Всичко за всички марки гел лакове -38 тема

• 40 953
  • 794
  •   1
Отговори
# 660
  • Сливен
 А после лака държи ли добре ,на база без лепкав слой?

# 661
Да, държи. Аз понякога й махам лепкавия слой, дори когато веднага слагам нещо върху нея - полигел или някой по-капризен цвят, който искам да сложа максимално близо до кутикулите.

Hi Hybrid имат няколко намалени цвята на доста приятни цени в мейкъп и поръчах. Някой лакира ли се с тях? Отзиви? Имам 2 техни цвята, но до сега съм ги пробвала само на мостра.

# 662
Да, имам доста цветове от hi hybrid и съм много доволна, покривни са дори и в един слой. Аз също поръчах доста от намалените цветове случи се да дойде цвят със срок на годност 12/2021 от екипа на мейкъп много ми се извиниха и ще ми възстановят сумата. Останалите цветове от намалените, някои са годни до 08/2022 други са до средата на 23-та и началото на 24-та година. Ако поръчвате проверявайте за всеки случай.

# 663
Почти безобидна коя е светлосинята база? Много ме блазни 😀

# 664
Аз също поръчах доста от намалените цветове случи се да дойде цвят със срок на годност 12/2021 от екипа на мейкъп много ми се извиниха и ще ми възстановят сумата.

Ехе, то 12.2021 направо беше вчера. Но евала, че са се извинили и ще върнат сумата.
Друго си е от Нео нейл да ти пратят лак със срок на годност 01.2021 и да ти кажат, че няма проблем Joy Joy
Между другото, да ви се похваля, че след усърдно настояване и предупреждения от моя страна, че ще ги разнеса из всички групи за маникюр, че са некоректни, най-после ми възстановиха 14-те лв. за злополучния лак котешко око. Така че има светлина в тунела.

# 665
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Почти безобидна коя е светлосинята база? Много ме блазни 😀
Kodi Pastel 06 Simple Smile Имам ги всички бази от серията Simple Smile
Скрит текст:
Обзор:
https://www.youtube.com/watch?v=qvKT9FR7Duo

# 666
Супер са, никога не бих ги определила като база 🤔

# 667
Момичета , по колко време да печа база,цвят и топ в Sun 5?

Тази SunOne home 2 https://makeup.bg/product/575092/ дали ще е по- добра от Sun 5 ?

Има ли смисъл да взимам SunOne home 2?

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 23:43 от babyposh

# 668
Sun 5 тази с 24 лампи ли, която няма лампи на тавана?
Поне по минута печи в нея.

Home 2 на външен вид изглежда като Sun X5 plus, има 36 диода, в това число и на тавана, и затова е по-добра. Но ако старата ти лампа изпича добре, няма смисъл да бързаш да я сменяш, просто дръж ръцете по-навътре в лампата.

# 669
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Супер са, никога не бих ги определила като база 🤔
Не знам как ще се държат, нанасят и махат обаче ... Скоро пристигнаха и не съм ги ползвала. До сега използвам 3 на Гратол - те са добри и като нанасяне, и като издържливост, и като махане ...

# 670
Здравейте! От къде си поръчвате лакове на born pretty и с добро качество ли са? Най-вече се интересувам от блестящите лакове, които променят блясъка си от светкавицата.
Също така може да ми препоръчате и някоя друга марка, за сега съм открила само на born pretty.

# 671
Born pretty са от Алиекспрес, от там може да пробвате gd coco, beautilux, ur sugar, lily cute и още много други.
А пък ако държите на качество от БГ може да вземете Клареса, Коди , Силкеър и т.н
Аз от born pretty съм доволна , 15тина лака, който имам , всички са с добра покривност и издръжливост Blush

# 672
  • на брега на морето
Борн Прити има и в ибей, и в сайта на борн Прити( от там ми идваха най- бавно, затова скоро не съм поръчвала от сайта им). Освен изброените по- горе от Венислава, съм доволна от elit99, hnm, azure... Които поръчвам от али или ибей.

# 673
Здравейте,може ли гел лак база от белещите Венелиса, и изобщо да прояви алергична реакция ,но на лицето.това,което чета е само за ръце кожата може да реагира  .но имам зачервявания на лицето .възможно ли е ?просто от както се лакирам с нея ми се получи. Или е съвпадение просто. С кожата на ръцете нямам проблем.

# 674
Възможно е, да, човек често пипа лицето си. Моята приятелка, която разви алергия от ползване на китайски гел лакове, имаше стабилен обрив и на гърдите.

Общи условия

Активация на акаунт