Всичко за всички марки гел лакове -38 тема

• 41 568
  • 794
  •   1
Отговори
# 420
Пробвай да разбъркаш цвета много хубаво с клечка за зъби, може фотоинициаторите да са се утаили на дъното и от там да има проблем с изпичането.

На мен ми пристигнаха супер бързо лаковете за печати на Кадс от 11.11, дойдоха със Спиди. Всичките работят перфектно, за първи път ми се отпечатва така добре нещо, само черното прави проблем и не се отпечатва на печата, не знам по-бързо ли засъхва от другите цветове на плочката.
Сега ако може споделете как почиствате плочките за печати - търках и търках с лакочистител и една пластмасова си остава с цвят вътре.
От кой продавач ги поръча?

# 421
От този продавач:
AriesLibra Nail Art Store
https://a.aliexpress.com/_msgNyJ8

# 422
Ето ме пак Simple Smile
Базата на Kodi наистина е гъста, но аз нямам опит с други.
Споделям снимка от първия ми опит (ноктите ми не са в особено добра форма, но онзи ден ги клъцнах и после реших да си поръчам лампа и консумативи) Simple Smile
Аз се накефих и се надявам да постигам по-добри резултати за вбъдеще Simple Smile
Скрит текст:

# 423
  • Варна
Rose_tattoo, добре си оформила ноктите, а цветът също е много хубав!
Ако приемеш един съвет- отделяй с пръчица база от кожички преди да изпечеш.

# 424
Пробвай да разбъркаш цвета много хубаво с клечка за зъби, може фотоинициаторите да са се утаили на дъното и от там да има проблем с изпичането.

На мен ми пристигнаха супер бързо лаковете за печати на Кадс от 11.11, дойдоха със Спиди. Всичките работят перфектно, за първи път ми се отпечатва така добре нещо, само черното прави проблем и не се отпечатва на печата, не знам по-бързо ли засъхва от другите цветове на плочката.
Сега ако може споделете как почиствате плочките за печати - търках и търках с лакочистител и една пластмасова си остава с цвят вътре.

Аз почиствам плочката със спирт. Със спирт почиствам и печата и ако някъде е капнало. Някои лакове твърде бързо изсъхват и едвам се отпечатва и после трудно се чисти плочката. Ще прежаля един лак и ще се опитам да го разредя със спирт, че и на мен един от цветовете много бързо ми изсъхва.

# 425
  • Down south
Недей със спирт.
Има специална течност за разреждане.

# 426
Шаблоните почиствам с чист ацетон, за друго не го ползвам 😀

# 427
Значи тази плочка да я пиша "бегала", защото и със спирт, и с лакочистител с ацетон пробвах да чистя и то доста яко, но не се изчисти добре.

# 428
Вземи си ацетона на Джъмбо, според мен ще стане, а може да пробваш и с разредител за боя 😉

# 429
Лява ръка Born pretty rs08

На дясната, котешко око Meet across, много ми хареса ефекта, но трябва още да тренирам техниката на магнита. Но и така ми харесва.И на кутрето има, но под друг ъгъл трябва да снимам.
Простете ми за изцапаното.....

# 430
Venislava страхотен е.
Тук вчера някой писа за Синсей база. И понеже базата ми свършва, а още си чакам тази от алито на IBD, влязох и си поръчах.
И малко Спам
Скрит текст:
"Драмата" ми с Алито продължава. Миналият месец си поръчах доста лакове на борн прити - и цветни и екстеншъл гел и др., но някакъв продукт липсвал те ме питах дали въпреки това да ми ги пратят, аз им казах да. После те ми анулирах поръчката и дадоха друг номер. Али се свърза с мен преди два дни и директно ми казаха да си искам диспут. Абе не ми се беше случвало общо взето досега такова нещо. Не знам може такава да е процедурата попринцип.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 13:57 от nadito0o

# 431
Споделете повече за тези лакове Sensai, от къде ги купувате и доволни ли сте?

# 432
Аз съм малко скептично настроена това е магазин за дрехи основно Grinning
Поръчах защото моята база свърши, а се очертава тази седмица да си правя маникюр. Евтини са и доставката е безплатна, та реших да опитам докота си чакам другите.

https://www.sinsay.com/bg/bg/beauty/make-up/categories/nails

# 433
  • Варна
Аз съм малко скептично настроена това е магазин за дрехи основно Grinning
Поръчах защото моята база свърши, а се очертава тази седмица да си правя маникюр. Евтини са и доставката е безплатна, та реших да опитам докота си чакам другите.

https://www.sinsay.com/bg/bg/beauty/make-up/categories/nails
Аз споменах за тях, случайно ги мернах в онлайн магазина на Sinsay и ми направи впечатление, че бяха написали в описанието, че са полски и са 5 грама. Клареса също пишат количеството в грамове, а не в милилитри и това ме подтикна да поръчам. На описанието на самият лак адресът на производителя съвпада с адресът на Клареса. На пръв поглед ми изглеждат еднакви, разлика има само в цената, базата ми излезе около 4,50 лева на черния петък, с безплатна доставка от Спиди.

# 434
Хайде и аз метнах една база в кошницата, ей така, за проба. Иначе фирмата, която произвежда Клареса, 4mass, прави и друга марка - Палу, правят и private label лакове, но не знам за кои. Подозирам, че SUNOne в мейкъп също са дело на тази фирма, защото са полски, с почти сходни продукти и с еднакви бутилки, но не съм сравнявала състав.

На тези Синсай обаче изборът е супер ограничен.

Общи условия

Активация на акаунт