Всичко за всички марки гел лакове -38 тема

• 40 909
  • 794
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, моля ви дайте линкове към наистина добри плочки за печати от Али. Пристигна поредна, която не става за нищо Frowning1

# 631
Аз утре ще си правя маникюр и ще сложа за първи път базата на Синсей. Пристигнаха ми лаковете на Борн Прити с които беше драмата за липсващ лак и включване от страна на Али с предложение да я канселирам.
Но все още ни вест, ни кост от базата на IBD която беше поръча повече от месец преди тези лакове. Като цяло голямо забавяне последните два месеца.

# 632
Момичета, моля ви дайте линкове към наистина добри плочки за печати от Али. Пристигна поредна, която не става за нищо Frowning1

Ще дадеш ли снимка на плочките, които не стават за нищо. Аз имам доста от Али, но не съм попадала на боклук. Даже чакам още десетина от различни продавачи. Стана ми интересно как така не стават за нищо???

# 633
Ами не се отпечатва нищо, с нито един от лаковете за печати, които имам. Ако имаш някой трик как да успея, сподели.

Плочката е тази с котката.
https://a.aliexpress.com/_mq7Ss8s

# 634
Есмералда, а печата какъв е? Може от него да не става.

# 635
Печатът е силиконов. Само с 1 плочка успявам да получа някакъв резултат, тя е малка метална, нямам линк към нея. С другите плочки - нищо не се отпечатва. Затова мисля, че проблемът е в тях, не в печата.

Купих си нов черен лак за печати, защото черният на Кадс единствен той не се отпечатваше на тази плочка, с която нямам проблеми с другити цветове на Кадс. Ами и с новото черно нищо не се отпечатва на печата. Confused

# 636
  • на брега на морето
Есмералда, купи си гумен печат и пробвай с него. Силиконовите са по- сложни за начинаещи с печатите.

# 637
А може ли да препоръчате бои за печати в тази връзка?

# 638
На мен със силиконовите на MOYOU и Есенс ми е по-лесно от гумените. Но и плочките не са ми от Алиекспрес, имам едни скапани от Джъмбо те за нищо не стават.

# 639
  • на брега на морето
Плочките са ми всичките на БП, и всичките от ибей( ако не се лъжа). Лакове за печати имам различни, но ползвам почти само на БП лак за печати, предимно черен. Даже едно черно свърших, това ми е второто черно на БП. Пробвала съм и с обикновен лак - пак се отпечата добре. Рядко правя печати напоследък, затова не съм си поръчала наново силиконов печат да пробвам.

# 640
  • Стара Загора
Аз чакам гел бои от Али от 20.10 и още ги няма и пластините ми хващат прах Disappointed Relieved

Не бързам да поръчам боите на Kads докато не пробвам изобщо техниката на печата и дали ще ми допадне. Изобщо от Али всичко идва супер бавно отново.

# 641
  • Варна
Есмералда, пробвай с гумен печат наистина. По-лесно е.
Иначе аз имам доста плочки от този продавач, с дълбока гравовка са и съм доволна.
Beautybigbang Nail Art Store
https://a.aliexpress.com/_mOCItrK
На born pretty също са хубави.

# 642
  • На плажа
Печатът е силиконов.
Скрит текст:
Само с 1 плочка успявам да получа някакъв резултат, тя е малка метална, нямам линк към нея. С другите плочки - нищо не се отпечатва. Затова мисля, че проблемът е в тях, не в печата.

Купих си нов черен лак за печати, защото черният на Кадс единствен той не се отпечатваше на тази плочка, с която нямам проблеми с другити цветове на Кадс. Ами и с новото черно нищо не се отпечатва на печата. Confused
Определено печата е проблемен,имам всякакви плочки и ако искам да ползвам силиконов прозрачен печат,трябва съвсем леко да обера боята и много бързо да работя с печата...почти не ми се получава,но с тези розовите нямам пропуск,10 от 10 без проблем отпечатвам.

# 643
Мелина, може ли линк за лака за печати? Благодаря

# 644
  • на брега на морето
https://www.ebay.es/itm/Born-Pretty-6ml-Nail-Stamping-polaco-Cam … 710-127635-2958-0
Моите са от предишните 6 мл с черна капачка. Май вече ги няма. Hug

Общи условия

Активация на акаунт