Честито Рождество Христово!
Да сте живи и здрави, вие и семействата Ви. 
Благодаря на всички за споделеното!

Снеже

радвам се, че ти е приятно
радвам се и като наминаваш.
ако ОГМ снимат Краля/като не знаем кой ще участва/, предполагам ще е есенния сезон на 2022.
Къванч има да снима 2 сезон на Подводницата, да нямаме много инфо, но май с повечето актьори е така, феновете си чакат...
Свикнали сме патрона да не е активен в ИГ, но тази година пак е добре-има цели 17 публикации, без да броя сторитата.
Айрре,

Ще чакаме, какво да се прави. Е, аз нали се включих по-късно, имам пропуски.

Благодаря за превода на репортажа.

благодаря, радвам се, че ти е приятно тук
Ашкъма ни последните два, три месеца преди ноември, когато се разбра за бебето беше неочаквано активен, доста учудени бяхме и ние 
Фенче,

От щастие е.

Да са ти живи и здрави имениците!

Успешен ден на всички!

, много готини подаръци е измислил Ицо 
/знаете, че не харесах кой знае колко много В нощта/ Но явно са работили с голям ентусиазъм, Киво отново се е включвал с идеи 

Да видим как ще стане, аз имам чувството, че тя се отвращава от с...а, мисли го за нещо мръсно, така и е втълпявано с години ... Да не говорим, че Седат отдавна вече не я и вълнува, така си мисля.

И аз нямам търпение да се поразмърдат тези от Нетфликс вече, крайно време е. А за развитието на този режисьор и аз се изненадах, много впечатляваща биография наистина за толкова млад човек. Все с такива успешни хора да среща съдбата Къванч! Много се радвам, че иска отново да снима с него, личи, че е впечатлен от Къванч. Отдавна се отказах да се питам какво искат фенките на Чаго, явно все не им е достатъчно какво им дава техния любимец 

Привеет в понеделник!! 

С малко стари, но прекрасни кивчета, които си намерих в архива - Диве