Многодетни мами 5

• 12 646
  • 273
  •   1
Отговори
# 135
То не само заради амоняка, те сами по себе си са химикали които се абсорбират през кожата и съответно отиват при беба.

# 136
  • Варна
Здравейте, мами-богаташки!  Wink

Мисля, че вече мога да се включа при вас като една бъдеща мама на трима.  Laughing

Е, вярно, не съм в най-добрия си вид, защото още съм  Sick, но надявам се и така ще ме приемете.

Чета темата за бабите - понякога могат да бъдат голяма благословия, стига човек да може да понесе съветите и намесата им. А като не може, по-добре да се опита да се справи сам. Ама като гледам как раздавам съвети, а още съм далеч от баба, има да се оплакват дъщерята и снахата...  Simple Smile

Слава богу, бабите са наблизо, но отдавна не се месят, то и децата са големи и не се дават. Да ги видим сега, като разберат за бебето какво ще настане. Предполагам, че ще трябва да обяснявам с кой акъл съм решила да имам трето, но таткото реши той да поеме тази част, а щом той я поеме, става страшно, защото има едно чувство за хумор - надявам се да не ги побърка от бъзик.

# 137
Кланче, хич не ми обяснявай за директора. Като износи и роди 3 деца, да ми се покаже. Mr. Green
А и беглите ми впечатления са, че се отнася трепетно. Което е и целта. Grinning
Сериозно, изглеждаш прекрасно.

Лилибон, страхотни новини при теб! Добре дошла!  bouquet

# 138
Кланче, хич не ми обяснявай за директора. Като износи и роди 3 деца, да ми се покаже. Mr. Green
И отгледа....
Лилибон добре дошла! Супер е да има още мами! Кога ти е термина и откъде си?

# 139
  • Варна
От Варна, терминът ми е 10 юни, така че има още доста време до появата на мъника. Имам си един прекрасен батко на 16 години и една хубавица на почти 13. И сега ... нямам претенции какво да е третото, само да ми е живо и здраво!

# 140
И отгледа....

А, за отглеждането не вярвам да му се размине. Grinning

# 141
Лилибон, добре дошла и прекрасна бременност ти желая!

Момичета, снощи в яслата една от лелките ми каза, че ние навремето с мъжа ми като не сме захванали да се образоваме, а ми сме били раждали деца, сега да не сме претендирали  за лесен живот Sick

много се смяхме вкъщи на тази изцепка, а аз се почувствах подмладена Peaceявно на многодетните възрастта не ни личи Laughing Laughing Laughing

# 142
Прити, кое му е смешното, това е тъжно (за нея), представяш ли си как изглеждаме в очите на "благоприличните"?
 В кварталното магазинче един ден си пазарувам и си говорим с продавачката за бременността ми и за това че имам две деца, и зад себе си чувам - "Ми да ! Никаква полова култура, пък после първи на опашката в социалните! Докога ще ги отглеждаме тия!"
Много криво ми стана, аз нали съм и малко хормонално дисбалансирана сега, в къщи такъв рев му хвърлих - от обида, и несправедливостта....

# 143
Добро утро!
Налегна ме период на "гнездене" - сигурно си го спомняте и вие. Пера, чистя , гладя , но за съжаление като си дойдоха снощи моите всичко си се върна в нормалните граници. Днес отново съм на тази вълна, идва голямото събитие, трябва да срещнем беба както подобава. Още 29 дни (ако устискаме). Вчера бая се поуплаших - едни контракции , едни чудеса, ама се разминахме .
Теди, ти боядисваше ли си косата преди да забременееш? Аз - да . Обаче спрях за да не вкарвам химикали през кожата си, обаче като се видя в огледалото лошо ми става стова белокосие, така ли да си срщна бебето?

Мила, аз съм прошарена от 13 годишна възраст и започнах да се боядисвам на 31 защото вече не беше естетически издържано Laughing
В тази връзка искам да ти кажа, че през цялата бременност съм се боядисвала и подстригвала и имам живо и здраво детенце.Не мисля, че имаш повод за толкова голямо притеснение.

