Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 7

• 66 389
  • 754
  •   2
Отговори
# 150
Привет, последно в UNICO си намерих прилични дрехи голям размер. В About you също съм попадала на прилични.

# 151
От физическите магазини се сещам за Bianca, поне допреди година-две имаше магазини в ЦУМ и в Мол Сердика. Там съм виждала някои по-официални дрехи. В Ула Попкен дрехите са по-спортни, има малък избор на по-официални на доста солени цени. В Ремикс, сайт за дрехи втора употреба има доста дрехи в големи размери, които са нови, с етикет на производител, и цените им са като на нови. Там трябва да се гледа ежедневно. Ако ми дойде нещо друго наум, ще напиша.

# 152
  • Стара Загора
Погледнете и в Крас фешън - https://krass.bg/

# 153
  • София /Абсурдистан
В онлайн магазина на Ганг имат дрехи за всякакъв случай. Аз от там си купувам често. Във физическите им магазини е много трудно да се уцели нещо. Имат макси серия дрехи.

# 154
  • Пловдив
karinarousse-shop.com е моето предложение за официални тоалети на фирма Карина.

# 155
  • Пловдив
karinarousse-shop.com е моето предложение за официални тоалети на фирма Карина.
Аз също ги харесвам и то много. Също съм голям размер и имам няколко рокли есенни от там купувани точно за сватба.

# 156
  • София /Абсурдистан
Как не съм го знаела до сега този магазин! Наистина има много хубави неща.
А размерите отговарят ли си?

# 157
Аз също харесвам дрехите на Карина. Когато бяхме в Русе, посетих физическия им магазин и си купих някои неща.
А дали имат магазин в София или в Пловдив?

# 158
Искам да ви благодаря, момичета, за този сайт. Дрехите на Карина ми изглеждат много хубави, с различни и интересни модели, а като цена са направо за без пари в сравнение с други макси такива. 🥰

# 159
  • В царството на игрите:)
Аз също харесвам дрехите на Карина. Когато бяхме в Русе, посетих физическия им магазин и си купих някои неща.
Магазин на Карина има в подлеза на Орлов мост, близо до изхода за БНТ ако ме разбирате Simple Smile Този дето излиза близо до ресторант Грозд на Царя.

# 160
Много полезна информация, дори и за повода да няма нищо на място, харесах за мама някой неща и ще я водя на шопинг. Разкошни сте

Магазин на Карина има в подлеза на Орлов мост, близо до изхода за БНТ ако ме разбирате Simple Smile Този дето излиза близо до ресторант Грозд на Царя.

# 161
  • Варна
Не е много по темата, но е жалко, че фирми с такава хубава стока нямат добро оптимизиране в интернет. Карина е с дълга история, но през гугъл не можеш да стигнеш лесно до тях. Ще кажеш, че се крият. Simple Smile
После пък, в сайта няма филтри за търсене по размер, по цвят, каквото се сетите там още. Ако не разчитат само на агенция ЕЖК, сигурно повече хора ще достигат до тях...

Такива за съжаление, са и любимите ми doroteia.bg, открих ги чрез хилава реклама във ФБ и сега не мога да се спра да поръчвам Simple Smile

Пак пример: Аз си поръчвах рокля от venim-moda, почти не я свалям от гърба си. За тях също през ФБ ми изскочи нещо и никога не ми се вясват ако търся в гугъл конкретно. Например "рокля XXL" или "рокли големи размери" или ако щете макси, plus size...

Вие всъщност как формулирате търсенето си в гугъл за конкретна дреха?

# 162
Доротея.бг явно се снабдява от Али Експрес. Адресът, на който се помещават е Илиянци. Нищо лошо, но цените ми се виждат доста завишени, не знам дали си отговарят размерите.

# 163
  • София /Абсурдистан
Аз съм купувала от тях няколко неща. Размерите са силно уголемени, явно искат да са универсален размер, та се наложи доста да стеснявам всичко. Внасят ги от Китай.

# 164
  • Варна
Хм, нещо не съвпада с моето впечатление. Дотук имам 3 разкошни туники, пола, риза и панталон, нямат грешка. И бяха доста сносни като цена. На някои от дрехите в сайта пише, че са от Китай, а на други - Италия. Ако щат да лъжат, аз съм супер доволна.

Общи условия

Активация на акаунт