МБАЛ Надежда - тема 20

• 68 215
  • 758
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте! Бих искала да взема педиатричен пакет за бебка в Надежда Парадайс. Кой пвдиатър бихте препоръчали?

Мога да споделя коя НЕ препоръчвам - Петрана Маринова.

# 421
  • София
Здравейте! Бих искала да взема педиатричен пакет за бебка в Надежда Парадайс. Кой пвдиатър бихте препоръчали?

Мога да споделя коя НЕ препоръчвам - Петрана Маринова.
Sky, може ли само повече инфо, защото и аз се чудя кого да избера. Защо не Маринова?

# 422
Тази жена постоянно ме плашеше с нещо, търсеше под вола теле - защо бебето спяло 4 пъти, защо не съм имала режим на кърмене - да съм кърмела с интервал 2 часа и половина - 3. Отделно ми задаваше супер нелепи въпроси, които допълнително ме тревожиха (ако е важно може на л.с.). Един адекватен съвет не получих от нея - нито за крусти, нито за хранене, нито за сън. Само ми насаждаше страхове, че нещо с детето ми не е наред.  Отделно при една проблемна ситуация нито си вдигна телефона, нито отговори на обажданията. Аз като майка за първи път и се бях доверила, сега като си спомня съжалявам, че изобщо я посещавахме.

# 423
  • София
Тази жена постоянно ме плашеше с нещо, търсеше под вола теле - защо бебето спяло 4 пъти, защо не съм имала режим на кърмене - да съм кърмела с интервал 2 часа и половина - 3. Отделно ми задаваше супер нелепи въпроси, които допълнително ме тревожиха (ако е важно може на л.с.). Един адекватен съвет не получих от нея - нито за крусти, нито за хранене, нито за сън. Само ми насаждаше страхове, че нещо с детето ми не е наред.  Отделно при една проблемна ситуация нито си вдигна телефона, нито отговори на обажданията. Аз като майка за първи път и се бях доверила, сега като си спомня съжалявам, че изобщо я посещавахме.
Sky, благодаря за отговора!

# 424
Аз да попитам за отзиви за някой от детските нефролози в болницата? Видях, че са двама и се чудя при кой да запиша час за дъщеря ми?

# 425
Здравейте момичета, имате ли информация каква е цената на раждане секцио в момента в клиниката?

# 426
Здравейте момичета, имате ли информация каква е цената на раждане секцио в момента в клиниката?

Сигурно вече 5 пъти е задаван този въпрос е темата. 2700 лв е секциото от 1.09.2021 - има го и в ценоразписа им Wink

# 427

Сигурно вече 5 пъти е задаван този въпрос е темата. 2700 лв е секциото от 1.09.2021 - има го и в ценоразписа им Wink

Здравейте, благодаря за и информацията! Не ми излезе в сърча честно казано и за това попитах.

# 428
Здравейте, в 35-та г.с. съм и бях на преглед при АГ-то което ме следи. Каза че бебка се е обърнала седалищно и околоплодните ми води са намалели. Имам записан час за 17ти февруари при д-р Кръстев за преглед преди раждане. Предполагам ще се наложи да раждам секцио. Бих искала да ви попитам, ако за планово секцио мога да избирам екип бихте ли препоръчали някой?

# 429
  • Пловдив
Здравейте, в 35-та г.с. съм и бях на преглед при АГ-то което ме следи. Каза че бебка се е обърнала седалищно и околоплодните ми води са намалели. Имам записан час за 17ти февруари при д-р Кръстев за преглед преди раждане. Предполагам ще се наложи да раждам секцио. Бих искала да ви попитам, ако за планово секцио мога да избирам екип бихте ли препоръчали някой?
В болницата няма избор на екип независимо от начина на раждане.Ако имате лекар и се уговорите с него може да съобразите датата на секцио с неговия график.

# 430
Здравейте, момичета,

Бременна съм в 23 г.с. Не се следя в Надежда, а при друго АГ.
Ако реша да раждам в Надежда обаче, каква е процедурата? В коя седмица трябва да отида там, тоновете там ли трябва да се следят.
Ще съм Ви много благодарна, ако някоя от Вас, която не се е следила в Надежда, сподели опит.
Благодаря!

# 431
  • Пловдив
Здравейте, момичета,

Бременна съм в 23 г.с. Не се следя в Надежда, а при друго АГ.
Ако реша да раждам в Надежда обаче, каква е процедурата? В коя седмица трябва да отида там, тоновете там ли трябва да се следят.
Ще съм Ви много благодарна, ако някоя от Вас, която не се е следила в Надежда, сподели опит.
Благодаря!
Не е необходимо да следите тоновете  в клиниката нито да ходите там на прегледи преди да родите,никой няма да ви върне ако отидите когато настъпи щастливия момент,но все пак ако решите,че наистина ще раждате там е хубаво да отидете поне на един преглед към 36 г.с да се срещнете с доктор Кръстев.Лека бременост ви желая.

# 432
Моето мнение е абсолютно същото. Само страхове ми набиваше за детето. Заведох го при нея , когато беше на 18 дни и тя се учуди как така детето не се усмихвало.
Много е припряна , забързана , дори й е неприятно да й се задават въпроси. Като че ли си върши работата с досада.
Не ходете при нея, ще се разочаровате !!!

# 433
Здравейте, бих искала да попитам, ако някой знае, дали може да се планира секцио през уикенда, за неделя например?

# 434
  • Пловдив
Здравейте, бих искала да попитам, ако някой знае, дали може да се планира секцио през уикенда, за неделя например?
В клиниката избор на екип няма,но ако вашия лекар по график е на работа през уикенда да може да планирате секциото си тогава,ако и той е съгласен разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт