МБАЛ Надежда - тема 20

• 68 203
  • 758
  •   1
Отговори
# 390
Аз съм в края на 8ми месец с пакет. Просто в тази цена имаш това което дава и ЗК плюс допълнителни неща. Реално Надежда е частна болница. Нз каква е идеята на въпроса ви.
По ЗК при нормална бременност за 9те месеца имате общо 2 видеозона.

# 391
Заплаща се цената на пакета по ценоразпис. Какво е включено в него има подробно написано.
Нищо не се приспада и доплаща. Не знам каква е сега цената, но примерно ако е 500 лв, толкова се плаща.

# 392
Ама доста объркващо са го написали, факт!аз също бих решила, че е БЕЗПЛАТНО и съответно се приспада...

# 393
Ама доста объркващо са го написали, факт!аз също бих решила, че е БЕЗПЛАТНО и съответно се приспада...

Кое ви обърква осиновен пакет е 680 лв за цялата бременност от 12гс до раждане, в него има еди колко си видеозона, кръв, урина, МБ, цитонамазка,  тонове, сифилис и Спин. Тоест в него имате това което дава ЗК плюс допълнителните прегледи/изследвания. Какво ви обърква? Това е частна болница, няма безплатно  Simple Smile . Всичко си плащаме, че понякога и малко повече , там нямате следене по ЗК.

# 394
Не си мисля че е безплатен целия пакет, това което е включено по ЗК са основно изследвания това ме интересува, дали трябва да взема направление и дали тези изследвания ще се приспаднат както са го написали.

# 395
Не си мисля че е безплатен целия пакет, това което е включено по ЗК са основно изследвания това ме интересува, дали трябва да взема направление и дали тези изследвания ще се приспаднат както са го написали.

Никакви направления за нищо не ви трябват. Simple Smile Лекря който ще ви следи ЖК след като сте избрала и платила пакет, той при преглед ви праща в лабораторията и там ви правят каквото е пуснал АГ. Мб и цитонамазка взима АГ, а вие виждате резултатите в системта. Аз съм използвала почти всичко от пакета, само 2-3 изследвания на урина остават, ама има мами с инфекции и тогава и тях си използват.

# 396
Аз пък се чудя, защо пише, че някои неща по 2 пъти до 24 г.с. а аз си ги платих допълнително..

# 397
Соня, питайте на регистратурата.

Болницата не работи с направления.

# 398
Здравейте. Някой може ли да изкаже мнение за жк. при др. Даниел Георгиев. Преди 6 години ходих при него на фм, но не знаех, че води и жк. И също дали е попадал на него при раждане(нормално или секцио)?Благодаря

# 399
Има ли тук някоя мама, която е раждала секцио в Надежда, но без да се е водила там на ЖК, а просто е решила да роди там - как ви дават дата?

# 400
Аз бях така при втората ми бременност. Насочих се към д-р Ташков, посетих го в частния му кабинет около 6-ти месец някъде и той ме проследяваше паралелно. Съответно ме вкара и в графика му с дата за секцио и въобще не съм ходила на преглед в болницата, освен на трите фетални морфологии.

# 401
Малко преди или в началото на 36 г.с. записвате час при д-р Кръстев, който е началник на отделението. В приложението обикновено няма часове, затова най-добре звъннете на регистратура. На прегледа ще се разберете с него на коя дата ще бъде раждането. Ако се наложи, може да ви извикат и повторно преди раждането.

Има ли тук някоя мама, която е раждала секцио в Надежда, но без да се е водила там на ЖК, а просто е решила да роди там - как ви дават дата?

# 402
Може би не уточних  правилно- мен ме интересува дават ли ти право ти да избереш дата или те ти дават, примерно да изброят на коя дата кой е дежурен(не че има огромно значение кой води секциото)? Вече веднъж съм раждала в болницата секцио,но тогава ме приеха с високо кръвно и след нормализиране ме индуцираха,  но неуспешно и стигнахме до секцио. Та вече един път минах по този път със записване на час след 36г.с., ходене на тонове и т.н., но тогава бях за естествено раждане, но понякога нещата не се развиват, както планираме,  та искам да съм подготвена.

# 403
  • Sofia
Здравейте момичета ☺ Може ли да споделите мнение за следните АГ за ЖК в Надежда, тъй като мога да избирам между тях:

д-р Р. Войнова
д-р Кайракова
д-р Д. Станева
д-р Д. Трифонова
д-р З. Бутева
д-р М. Стоянова
д-р Р. Христова

# 404
Здравейте момичета ☺ Може ли да споделите мнение за следните АГ за ЖК в Надежда, тъй като мога да избирам между тях:

д-р Р. Войнова
д-р Кайракова
д-р Д. Станева
д-р Д. Трифонова
д-р З. Бутева
д-р М. Стоянова
д-р Р. Христова

Аз съм при д-р Ралица Христова   много мила усмихната, разпитва ме пуска ми изследвания. Като съм в заварено положение. Започнах при д-р В. Кайрякова, като просто не беше моята лекарка... иначе ми си свърши работата, само не ми даде телефон за връзка и беше малко дръпната поне за моите разбирания. После минах при друга, тя обаче излезна в дълъг болничен и в 8м останах без АГ, на следващата ЖК се паднах при д-р Христова и се радвам. Сега даже каза, ако тръгне раждане да и звънна да дойде ако не е на смяна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт