Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 7

• 66 360
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Тези китайци ли са?

# 631
  • София
Немци. Собственици са Otto.

# 632
  • Швейцария
Получих сутиените от Bonprix. Размерите отговарят точно на тяхната таблица. Материята и изработката ми се виждат хубави (е, аз не съм много претенциозна). Ще ги върна, защото от недоглеждане съм поръчала неватирани, а аз такива не обичам.

# 633
Благодаря за отзива.

# 634
  • Швейцария
Поръчах сутиен от C&A. Ако някоя от вас има възможност да поръчва от там и се интересува, ще дам отзиви като пристигне.

# 635
Има ли доставки от C&A за България? Както и от Bonprix? Дайте някакви насоки!

# 636
от кой сайт точно поръча?

# 637
  • София
За C_A  има даже тема. Колежките изпращат до немски адрес:

https://www.bg-mamma.com/?topic=938178

# 638
  • Швейцария
Аз купувам C&A от Швейцария и не знам дали доставят до България, но мога да кажа, че едно 80% от дрехите ми са от там и съм изключително доволна. Имат всякакви размери, нормалните им дрехи са леко уголемени спрямо H&M (ако там нося 46, в C&A купувам 44) и имат секция за големи размери, които биха станали на абсолютно всеки. За качеството досега не съм имала забележки, а някои дрехи ги нося вече много години. Фенка съм на дънките им, всичките са ми от там и много ми харесва, че имат модели с частичен ластик на талията, и ако напълнееш или отслабнеш малко можеш да се пъхнеш в тях. И са на много по-добри цени от Ulla Popken.

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 07:03 от JennyBG

# 639
  • София /Абсурдистан
За адрес в Германия може да се ползва този на Габко. И доставката им е евтина. Жалко, че спряха да доставят от Англия.

# 640
Момичета, търся рокли до под коляното и никъде не намирам. Може би XXL. Има ли нещо по моловете? Ако намеря нещо хубаво или е малко като размер или късо. Не желая да ми се виждат колената.

# 641
  • София /Абсурдистан
Погледнете е Унико, там има такива рокли.

# 642
Здравейте, момичета! Може ли да  дадете адреси на проверени физически магазини за макси мода в София! Моя близка ще търси официални тоалети за "тежка" сватба през септември. Благодаря ви !

# 643
Може в Мания да има нещо. Толкова красиви рокли има... С фиксирани цени са.

# 644
  • София
Здравейте, момичета! Може ли да  дадете адреси на проверени физически магазини за макси мода в София! Моя близка ще търси официални тоалети за "тежка" сватба през септември. Благодаря ви !
На ул. „Георги С. Раковски“,според гугъл номер 86, срещу операта, малко по-надолу, има магазин за големи. Скъпички са нещата и са почти само единични бройки, та аз не успях да намеря размер, но може и да имате късмет. Малко по-нагоре магазина е на същият собственик, но за финни дами. Основно италиантски марки продават. Не помня какво пише на магазина, но със сигурност не беше упоменато, че е за големи размери.

Общи условия

Активация на акаунт