Магазини Pepco 7

• 65 576
  • 738
  •   2
Отговори
# 645
Адаптори няма, и аз скоро търсех. Слушалки има , стават 3,5мм жак за pc и телефони  Simple Smile като качество, биват.

# 646
Брошурата https://pepco.bg/broshura/нова-колекция-cardio-bunny/

# 647
Аз да дам отчет, че отивайки с касовата бележка, а и вече обадили се на колежката, която е била на смяна, без проблем ми дадоха диспенсър- органайзера..
Детското и за дома от новата брошура вече беше заредено...а дамското им беше зад касите, подготвено, на закачалки, но не го бяха сложили за продажба.
Не си сдържах и попитах...дали утре ще бъдат извадени тези отзад и отговора беше.
- Да тези са от утре 🙂

# 648
Черният сак за фитнес ще ми свърши идеална работа за багажи на детето като пътуваме и клин си харесах и слушалки безжични .Дано стават .

# 649
Аз нямам добри отзиви от евтините им слушалки- всичките прекъсва едната слушалка в рамките на няма и месец ,нередовно ползване ( но моите са си мундари де) , а пък и тези са от скъпите;)
На мен лично ми се струват много скъпи тези клинове и горнички ( освен този за 8 лв ,и бързосъхнещите тениски)...аз имам един от 8 лв от миналата година - хубав с джоб отстрани,  но ми е широк на глезените , и за сравнение лидълските са по-плътни и стегнати. Сега тези от 20 лв ,признавам не съм гледала Cry само казвам за ориентир.
Иначе ,вчера от ДъМол си взех пухкаво одеало ( което се води двулицево ) и е много хубаво. От другите не видях , но ми направи впечатление ,че са с някакви странни размери : 130/170 ?

# 650
Mоже ли снимка на двулицевото одеяло?🙂

# 651
Може ли снимка на тези албуми? И аз търся албум, но искам нещо "по-така".

# 652
Mоже ли снимка на двулицевото одеяло?🙂
Ето-това на последна страница за 20лв ,което е. Исках одеало шерпа да си взема , по принцип ,но все или размера не ми е ок  ,или цвета или цената ...
От едната страна е обикновен полар в цвят капучино , а от другата тази шарка. 

# 653
Мерси, изглежда много симпатично, със здраве да се ползва! 🙂

# 654
  • София
Момичета, ако имам време, довечера ще мина пред Пепко да ви снимам какво има при нас и на какви цени.

# 655
Да кажа че най накрая купих силиконова тоалетна от пепко...

# 656
  • София

Това е, момичета.

# 657
  • Пловдив
Ходих днес да взема клинчета,  бюстиета и сутшърти за малката, че ми писна, да взима моите.
Розовите, за които основно отидох за някаква друга материя и не ми харесаха изобщо, взех от черните с лилаво и розово. Хареса ги много тя и вече са в сушилнята, после мога да кажа смалили ли са се.

# 658
Тези са големите албуми за 270 снимки за 8 лв

# 659
Супер са албумите. Така ми трябват, аз постоянно вадя снимки.

Общи условия

Активация на акаунт