Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са мненията на майките относно увеличаването на семейството?
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките с по-големи деца и как се справят с ежедневните предизвикателства на многодетното родителство?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията на майките относно увеличаването на семейството?
-
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките с по-големи деца и как се справят с ежедневните предизвикателства на многодетното родителство?
Майките се сблъскват с предизвикателства при отглеждането на по-големи деца, като проблеми с пубертет, финансови затруднения и стремеж към разширяване на семейството. Майките споделят съвети и истории за организиране на ежедневието и работа с деца. Те подчертават важността на отделяне на индивидуално време за всяко дете, дори в натовареното им ежедневие. Споделят опит относно трудностите при намирането на баланс между работата и семейството.
-
Какво е мнението на teddyvas за намалените такси в детските градини?
-
Какво е мнението на членовете на форума за подкрепата на семействата и децата?

номерът е да оставиш мъжа с впечатлението, че той води парада

Видях после много по -хубави за па добри пари. Аз държах да е по-малка, за да не се налага да размествам в къщи за да и правя място. Но е права - няма място долу кадето детето да седне при спускането. И всъщност сяда директно на пода. На пръв поглед - нищо страшно но детето се повива и пада настрани ако не го държиш. Иначе Яни мнаго я харесва и успява да стигне до първото стъпало сам 

Няма време за нас
Липсваш ни!
Добре дошла Наде
Тука съм момичета,спи ми се ама ще се жертвам и ще пиша!Днес прибирах пране,простирах пране,прибирах сакъзчетата да не замръзнат в тоя студ и като мама Цоцоланка помръзнах здраво.После ходих до Търново-и там стууд!Върнах се и за загрявка се запретнах да изпера в банята една черга от балкона,една персийска пътека от всекидневната и една агнешка кожа
познайте защо
и заради кого се налага прането
Давам ултиматум
на моичкият дядо поп
да намира място на кучето в гаража
че ми писна 
На майка си
се е метнал
ама вече спряха...ама много ми били децата,що съм осиновила като съм можела да раждам,що не съм го родила по-рано да е отраснал вече...тегля им по една
обиколна ,че не ми прилича по една директна ....
Сега се оттеглям по посока на хъркането
Хубав утрешен ден
рожден ден!Поздрав от сърце и най-сърдечни пожелания за здраве,успехи и сбъднати мечти

и студено...WILD_cat
браво за първата крачка .А колкото до очакваният дядо Коледа-аз започнах с покупките на подаръците-от далеко