може да е полезна, може и да не е, важното е да става лафът
))) Не се притеснявай, че малко си отложила, имало е причина, а и цял живот ще има да яде!
с бебе, цялата къщна работа, моята работа и един сополанко, който ми заяви, че четенето, писането и смятането не са сред приоритетите на 7 годишните деца, а по- скоро на възрастните. Мисля, че скоро ще обявя официално липсата на нерви или нервната ми система ще излезе от тялото ми по собствено желание !!!
Ние сме с 3 зеленчука,така че сме само една стъпка пред вас 😉 Аз съм овен между другото, 7 дни след твоя,а беб е телец.
Просто някак си все не ми оставаше време, силите ми стигаха да прочета каквото сте писали с половин око (в малките часове, както и сега...).

Тъй като бебето е на кърма, опитах да ги приготвя с изцедена, но кашата се втечтнява супер много буквално за секунди... С вода пък никак не му харесва, голям зор, позиви да повръща и тн... И двете каши бяха на Хип. Слагам по малко пюре от круша и горе-долу замазвам положението, но като цяло не ги хапва с удоволствие, особено оризовата.

А за това дали трябва или не трябва да съдържат мляко, докато самите каши са безмлечни, има различни твърдения.. Мое мнение е, че не е задължително, тъй като все пак нали целта е едно по едно да се изместват млечните хранения, а не към всяко "мляко" да добавяме още нещо... От плодовете засега аз съм дала само пюрето от круша и то с цел, ако може да помогне за този запек, който май се проявява доста често в началото на захранването. Препоръчани теми