# 144
Днес бях оставила двете деца пред една аптека, излиза една бременна и аптекарката с безкрайна почуда: "Леле, помислих си, че им е третото!"
Само казах, че са моите трети Heart Eyes

# 145
Лилибон, добре дошла в нашата категория!
От сега може да си подготвиш усмивката, с която ще обясняваш на всички, че нямаш претенции за пола на детето - аз поне така се усмихвах на доктора, който като гледаше каката, ми казваше: "Момче ще е!"

# 146
  • София
КланГ,аз не се боядисвам,защото ми е много слаба и тънка косата и ако и сложа и боя сигурно съвсем ще опада  CryНе се притеснявай,мисля че няма да навреди на бебето.
А на тези за половата култура,защо не им отговори,че при тях липсва всякаква друга култура,та тръгнали теб да поучават-сякаш те ще ти гледат децата.Що за елементарно държание!? ooooh!

Лилибон,добре дошла!Бъди готова за всякакви реплики по адрес на бременеенето.Но не им се връзвай много.Ние сме тук,не си сама.

Прити,аман от такива лелки!То не че имайка ми не реагира по подобен начин  Cry Тя е лекар,а аз видиш ли необразованата по отношение на предпазни средства,съм допуснала и четвърта бременност.Какво остава пък за чуждите!?Въпреки че повече чужди(в смисъл познати,не роднини)хора ме насърчават,че ще се справим.Хора всякакви!

Дидка,къде си се покрила?Да не би да ти предстоят изпити,та си се разучила?

Нищо не казваш за домашния любимец.А за магарето?Май беше по-добрия вариант,поне нямаше да ти пишка навсякъде. Laughing

# 147
Здравейте момичета,успях да изчета всичко и много се радвам на новите мами тук.Добре дошла и на  Lilibon  Hug,има още време да се радва пълноценно на бременоста си.
Сега да се включвам поред с отворените въпроси.Ммммм ,за майки те,ами преди време сме живяли и с моето сем. и със сем. на мъжа ми.Ами какво  да ви кажа,не ми е било хубаво.И едните и другите са се старали да ни помагат по свой си начин ,но на мен повече като ,че ли са ми пречели ,защото съм една особенааааааа.Както и да е ,само да добавя ,че се осмелиха да се месят и да дават съвети при раждането и гледането на голямата,след това с другите двама,се отказаха да се бъркат ,защото разбраха ,че няма да излязат наглава с мен.Иначе много ги обичам/особено мама/ и съм им много ,много благодарна за всичко  bouquet
В този ред на мисли:

ЗА ТАТКО:Никога няма да те забравим,обичам те безкрайно

Така ,за праха ,малката все още я пера с бебешки прах ТЕОбебе,защото ми мирише на бебешко .
А това за подмятанията на хората ,вече се забавлявам като ги шокирам и стават с ей такива очи Shocked,първо като Станислава ми извика някъде мамо и след това като се появят и другите 2-ма.Коментари разни навсякъде.Сега около нас е и другата клюка за нашето обкръжение ,че искаме и 4-то.Направо хората ей така Shocked Sick #Crazy ама аз умирам от смях и се забавлявам.Най вече като кажат ама на теб не ти личи ,че си многодетна .........,ама кво очакват да видят тези хора незнам.Сигурно една пълна развалина и около нея полу боси ,полу голи щъкащи дечица а то ние ей така:
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1326628
ClanG,за боята не се притеснявай ,от 18г. се боядисвам и на нито едно дете не се е отразило зле.
Ох и още нещо исках да пиша ,ама трябва да тръгвам за Д.Г.ама утре ще продължа . ЗА сега чао и целувки на всички мами и бебоци .На малкият Ники newsm59 newsm38

# 148
Вие какво сте се разписали , мами???????? Не ви е срам!!!! Да бъдете порицани!!!!! Нямаше ме един следобед и какво нашествие е станало тук........

Мами, аз съм добре! Посрещнах мама, децата се радват! Цял ден работих служебно в къщи пред компютъра! Нещо много ми се спи! Още малко и ще лягам, да знаете! Лека нощ от мен! Привет на Лилибон! Неви, титлата ти не е напразна , да знаеш! видя ли,че и други са на моето мнение! Видя ли в албума снимките от Родители?????

# 149
За косата, малко остана ще изтрая.
Цоцоланке, каза ли на мама с какво нетърпение я чакаме да ти помага за да имаш повече време за РС-то? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт