Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 7

• 67 856
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
Уайкики пак и абаут ю

# 286
LCW са пуснали много панталони с ластик в кръста и самите те ластични материи. Ползвам черните като анцузи, за мен са си такива..
От Pepco купувам клинчета за вкъщи и за спане, 100% памук на цена от 6лв. Там имам и попадение с ватиран анцуг за 40лв комплекта.
Аз не държа на марки и ходя с анцуг  по пикници, вили и на спорт.. За мола и кафето слагам дънки Simple Smile

# 287
в последно време about you, уайкики им падна много качеството и размерите им са неконсистентни.  Хубави клинове преди взимах от Marks&Spencer.

# 288
  • София
в последно време about you, уайкики им падна много качеството и размерите им са неконсистентни.  Хубави клинове преди взимах от Marks&Spencer.

M&S си имат директна доставка до адрес в БГ. Даже в момента чакам една поръчка.

# 289
От британският сайт ли пазарувате? Как са таксите за доставка там?

# 290
  • София
От британският сайт ли пазарувате? Как са таксите за доставка там?

За поръчка ок.200 лева ми даде безплатна доставка. Идват за 3-5 дни, вчера поръчах, днес ми пратиха тракинг. Цените са крайни, всичко идва до адреса.

Ето, до 200 лева доставката е 15лв, над е безплатна

# 291
Е, качеството на МиС и Уайкики е несравнимо, но пък Уайкики е доста достъпен.

# 292
  • София
Е, качеството на МиС и Уайкики е несравнимо, но пък Уайкики е доста достъпен.

Така е, важното е, че има различни възможности! ❤️

# 293
М§С на разпродажба са бомба, иначе международната им версия няма всичко (казах преди, щото с тия локдауни инвестициите бяха повече в пижами и чорапи).

# 294
А как поръчвате от английската версия на М&С? Само с посредник ли? Че разликата в цените на английския сайт и бг версията е сериозна.

# 295
  • София
А как поръчвате от английската версия на М&С? Само с посредник ли? Че разликата в цените на английския сайт и бг версията е сериозна.

Директно доставят!

# 296
Добре де, ДДС и мито не Ви ли взеха за 200те лева?

# 297
  • София
Добре де, ДДС и мито не Ви ли взеха за 200те лева?

Не, M&S са регистрирани за сделки в съюза, режим ОСС, цените им съдържат ДДС-то на държавата на получателя - в случая ми начисляват 20% ДДС (включено е в цените, които са обявени на сайта).Така нищо не отива на митница, не се събира ДДС както едно време.  Вече всички извън ЕС работят така....

# 298
  • София
А за пухкавите мъже от къде намирате дънки? Купувах от Unico размер w46 и бяха идеални, но нещо мистериозно са изчезнали - има 4xl и след това 7xl.

# 299

Общи условия

Активация на акаунт