Всичко за всички марки гел лакове -38 тема

• 40 906
  • 794
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте ,препоръчайте ми белеща база от къде да поръчам .благодаря

# 706
Добре, че някои ме биете по брой лакове, че да не ми е чак така съвестно Joy аз обикновени имам около 5-6, така и никога не успях да се науча да се лакирам с обикновени лакове.

Ето го едно от новите лилави на  Hi Hybrid - 304, на среден и безименен съм с цветна база Purple haze на Коди. И от двата продукта останах много доволна.

# 707
Направих поръчка от Али експрес с цветни лакове на born pretty. Надявам се да ми харесат. За момента най-доволна съм останала от цветовете на клареса и ценово ме удовлетворяват.
Използвам каучуковата база на клареса и лакът ми издържа над 2-3 седмици, като единствено премахвам прахта и пръскам ноктите със спирт.
Единствено не мига да си обясня защо ноктите ми станаха доста по-меки от обикновено. Никога не свалям до нокътната плочка, а оставям тънък слой от базата, върху който лакирам отново.

# 708
Чудих се дали да пробвам Quick gel на Nai_s, а те пуснали и още цветове. Ако някоя съфорумка ги пробва моля да качи снимка да видим.

Като гледам вече започнаха и да се предлагат доста цветни бази. Има ли марка, на която да са по-плътни, а не полупрозрачни?

# 709
Здравейтее,

аз вече от една седмица съм с маникюр с базата на Синсей и нямам поражения никакви до сега. Ако издържи още една седмица ще я обява за най-доброто ми попадение някога.

Мисля че и за пръв път имам и напредък с изравняването. Знаех си че трябва да опитам с по-рядка база. Разбира се има какво да се желае още особено на дясната ръка, но предишните си опити с Коди Линт и каучуковата база на Коди изобщо не мога да ги нарека изравняване.

Не мога да го заснема добре на снимка. Направих хиляда снимки. Кожите ми вече също са зле.

Скрит текст:

# 710
Аз да си кажа, че без праймър под базата винаги ми падат така цялостно, а моята маникюристка не слагаше изобщо. След нея ходих при препоръчана и тя не слагаше, сега, когато знам какъв в проблемът ми е много чудно защо не слагаха нещо толкова съществено. С праймър държат много при мен - независимо от базата, която слагам, първоначално бях писала и мислех, че проблемът в бил в базата, но всъщност бил в липсата на праймър.

# 711
Много ми харесват досега показаните цветни бази, ама откъде да си взема 🤔 искам от български сайт да са, но там има само в розово и бежово.

# 712
Когато започнах в началото да се правя сама слагах киселинен праймър - изобщо не ми държеше.

След това минах на ултрабонд. С двете бази на Коди, с две цветни също на Коди, с белещата се на Борн... - не ми държи.
 За мен базата също е много важна. И си мисля че по-скоро не съм намерила моята база.

Този маникюр също е с ултрабонд.

# 713
Тази нова колекция на Клареса ме удари право в сърцето. Snow Queen vibes, много ми харесва.

Цветни бази в най-различни и интересни цветове има Коди. Купих няколко такива през ноември, когато бяха на промоция.
https://www.mynails.bg/%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D0% … D0%BE%D0%B2%D0%B8

# 714
Аз имам два цветни лака за работа Smile . Червен и бордо, не харесвам червено, но така се получи . Сега съм с този:
Скрит текст:
Това синьото как се прави?
Скрит текст:

# 715
Добре, че някои ме биете по брой лакове, че да не ми е чак така съвестно Joy аз обикновени имам около 5-6, така и никога не успях да се науча да се лакирам с обикновени лакове.

Ето го едно от новите лилави на  Hi Hybrid - 304, на среден и безименен съм с цветна база Purple haze на Коди. И от двата продукта останах много доволна.

Ейййй пусто как го обожавам този ефект на средния и беименния…браво!
Аз нещо не мога да го докарам,но съм пробвала само с базата на Клареса #17- доста плътно бяло и трудно се работи за преливка ..

# 716
Обичах, трикът е, че в най-горната част на броката не нанасям изобщо от базата, с нея почвам 2мм под кукикулата и леко туширам границата. След това изравнявам с топа.

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 20:06 от esmeralda23

# 717
Аз започнах да се отчайвам и не разбирам какво се случи, имам чувството че лаковете ми изведнъж се бъгнаха. Както караха по 2 седмици, сега започнаха на 3-тия ден да се белят, буквално няма нужда да накисвам вече лака, мога да го обеля съвсем спокойно... не съм сменяла базата и топа. Купих си обезмаслител и праймър- същата работа.
Съхранявам ги както винаги съм ги съхранявала, лампата ми изглежда съвсем здрава, лака просто не съхне нормално вече поради някаква причина.

# 718
Дай малко почивка на ноктите, може пък нещо в тях да е.

# 719
Момичета, съчетавали ли сте база, обикновен цветен лак, изсъхва и топ? Много ли е скандално и несъвместимо? 🙃

Общи условия

Активация на акаунт