Всичко за всички марки гел лакове -38 тема

• 41 568
  • 794
  •   1
Отговори
# 390
База и лакове Claresa

# 391
Здравейте, ще правя поръчка от prettyzone и искам да попитам някой дали е ползвал базата и топа на pretty и тази на best, може ли мнение за тях? Начинаеща съм, ползвам продуктите за домашна употреба и искам нещо по бюджетно ако може да споделите мнение. Благодаря! Simple Smile
Аз първоначално почнах с best. Базата е добре, но не става за изравняване. Топа с лепкав слой също става, но този без лепкав не ми харесва изобщо. Някак се матира след няколко дни и не е бляскав изобщо.

# 392
Отзив от базата на Клареса - ръбър 4
Страхотен бледо розов цвят, струва ми се една идея по-лесна за нанасяне от ръбър 17.
Изравнява се прекрасно!
Взех и номер 20 - уникално бледо розово със златисти частици+база/заздравител с кератин - отново много красив цвят.
С две думи препоръчвам Simple Smile
Скрит текст:

Обичах, а кератиновата база кой номер препоръчваш? Топ ползвала ли си? Попаднах на един полски сайт и мисля да направа една пробна поръчка с превозвач. Цените бяха по 10 PLN на лаковете и базите, но докато разуча за превозвач от Полша станаха на 16,90PLN. Някой ако има цветове на Клареса, ще се радвам да ги покаже.

# 393
Кой превозвач от Полша до България мислиш да ползваш? Хвърлила съм око на няколко полски марки, но именно транспортът до Бг ми се струва проблемен.

# 394
Кой превозвач от Полша до България мислиш да ползваш? Хвърлила съм око на няколко полски марки, но именно транспортът до Бг ми се струва проблемен.
https://www.eshopwedrop.bg/

# 395
Отзив от базата на Клареса - ръбър 4
Страхотен бледо розов цвят, струва ми се една идея по-лесна за нанасяне от ръбър 17.
Изравнява се прекрасно!
Взех и номер 20 - уникално бледо розово със златисти частици+база/заздравител с кератин - отново много красив цвят.
С две думи препоръчвам Simple Smile
Скрит текст:

Обичах, а кератиновата база кой номер препоръчваш? Топ ползвала ли си? Попаднах на един полски сайт и мисля да направа една пробна поръчка с превозвач. Цените бяха по 10 PLN на лаковете и базите, но докато разуча за превозвач от Полша станаха на 16,90PLN. Някой ако има цветове на Клареса, ще се радвам да ги покаже.
Кератин 3 взех - още не е тествана. Техен топ не съм ползвала

# 396
Може ли да споделите за хубав топ,който да стои бляскаво ,дори и след 1седмица.В момента съм с Kodi без лепкав слой,но блясъка му не е това,което ми се иска..
Поръчах тази база с частици на Сикретли,която ще използвам за френски маникюр или самостоятелно и се надявам да е хубава...

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 17:53 от Катерина26

# 397
  • Down south
Може ли да споделите за хубав топ,който да стои бляскаво ,дори и след 1седмица.В момента съм с Kodi без лепкав слой,но блясъка му не е това,което ми се иска..
Най-доброто, което съм ползвала

# 398
Здравейте, момичета!
На четката ми , с която се мъча да рисувам понякога Simple Smile косъмчетата са  малко твърди, въпреки, че всеки път я мия в база или топ лак и след това в хартия. Може ли да се оправи по някакъв начин? Ако я накисна в течност за сваляне на гел лак, добра идея ли е?
Благодаря!

# 399
Топа на GD COCO и Сикретли мога да похваля. Gelish не съм ползвала.

За четката - течноста ще я съсипе. Ако се е изпекла с малко лак близо до лампата оправия няма според мен..купете си нова по-лесно ще е.

# 400
  • София
Топа на Гелиш ми е любим, но Top Of The Top na Ness, по нищо не му отстъпва Simple Smile
Като ми свърши Гелиш, подозирам, че няма да го подновявам.
https://makeup.bg/product/483116/#/option/1083022/
Напоследък често използвам и Hi Hybrid Top No Wipe, но още не съм му направила успоредно носене с Гелиш за да видя дали е достатъчно добър. Обикновено на едната ръка слагам Гелиш, а на другата топ който искам да сравня, така ако не веднага, то след 1-2-3 седмици се вижда става ли топа, който съм нанесла за сравнение.
https://makeup.bg/product/388064/#/option/641444/

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 23:59 от nad_tab

# 401
  • Стара Загора

Декемврийски маникюр за настроение.
Червеното е на Claresa 419, топ IBD gel.

За празниците ще направя отново червен, но ще мина покрай кутикулите само със златното с тънка четка.

# 402
  • Варна
Decuto, много красив маникюр! Heart

# 403
Здравейте,

Искам да си купя всичко необходимо за гел лак в домашни условия. Не съм някакъв виртуоз, по принцип харесвам изчистен дизайн (максимум нещо блещукащо).
Спрях се на този комплект и бих искала мнение дали си заслужава (цветовете на включените лакове не ми харесват, но ще си взема други) Simple Smile

Благодаря предварително Flowers Hibiscus

# 404
Абсолютно не си струва по мое мнение. 230 лв за комплект на Блускай е страшно много, а и лаковете са китайски и не нещо уау. С лампа от олх/ Али + евтини полски лакове от мейкъп ще си направите комплект за около 100 лв.

Общи условия

Активация на акаунт