Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 7

• 66 389
  • 754
  •   2
Отговори
# 165
Дрехи на Карина има и в подлеза на Окръжна болница. На изхода в посока Бриколаж.

# 166
  • София /Абсурдистан
Доротея внасят и от Италия, бях забравила. Може да е било от модела да са по- широки моите, не споря. Имат много дрехи от памук, аз затова купувам от тях. Наистина са хубави. Знам го и магазинчето им на Илиянци на входа, там има и пробна и целият асортимент е изложен.

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 11:12 от The Iron Lady

# 167
Ще ме изкушите да се понеса към Илиенци, независимо, че с тия намаления на About you, съм насъбрала такива количества дрехи, че трябва да купувам нов гардероб.

# 168
  • В царството на игрите:)
Доротея внасят и от Италия, бях забравила. Може да е било от модела да са по- широки моите, не споря. Имат много дрехи от памук, аз затова купувам от тях. Наистина са хубави. Знам го и магазинчето им на Илиенци на входа, там има и пробна и целият асортимент е изложен.
Илиенци ми е пълна мъгла, а пък като става въпрос за входове още повече. Кой вход, от коя страна? Можеш ли някаква точка да пратиш Simple Smile

# 169
Ако това ще те ориентира... Червеното пинче е на магазина

Хора, вие не сте едри жени! Като гледам какви размерчета предлагат последните обсъждани фирми...

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 13:05 от Анонимен

# 170
  • София /Абсурдистан
Като минеш стадиона и завиваш наляво към входа на Илиянци. Това НЕ е централен вход. Там има бариера за паркинга, влизаш в паркинга. В дясно в паркинга първият магазин е склад за шивашки материали. Пред теб ще видиш стъкления мол. В ляво пред него е първият магазин на Доротея. Няма табела и нищо не пише. До него един мъж продава много колани,като ориентир. Магазинчето на Доротея е крайно и от едната му страна е само паркинга. Дрехите са изложени отвън. Като отидох за първи път, по дрехите го познах, бях ги виждала във Фейс. Купих си панталони всякакви цветове миналата година, бяха по 20 лв, сега са по 35. Купих си блузи и туники, тях ги стеснявах, че бяха универсален размер. Панталоните Ана имат и ликра, малко се разтягат, от тях си взех.Купувах само памучни дрехи.
Може и друг магазин да има, но аз го знам само този.
Как да не сме макси дами, аз съм размер 46-48 по европейските размери, 16-18 по английските. Това на българските размери отговаря на цели 52-54.

# 171
Стоки на Карина Русе преди се предлагаха в пловдивското Илиенци на Брезовско шосе, точно средния магазин, между двата входа. Но в последно време няма нищичко. Само табелите от вън са останали и китайски кич на воля по закачалките. С тия ремонти на пътя и еквилибристики, които трябва да се прилагат, за да се стигне до там, не ме учудва въобще.

# 172
  • София /Абсурдистан
В онлайн магазина има повече стоки, отколкото в реалния такъв.

# 173
  • София
Ох моля ви се .... 46 EU било макси .... друг път!

# 174
А, кажи им! 😆

# 175
  • В царството на игрите:)
Как да не сме макси дами, аз съм размер 46-48 по европейските размери, 16-18 по английските. Това на българските размери отговаря на цели 52-54.
Ха, същи размер съм и аз, Лейди, ама като вляза в КIК, например, макси модата е от 52 нагоре и всичко ми е голямо Simple Smile
Благодаря за обяснението Simple Smile

# 176
Като стана 46 по EU, ще ви черпя всичките! 😃

# 177
  • София
Като стана 46 по EU, ще ви черпя всичките! 😃
Мда и аз!

# 178
Начи аз никога! 😆

# 179
  • София /Абсурдистан
Много сте мили  Simple Smile Ами защо тогава няма дрехи  от тези размери в стандартните колекции? Като чуят за този размер и продавачките  ме пращат в макси отдела. Където пък са още по-големи. Само в Ганг винаги си намирам всичко, там има и междинни размери, но напоследък много вдигнаха цените и те, та дебна разпродажби.

Общи условия

Активация на акаунт