма да мие ръцете си цяла седмица, защото съм я хванала, почувствах се направо като рок звезда Stuck Out Tongue Winking Eye Не, сериозно, тази безусловна и чиста любов, с която се зареждах всеки ден много ми липсва ... Все пак има още няколко месеца до май, ще ходя да си ги виждам, но после, няма да познавам никое.
Ще погледна интервюто и аз, а снимката може да е стара, но е разкошна.
Айре Heart Eyes ти вярно си медиум, не успях днес да приключа с всичко, на шефката ми баща и е починал, много ми стана мъчно, познавах го лично, и днес я нямаше, та утре пак ще трябва да ходя, ама нищо. Оставих си трудовата книжка на счетоводителката, тя ще пусне заповедта за освобождаване от длъжност, ще изчисли всичко до утре.
Наистина за пръв път искам да видя снимка дори само на Башак! Да зная, че е добре. Е, ако са двамата още по-добре, дано ни зарадват все пак. А Нетфликс все ще обяви програмата си за януари тези дни, ще чакаме.
Това ми хареса, не е лъжа!
Цитат
даже се мислех, че ако имаш зъб на някого, може да му пожелаеш да чака сериал на любимеца си за НФ Laughing

От интервюто ми направи впечатление това изречение  Thinking
Цитат
За този кадър избрахме асиметрична бежова рокля от креп.
- Нова година наближава и в следващите дни ни предстои пътуване до Лондон, тази рокля ще бъде там за Коледа.
Все повече ми харесва образа на Хайри, но и аз нямам идея как ще завъртят нещата така, че да има нещо между тях с Налан Thinking Дори и да се разочарова от всички, точно при Хайри ли ще отиде ? Не знам, ще видим. Разбрах защо Музо се реши на тази игра с Мелиха, също и защо се държа така гадно с Хайри, мъчно ми е и за него, но все пак ми олекна образът му, много гадно беше. Да видим какво ще се случи, сигурно ще разкрият игричката им, но ще ми е жал за майка му, тя горката за сватба и внуци мисли вече Stuck Out Tongue Closed Eyes
Значи и ти започна заразата Кузей, а ? На мен ми беше мъчно, че свърши Smile Сега се чудя кой друг негов сериал да започна да преговарям, много ми липсва вече!
малко да ви посгрея Laughing

Хубава вечер! Hug

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 17:16 от queen_fenka

# 580
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени, и за децата те разбирам. За моите цяло лято ми се обясняваше, че са много проблемни, но аз още като си ги видях толкова много си ги харесах . И тук отново ще цитирам Къванч, че любовта е отговор на всички въпроси.
Това за Лондон въобще не ми се вярва. Роклята може и да отиде, но Башак не вярвам. А и най- вероятно тази рокля едва ли ще и става.
Аз намерих ето това

Но ако от нещо въобще не разбирам това са автомобили, във всеки случай поне външно много харесва 😜
И ето тези снимки от времето на КСШ , като че ли са ни прочели , че вчера обсъждахме интервю на Башак от тогава.

Лека 🤗🤗🤗

# 581
Фенче Kissing Heart посгря мЪ Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз много искам да си видя Башак, не ми е за първи път Wink
също ми направиха впечатление тия думи- за Лондон Thinking
Цитат
Сега се чудя кой друг негов сериал да започна да преговарям, много ми липсва вече!
Перличка Yum
Цитат
Все повече ми харесва образа на Хайри, но и аз нямам идея как ще завъртят нещата така, че да има нещо между тях с Налан Thinking Дори и да се разочарова от всички, точно при Хайри ли ще отиде ?
нормално да отиде при Хайри, ако не може да се върне при семейството си...а той винаги я е подкрепял и е бил загрижен за нея без да прекрачва някакви граници. Представям си Налан-тъжна, плачеща, отчаяна , намираща спасение при приятел, на който има доверие. това го пиша естествено като евентуално бъдеще събитие, ако ще спазват сюжетната линия-за връзка м/у двамата.
Гюлджихан е толкова заблудена и наивна милата,  че ще  получи сърдечна криза като разбере истината....
ето и втория фраг....
Скрит текст:

МОМИЧЕТО  НА ПРОЗОРЕЦА/23 еп.2 фраг.
-Да ми бяха отрязали езика,да не кажа да я следи баща и,дано Бог да и помага и да не е видяла.
-Налян,какво се е случило?
-Намам сили да кажа,че нищо не се е случило.
-Това,което ти видя,на никого и никога няма да разкажеш.
-Аз правех всичко,което мама ми казваше,буква по буква изпълнявах.Защото аз мислех,че ако изпълня всичко това ще стана много добър човек.
-Налян,достатъчно.Прекрачваш границите.
-Колко е жалко,нали?
-Не,даже е най-прекрасното нещо,което съм виждал.Ти си истинска,Налян.
-Трябва нещо да направя,Музо.Да направя нещо за себе си.
-Това,което си намислила, събери смелост и го направи.
-Къде сте?Притеснявахме се.И Налян я няма,не отговаря на обажданията.

Пепи, мерси за инфото, тоя автомобил ми изглежда много странно Grinning
тъкмо сложих и аз снимките от Русия и гледам , че си ме изпреварила....
хубава, топла атмосфера....

не отрази това, което ти споделих за Домът...ама нищо.

лека Hug

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 22:52 от Airra

# 582
Айре, забравих да пиша за Домът 😜
Задължително ще го загледам. То и без това в момента нищо интересно няма по тв.
Лека

# 583
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!
Прочетох ви на телефона.
Там много по-хубаво виждам изображенията с Къванч,
отколкото на лапито, но после е кофти,
защото забравям какво щях да пиша.
Сега няма да споделям форумната си биография пак,
но ДК ми е нещо като дипломна работа за магистратурата.
Преди това станах бакалавър с Интикам. Изчервих се!!!
Сега пак съм се заела с един доста интересен проект
и трупам  материал за дисертация, но не изпускам Момичето ...
Язък, Яяяяя, пеперуда взеха, рейтингът висок, превод има,
а в нашия форум тема няма.

Скрит текст:
Извинете, но друг път ще слагам инфо за морските дарове
и ще споделям какъв спец станах в готвенето с микровълнова печка. 
На някой може да му се прияде.

Лекинка!!!

# 584
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви, за споделеното! Kiss
Пепи Heart Eyes и на мен тази кола ми е бая странна на вид Thinking Каквато ще да е, но дано наистина има реклама, много ми липсва ашкъма ни, съгласна съм да го гледам в каквото и да е вече Smile И тази красота привърших, чудя се кой друг да подхвана, покрай другите сериали Thinking Колкото и да са ми интересни, тази емоция, която ми носи Къванч, никой друг не успява в такава степен.

Хубав ден ви пожелавам, аз тръгвам по задачи.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 09:00 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт