Всичко за всички марки гел лакове -38 тема

• 41 499
  • 794
  •   1
Отговори
# 570
😀😀
Да допълня - базата е Клареса 04

# 571

За изграждане с полигел този комплект ок ли е? Още нещо нужно ли е? И каква електрическа пила е подходяща? Повечето линкове от началната страница не се отварят...  STRONG 210 Plus дали ще върши работа?

# 572
Да, ще върши чудесна работа. Полигелът на Клареса е много добър. Трябват ти още праймер, цветен и топ лак. Можеш да ползваш клийнъра на Клареса за обезмасляване на ноктите и за течност към полигела.

За пила Strong 210 е перфектен, върши работа за абсолютно всичко и е най-доброто от Али, което може да се закупи. Трябва ли ти обаче такава мощна пила само за домашна употреба е друг въпрос.

И сега да ви похваля новата си придобивка - страхотна е. Не очаквах много, но съм впечатлена от тази ел. пила. Супер компактна, на батерия, удобна и много лека ръкохватка без вибрации, много малък шум.
Взех я от Амазон Германия, защото не ми се чакаше, а и беше на оферта, но я има и в Али. Заслужава си и я препоръчвам.
https://www.amazon.de/Nagelfr%C3%A4ser-Acryln%C3%A4gel-Elektrisc … %2C299&sr=8-6

Ето я в Али:
€ 46,56  57%OFF | 35000 RPM Rechargeable Portable Nail Drill machine Electric Nail File Manicure drill Set profession Nail Tools for Nail Salon
https://a.aliexpress.com/_m0MVcG8

# 573
Благодаря ти много, Есмералда! ❤ Цветни имам разни китайчета. База и топ на Коди, но ще ги сменям и се чудих и за топ на Клареса. Мисля, че тук съм срещала хубави отзиви за него. А за Клийнъра искаш да кажеш, че той може да го играе Праймер?  Ако съм разбрала правилно - праймер, основа, полигел, цветен лак, топ? И ако не тази пила, то тогава коя би била подходяща за домашна употреба? 😊
Още един въпрос - поддръжка на полигел се прави като на гел, нали?
Edit - моя грешка, Cleaner-a е обезмаслителя, да 🤣 Т.е. него да използвам за оформянето и нанасянето на полигела? Спирт 70% е другия вариант, нали?

Последна редакция: сб, 25 дек 2021, 16:12 от Lusisita

# 574
Дядо Коледа ме зарадва с лед/ув лампа 72 вата и лакове на Клареса. За първи път ще правя гел лак у дома. По колко време трябва да пека? Имам праймер, но съм изпуснала дехидрататор и мисля да сложа спирт. Дано се справя.😄

# 575
Здравейте,
получих за подарък ето този комплект
https://www.emag.bg/komplekt-big-akril-i-gel-scu-20405-474-01/pd/DVBPZNBBM/
Никога не съм си правила нищо освен обикновен лак. Въпроса ми е заслужават ли си продуктите (като изчетох поста за алергиите ми настръхна косата) дали мога да разбера кое какво е и за какво се използва, става ли за обикновен маникюр или трябва да се лепят нокти? Необходима ли ми е пила за да ги свалям, както гел лак в салон?
Сигурно въпросите ми са много глупави и мога да открия отговорите в темата, но нямам много време казах на половинката да ги връща.
Благодаря предварително!

# 576

Не се получи много добре, явно ще трябва практика.

Моля да споделите проблем ли е, ако съм объркала вместо база да сложа топ.

# 577
  • Варна
White crocus, базата е основа на другите слоеве, като си сложила топ вместо база, ще падне бързо.

30-60 сек се пече всичко. Тъмните лакове 60 сек.

# 578
Lusisita, пилата, към която съм пуснала линкове в предходния ми пост, е много добра и става за домашна употреба.

Bety.m, връщай го, да, това е комплект за работа с акрил. Нито е добър като продукти в него, нито ще се справиш да работиш с акрил, за капак мономерът мирише ужасно. Ако половинката иска да ти подари комплект за маникюр, дай знак, ще ти пусна линкове към добри комплекти.

White crocus, има проблем, да. Ако си ползвала топ вместо база, ще падне много бързо.

# 579
Благодаря esmeralda23.
Да, бих се възползвала от линкове. Определено му стана неприятно, че не е уцелил подаръка и ще подобря настроенията ако си избера друго. Само ако може да не е от чужди сайтове.

# 580
Обичах , страахотен маникюр!!! Момичета вие с какъв разтвор си киснете ноктите като си сваляте гел лака ?

# 581
Благодаря esmeralda23.
Да, бих се възползвала от линкове. Определено му стана неприятно, че не е уцелил подаръка и ще подобря настроенията ако си избера друго. Само ако може да не е от чужди сайтове.

Това са основни и незаменими за мен продукти на Коди.
https://elenaartnails.com/store/komplekt-nai-nuzhnite-produkti-za-gel-lak/

Лампа можеш да поръчаш от олх, има много, Sun X5 max, Sun X5 Plus, Sun X са добри, намират се за по 30-35 лв.

За цветни лакове препоръчвам Клареса. Има огромен избор, също и комплекти от цветове. Warmin fall колекцията на мен страшно много ми харесва.
https://beautymall.bg/claresa/gel-lak-claresa
Има и други интересни и бюджетни марки гел лакове в  makeup bg: Silcare, HiHybrid и тн.

Умишлено не ти пращам цели комплекти с всичко, вкл. и лампа, защото в голяма част от случаите или не си струват парите, или има много ненужни продукти.

# 582
Обичах просто има страхотни нокти, плочката е направо мечта.

# 583
Нещо аматьорско и от мен.
Червения е Claresa 418
Claresa top glitter silver
Фрешер, ултрабонд, каучукова база и топ без лепкав слой на Коди

# 584
Браво! Въобще не изглежда аматьорско!
Чисти лини, добре почистени кутикули, супер!

Общи условия

Активация на акаунт