Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 7

• 66 353
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Здравейте, момичета! Може ли да  дадете адреси на проверени физически магазини за макси мода в София! Моя близка ще търси официални тоалети за "тежка" сватба през септември. Благодаря ви !
На ул. „Георги С. Раковски“,според гугъл номер 86, срещу операта, малко по-надолу, има магазин за големи. Скъпички са нещата и са почти само единични бройки, та аз не успях да намеря размер, но може и да имате късмет. Малко по-нагоре магазина е на същият собственик, но за финни дами. Основно италиантски марки продават. Не помня какво пише на магазина, но със сигурност не беше упоменато, че е за големи размери.

Напротив, упоменато е, пише XXL и е ясно, че е за големи дрехи. Не съм ходила скоро там.

# 646
  • София
Да, права си, сега видях снимка в нета. Novantis с големи букви и отдолу с по-малки XXL,XXXL....

# 647
Може в Мания да има нещо. Толкова красиви рокли има... С фиксирани цени са.
Поръчах онлайн от Ремикс. Ще разгледам и на живо в Мания. Благодаря

# 648
Момичета, купих си от Пепко спортен сутиен, марка Bekkin, не го намирам на сайта им, но много прилича на този  Няма подплънки, има банели и ми изглежда като минимайзър. Имаше размери до 95Е, но не съм съвсем убедена. Взех го за спорт в черно имаше само, но  сега имаше и в телесен цвят. Също така презрамките са широки и могат да се кръстосват, имат и допълнително удължение, освен че те самите могат да се регулират. Цената беше 18лв.

# 649
  • Швейцария
Купих си едно зимно яке на ONLY от Aboutyou на намаление. Много съм доволна, че сайтът има голям избор на големи размери и ти показва кой размер ще ти пасне, след като веднъж си задал мерките си. Якето е прекрасно и ми става перфектно.

# 650
Дай линк 🤗

# 651
  • Швейцария
https://www.aboutyou.bg/p/only/zimno-palto-dolly-6975935
Черното ми се видя скъпичко и взех зеленото. Много е плътно и ще топли добре.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 23:39 от JennyBG

# 652
Дами, имате ли място за любими клинчета от тези късите по тяло за дълги разходки с рокли против протриване?

# 653
Дами, имате ли място за любими клинчета от тези късите по тяло за дълги разходки с рокли против протриване?
https://www.aboutyou.bg/p/only-carmakoma/pantalon-time-4202096

Да, купувам на Макси фешън. Когато са на промоция са четири клина на цената на три. Купувам подобни и на Онли кармакома, когато са на промоция са по 15 лв. Много удобни и мекички. Купувам 3/4 дължина с дантела отдолу, най-удобни са ми. Има и на Зизи, но са по-скъпи.

# 654
  • София
Аз купувам от KIK. От много тънко трико са, има и пъстри, и едноцветни. Най-големия им размер е 48/50, но са много разтегливи. Всъщност и рокли си купувам от там. А последно си взех дънково яке.

# 655
Аз взех такива панталонки от Турция. Бяха под 10 лв много тънки и меки

# 656
  • В царството на игрите:)

Авангардшоп.бг

Клинове против подсичане има и във всички китайски молове

# 657
Момичета, захладня и започнах да обличам от време на време боди. Така и не свикнах с потници. За съжаление обаче не намирам големи бодита. По принцип нося 2хл, но всички памучни бодита по магазините се свиват и са ми малки от всякъде...От къде да намеря обикновено памучно боди в голям размер?

# 658
Аз постоянно ползвам сушилня и се примирих със свиването на някои материи. Иначе аз боди не нося, но в момента има намаления в абаут ю и се обух и облякох доволно...

# 659
Аз от години си купувам бодита от Тиарашоп. Онлайн. Много са ми удобни. Стане ли септември, слагам бодито. Цяла зима съм с боди. Потник не мога да нося, дразни ме как се надига около паласките

Общи условия

Активация на акаунт