Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 7

• 66 395
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
  • у дома
Като стана 46 по EU, ще ви черпя всичките! 😃
Мда и аз!
Аз от 48-50 EU за панталони в момента съм 42 EU ,а от 52 EU за блузи и рокли в момента съм 46EU-това за 8 месеца,даже по-скоро за 6,но от 2 мес просто задържам кг ,но вече не свалям Та не казвайте никога!❤️❤️❤️

# 181
Между впрочем доволни ли сте от този сайт Gang, че ми излизат доста реклами във фейсбук?

# 182
Имам две-три неща от Ганг, от повечето съм доволна. Само един панталон, който не се усетих да върна навреме не ми харесва. На снимката изглеждаше добре, в действителност е много широк, неудобен е и ме прави да изглеждам огромна, явно е за друг тип фигура.

# 183
  • София
Между впрочем доволни ли сте от този сайт Gang, че ми излизат доста реклами във фейсбук?

От всичко съм доволна!

# 184
Не съм доволна от всичко, но стават блузите им за един сезон...

# 185
Абе, като за един сезон са скъпи...

# 186
Цените бяха по-приятни, но и те се заметнаха.
Онзи ден направих поръчка от Ulla Popken и след половин час се обадиха да кажат, че нищо не е налично... А защо е на сайта, не можаха да ми отговорят! Яд ме е, защото нещата им са хубави.

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 09:14 от Анонимен

# 187
По време на намаления, Ула Попкин са за покупка на място, в магазина. Онлайн поръчка, пък в наличност липсва, пък после го върнали, много е досадно, аз съм отказвала поръчки така... То липсва 80 % от продуктите... Иначе да, дрехите им са отлично качество. Тази година облякох един официален костюм, купуване за сватба преди 10 години, като нов е, по нищо не личи, че отива към тийн!

# 188
Да, обаче казаха, че не всичко от сайта, го предлагат в магазина... Малко им е смотана организацията за такива цени. А и още не са ми върнали сумата...
Имам 4 техни блузи, много си ги обичам, отлични са. Дори днес съм с една от тях. Simple Smile Ама им е гола-вода сайта! И мерките са особени.

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 09:13 от Анонимен

# 189
И на мен ми го играха тоя номер миналата година. Поръчам нещо - след малко звънят, за да кажат, че го няма. Накрая с триста зора успях да се добера до една блуза, поне с един номер по-голяма. Тази година даже не съм я вадила, че смъкнах килограми и ще се губя в нея.

# 190
  • София
Момичета, преди Mango имаха един бранд с по-големи размери - Violeta by Mango, има ли го в България?

Също в магазина им в Ринг Мол има ли избор на по-големи размери? Искам да меря яке....

# 191
Мисля, че бранда Виолета вече не съществува в този вид, а големите номера са продължение на малките. Виж онлайн, може да се ориентираш. Физически магазин за големи дрехи  - HM. Но не във всички магазини има големи размери  и не всички модели. Ако си знаеш номера, най-добре онлайн. Миналата година си взех онлайн дълго яке с пух и пера, много съм доволна, мисля че го има и в тазгодишният асортимент.

# 192
Манго пазарувам онлайн от Fashion days, имат и чудна политика за връщане, идва куриер в дома ви в деня на заявката за връщане. Бързо възстановяване и на парите по сметката. Иначе миналата година накупих доста техни рокли, чудесни са, доста дебело и дълго яке за зимата с пълнеж вътре. Взех и любимо яке от изкуствена кожа, отлично качество и изпълнение. В магазина в Ринг не съм виждала големи номера.

# 193
Големите номера се предлагат само онлайн, както в редовния сайт, така и в аутлета. Във Фешън дейс предлагат модели само от редовния сайт, съответно на по-високи цени.

# 194
Виолета и + серията на х и м само онлайн
Абаут ю предлагат някои неща на Виолета, но не са добре обозначени рзмерите и цените са други, кодове не важат и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт