Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 7

• 66 937
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
В първия сайт видях бански само S и M. Не мисля, че са за тази тема. От Макси фешън почти всеки ден ми пращат имейли за намаления и мисля, че наскоро имаше и бански. Не знам как са като качество, от тях купувам само клинове. Прави ми впечатление, че миналогодишните са много по-качествени от тазгодишните. Ако тази година ми се усмихне морето, бих си купила бански от Ула Попкен. Зимата имаше много намалени, имаше много изгодно и в Ремикс, но не ми се купуваха, само да се ядосвам като ги гледам, ако не стигна до морето.

# 616
  • София /Абсурдистан
Бански на ниска цена има и в unico.bg, има и комплекти, и по отделно.

# 617
  • Швейцария
Някой поръчвал ли е сутиени от Bonprix? Според тяхната таблица аз съм 100 см под бюста и чашка А при 114 см обиколка на бюста. Вижда ми се невъможно, поръчах чашка Б, което пак ми се вижда много малка. Дано ми станат...

# 618
Нали ще напишеш как са размерите, когато получиш сутиена

# 619
  • Швейцария
Да, разбира се, виждам, че имат много разнообразие и хубави модели, вкл. много големи размери и цените им са ок.

# 620
Аз оттам бях поръчвала рокли и якета - бяха ужасни. Модели, платове, изработка...всичко беше брррр

# 621
Аз оттам бях поръчвала рокли и якета - бяха ужасни. Модели, платове, изработка...всичко беше брррр
От къде по-точно? от bonprix ли?

# 622
  • Швейцария
Мисля, че за Bonprix става въпрос. Аз добре, че поръчах с опция да платя сметката до 14 дни, та ако не ми харесат сутиените ще ги върна без да я плащам.

# 623
  • Враца
Аз имам яке от Bonprix, купих си го от немския ebay и съм изключително доволна, Но вероятно както повечето марки имат дрехи различно качество.
На бг сайта не ми харесва цената за доставка, затова още не съм поръчвала.

# 624
Да, преди време беше 15лв. Още ли е толкова или повече?

# 625
  • Швейцария
Вкъщи всичките ни пердета са от Бонпри. Нямам забележки. Дрехи и бельо не съм поръчвала досега.

# 626
  • Враца
Да, преди време беше 15лв. Още ли е толкова или повече?
С наложен платеж или Paypal доставката е 19 лв

# 627
  • София
Всичко на BonPrix ми е станало, всичко е чудесно като качество и материи, никога нищо не съм връщала. Имам 3 чифта бански от типа рокличка, другата седмица смятам да ги пусна в употреба!

# 628
Значи аз съм изтеглила много къса клечка, но два пъти поръчах (единият за почти 600 лева), нищо не харесах и не потретих.

# 629
Такива клинчета за под рокля си купих пролетта от Истанбул. Ама аз не нося рокли, така че не съм ги носила много Wink

Общи условия

Активация на акаунт