Магазини Pepco 7

• 67 361
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Свещите на Пепко ги препоръчвам и аз с две ръце.Много миришат,повече от икейските ,които ми бяха любими

# 256
  • Mostly in my mind
Соул,  2 вида са при нас
 По 25 лв и по 30 лв. Утре мога да ги снимам. Имаха някаква разлика, ама не помня сега. В Лидл също са пуснали,но ми се струват, че са доста по-скъпи.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 00:25 от Не се сърди, човече

# 257
Дамски хубави пуловери намират ли се в Пепко в момента?

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 00:25 от Не се сърди, човече

# 258
Днес видях един много хубав пуловер,бял за 18 лв.Никога не ми харесват пуловерите им ,все са ми едни като плява на допир .

# 259
  • София
Айде, доживях и аз сертификат, пък макар и за 3 месеца. Та, ако мога да съдействам на някой с нещо, съм на линия. 🤗 Довечера съм на преглед близо до Мол България и мога да порверя дали ако нещо ви трябва го има налично.

# 260
Пак си повдигам въпроса - някой във Варна виждал ли е ароматните комплекти?

# 261
  • Mostly in my mind
Кунчев има от днес пост във фейса. Отрича всичко, което се говори за него.

Ето такива  лампички за навън купих. Само не мога да разбера колко е дълъг свободния кабел. Едва ли е 10 метра, както са го писали.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 14:03 от Лолита

# 262
  • Варна
Айде да се придържаме към темата Пепко.
За другите неща си има специални теми.

Много жаля за едни големи хартиени формички за мъфини, вече не ги зареждат. Има от по-малкия размер, че даже и са им лепнали нова цена 2.50 лв (бяха по 2 лв).

# 263
Ами за рекламен трик, да ти изглежда, че купуваш много светлинки, а не много кабел. 🙂

# 264
Здравейте, да сте виждали такива пантофи заредени някъде, например в Мусагеница или Младост?

# 265
  • Враца
Кунчев има от днес пост във фейса. Отрича всичко, което се говори за него.

Ето такива  лампички за навън купих. Само не мога да разбера колко е дълъг свободния кабел. Едва ли е 10 метра, както са го писали.

Така трябва да е , обща дължина на лампите - 7 метра и допълнително от края на лампите до щепсела, свободен кабел 10 метра.
Така е посочено на схемата, но на мен също ми е интересно, дали е истина.
Моля, да споделите в последствие, когато ги монтирате.

# 266
Здравейте, да сте виждали такива пантофи заредени някъде, например в Мусагеница или Младост?

Няколко бройки мернах в The Mall днес - със сигурност е по-вероятно в Мусагеница да има повече бройки и номера, отколкото в мола.

# 267
  • София
Всички магазини ли работят до 19.00 ч? Обещах на една потребителка да проверя за нещо, ама съм на лекар и не знам кога ще свърша. 😬

# 268
  • Mostly in my mind
10 метра е наистина свободния кабел. Simple Smile

# 269
Всички магазини ли работят до 19.00 ч? Обещах на една потребителка да проверя за нещо, ама съм на лекар и не знам кога ще свърша. 😬
Не се притеснявай, въобще не ми е притупало. Толкова време си седя без Пепко, та сега ... Ако и когато можеш.
Наскоро изхвърлих една звезда коледна с лед лампички, която се включва в контакта. Дали има нещо подобно от новите неща?

Общи условия

Активация на акаунт