ОСМИ клас 2021/2022 - Тема 3

• 37 535
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Решава се на областно ниво, всяко РЗИ следи заболеваемостта и пуска заповеди. При нас беше уж от вторник, но в края на миналата седмица удължиха до 19.11.вкл ДО.

# 631
  • Ланкър, планините Овнерог
Ако ще ги пускат присъствено, би трябвало първо да ни "интервюират" за тестове. При нас поне няма нищо.

# 632
  • София
Малката, 3 клас, тръгва присъствено и с тестване от вторник.

За големите аз някак си нямам надежда.

Утре учебен ден ли е? Ако бяха присъствено, нямаше да учат заради изборите, но сега като са онлайн май  няма причина да не учат. Нямаме никаква информация от нито едно от двете училища.

# 633
  • София
Малката, 3 клас, тръгва присъствено и с тестване от вторник.

За големите аз някак си нямам надежда.

Утре учебен ден ли е? Ако бяха присъствено, нямаше да учат заради изборите, но сега като са онлайн май  няма причина да не учат. Нямаме никаква информация от нито едно от двете училища.
Ха, наистина утре учебен ден ли е? Макар че, май в нашето училище - професионална гимназия, няма секции.

# 634
Да, учебен ден онлайн е - би трябвало навсякъде да е така.

# 635
  • София
Да, утре си е учебен ден за всички. От 5 до 12 клас по принцип са си онлайн, а децата от 1 до 4 утре и евентуално на 22 - и също ще са на ДО.
На нас от училището на девойката ни пуснаха още на 4.11 анкета за тестването. Резултати не ни предоставиха обаче и не знаем кой как е гласувал. От другото училище все още няма информация, но там и не чакам скоро да ни пуснат нещо, защото все пак учениците от 9 до 12 клас както стана ясно през последните три години не са приоритетна група.
Дано наистина малките гимназисти ги върнат в следващите дни.

# 636
При нас в Школо има съобщение, че утре е учебен ден. Анкета попълвах последните дни когато бяха представени. Набора каза, че 60% от родителите били против. Нямам надежда скоро да се върнат.

# 637
  • София
Според мен когато получим анкета /повечето не сме получавали/, повечето родители ще са за тестване вече. Видя се, че не е такава драма, дори при малките се справят.

# 638
  • В центъра на моретата
И при нас все още анкета не е пускана. Имахме родителска среща в четвъртък и питаха класната, но тя не знаеше нищо. И аз предполагам, че местното РЗИ ще дава становище според заболеваемостта на 100 000 души. Във Варна беше последно края на предната седмица  беше около 1100 на 100000 и май няма скоро да тръгнат.

# 639
Към днешна дата коефициентът за Варна e 965 на 100 хил. Докато спадне под 500 сигурно ще минат 2 седмици. Съгласно заповедта на министъра, при заболяемост между 250-500 на 100 хил. за съответната община учениците минават на ротационен принцип на обучение, а под 250 на 100 хил. - се връщат изцяло присъствено. Явно затова и от училищата не бързат с анкетите.

# 640
  • София
Да, утре е учебен ден дистанционно. От вторник малките са пак присъствено с тестване. За осмокласниците и при нас все още няма никаква информация.

# 641
  • София
Колкото и да не ми се иска, моето мнение е, че големите ще ги върнат в клас евентуално след Коледната ваканция. Дано не се окажа права. При нас анкети няма, нито се говори по темата. Поне ДО върви добре в нашето училище. Тази седмица беше някакъв кошмар от домашни, но пък младежът успя да се организира и да си изпрати всичко в срок.

# 642
  • София
Вече съм съгласна и да ги върнат след Коледната ваканция - стига да е окончателно и да не умуваме кога и как ще стъпят в училище.
Днес наборът и тайфата му бяха на мини екскурзия до Панчарево - беше очарован, показа ми страхотни снимки. И най-изненадващо легна да спи, бил изтощен! Това никога не се е случвало, дано само не стане посред нощите и да се разщъка Joy

# 643
Искам да ги върнат възможно най-бързо в училище.

Най-малкото тестовете по математика са далеч по-щадящи присъствено.
Другото върви долу-горе. Одеве казаха, че са в тренда, щото учели канадски.
Добре, че сме весела къща.

Дайв, къде си?

# 644
  • София
Dive, vox....има много "муцуни", които липсват Kissing Heart Момичета, дайте знак, че сте добре

Общи условия

Активация на акаунт