Всичко за всички марки гел лакове -38 тема

• 40 905
  • 794
  •   1
Отговори
# 645
Есмералда, Чакам същия шаблон, но десена със снежинките. Вкъщи имам на Борн Прити, Pict you и няколко по-смотани, пак от Али, и всички се отпечатват идеално. Даже не виждам разлика в качеството между скъп и евтин. Да не са се омазнили нещо, че да не работят? Да си ги държала някъде в кухнята, където да са поели изпарения от мазнина? Аз имах един силиконов печат, на който не полепваше нищо поради тази причина. Откакто ползвам тактиката на Над да го чистя само с тиксо силикона не се разваля. Гумените печати са гадни и едва се работи с тях. Стават само за малки картинки и изображението върху тях изсъхва толкова бързо, че трябва да го залепиш на нокътя буквално секунди след като си го изстъргала от шаблона. По-скоро пробвай с друг силиконов. Измий и шаблона добре със сапун.

Странна работа се получава с твоите печати, много любопитно ми стана къде може да е проблема

# 646
Есмералда, да няма защитно фолио отгоре? Аз имах плочки от Али, които не се отпечатваха, докато не видях че има супер тънко защитно фолио, което изобщо не се вижда и едва подхванах да отлепя.

# 647
Не, махнах фолиото, то беше синьо на цвят.
Ще пробвам и с гумен печат, ако намеря да продават някъде, масово виждам силиконови, ако няма - нов силиконов. Ще поръчам и нови плочки на born pretty, благодаря за препоръките, момичета. Hug

Това е отпечатка от единствения шаблон, с който нямам проблеми, боичката е на Кадс. Поръчах няколко и пристигнаха за 3 седмици със Спиди.

# 648
komkama, с какво почистваш кожичките?

Почиствам ги с електрическа пила с накрайник пламъче, червена маркировка. Ако има нещо щръкнало го махам с ножичка. Преди ги махах с течност за кожички на коди, но откакто имам пилата, предпочитам този метод - по-бърз и траен резултат и даже имам чувствтото, че вече не ми растат толкова

# 649
https://www.ebay.es/itm/Born-Pretty-6ml-Nail-Stamping-polaco-Cam … 710-127635-2958-0
Моите са от предишните 6 мл с черна капачка. Май вече ги няма. Hug

Тези полимеризират ли се? Аз имам едни на Бютилукс, който трябва да се пекат, но е отвратително с тях. Наистина винаги се взимат с печата и не трябва да се бърза, но със самата рисунка се взима и всичко от страни, и е много трудно да се изчисти ненужното.

# 650
Да, споделя в mynails има намаление на бази и топове, чудя се дали да поръчам, но не съм работила до сега с тях. Доколкото знам се харесват. Някой имал ли е проблем с техни бази ? Казвали са ми че са доста киселинни.

# 651
Ето го моя след новогодишен маникюр ☺ Тези цветове са лесни за работа и съм доволна от резултата Simple Smile
Скрит текст:

# 652
  • Варна
Някой има ли впечатления от глитер базите на Гратол? Издръжливи и покривни ли са?

# 653
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Някой има ли впечатления от глитер базите на Гратол? Издръжливи и покривни ли са?

Току що махнах такава на 3 седмици. Не беше мръднала. Лесно се нанася. Издържлива. Махна се лесно за 10 мин. с течността за махане от makeup.

# 654
Да, споделя в mynails има намаление на бази и топове, чудя се дали да поръчам, но не съм работила до сега с тях. Доколкото знам се харесват. Някой имал ли е проблем с техни бази ? Казвали са ми че са доста киселинни.
Имат намаление само на топове и то най-хубавият топ, този без лепкав слой, не е на промоция, разбира се.
За  Miracle top съм чувала негативни отзиви от няколко маникюристки на продуктов семинар на Коди. Аз имах Rubber top, мисля, че беше ок, не съм имала проблеми с него, но е с лепкав слой.

За киселинността на базата това са глупости, пускани като слух от конкуренти, защото базата на Коди е една от най-предпочитаните не само сред професионилисти, но и сред любители. Тези листчета (лакмусова хартия), които някои ползват за уж измерване на киселинност на базите, са за водни разтвори, а базите за гел лак не съдържат вода - няма как лентите да дадат коректен резултат.

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 01:22 от esmeralda23

# 655
  • на брега на морето
Цвете, тези лакове за печат на БП са като обикновен лак. Като сложиш печата на нокътя, изчакваш малко да изсъхне и след това слагаш топ и печеш.

# 656
Момичета, големи благодарности на тези от вас, които ми препоръчаха гумен печат. Купих, пробвах и воала, плочката с котета проработи. Даже и черният лак на Кадс проработи.
Не че ден преди това не поръчах 5 нови плочки и нов силиконов печат. Grinning

# 657
  • Пловдив
Привет, момичета! Успешна нова година и красиви маникюри на всички!
Нямам време да се включвам, пък и да се лакирам и все набързо нещо постно... дже вчера успях само база да сложа, днес се надявам и до лак да стигна... Базата на Индиго почти ми свършва и като ви чета ще взема да пробвам тази от сенсе-я.
И да споделя едно "трикче", може и да го знаете,де. Мернах го в едно клипче. Преди да сваля лака си намазах кутикулите с вазелин. Така кожичките не ми се изсушиха изобщо. Аз така или инъче махам лака на  единия ден и лакирам на другия,та мазното не пречи.

# 658
  • Сливен
аз да питам като лаик,как ги правите нещата ,на единия ден само база,а на другия лак.Базата нали лепне.

# 659
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
аз да питам като лаик,как ги правите нещата ,на единия ден само база,а на другия лак.Базата нали лепне.
...е, нали може да се маха лепкавия слой Simple Smile Не съм оставала само по база - от 2-3 лакирания съм с цветна база+топ ... Следващия път съм решила Коди Пастел (06) светло синичка база + топ Гелиш Simple Smile Имам 10-тина цветни бази и нещо напоследък ме радва само база и топ... натюр, елегантно и бързо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт