Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори 73

• 37 143
  • 791
  •   1
Отговори
# 195
Моето секцио беше преди 12години. И с напредване на бременността имах чувството че ме боли, но това е ако има сраствания, самата мускулатура се разтяга и оттам се получава това усещане, че все едно е белега.

# 196
Момичета вие сънувате ли кошмари? Сънувах,  че решават бебо да го извадят по ранно секцио и то умряло....  Направо тези сънища ще ни побъркат още от сега...

# 197
  • София
Аз като направих теста с двете чертички сънувах бебе момиче. След няколко месеца пак сънувах момиче. Моя приятелка, когато й казах сънува бебе момиче. Е, оказа се момченце.
Малко ме подлъга мъника и се бях настроила за момиче, така че не вярвам на сънища.
Опитайте се да мислите позитивно и ще ви се отрази и на съня.

# 198
Глупости са сънищата... колкото повече им вярваш, толкова повече сънуваш. Понякога може и да има някой сън, ,,пратен от горе", но според мен тоэи тип сънища са редки и не целят да ни смажат психически. Аэ на кошмари не вярвам (макар че и аэ имам, особено като нещо ме притеснява, но се опитвам да ги обсъдя с някого, да се посмея, да си ги обясня с ежедневието ми).

# 199
  • София
Сънищата са на база психическото състояние. Ако сте била по притеснена тези дни е възможно да ви се е отразило.
Колкото до сънища "пратени отгоре" не са за всички и са рядкост. Радвайте се на бременността си и не обръщайте внимание.

# 200
По време на бременността са нормални супер ярките и реалистични сънища. Човек се вкарва в страшни филми 😁 Според мен не трябва да им се обръща никакво кой знае какво внимание, особено в този период, защото са коктейл, забъркан от полуделите ни хормони и бременни мозъци.

# 201
И с двете бременности сънувах основно сексуални сънища, и то с чужди мъже! Joy
А да не говорим, че тотално ми изчезва сексуалното желание, като съм бременна и даже ми е неприятно като си помисля за секс... Но сънищата ми бяха доста цветущи. Вече в 9ти месец почти не спя и не сънувам съответно Joy
Имам един сън свързан с бебето, понеже все ми вървеше много голям корема и сънувах как съм родила бебе 3.950 два месеца преди термин Grinning
Реално може да родя тези кг, но имам седмица до термин и нищо чудно до края да избутам и да нашишкавее хахах

Не се връзвайте на такива кошмари, бременните сънуват шантави неща като цяло Blush

Момичета вие сънувате ли кошмари? Сънувах,  че решават бебо да го извадят по ранно секцио и то умряло....  Направо тези сънища ще ни побъркат още от сега...

# 202
Когато сънуваш нещо такова, означава че всичко ще е наред и ще е здраво бебето.

Така съм чувала.

# 203
Това със сексуалните сънища ме раэсмя супер много. Grinning
Ако вярвах на кошмарите си, може би и от стрес щяха да се реалиэират. Преди иэпит винаги съм сънувала, че ме късат (но не се е случвало), помня, че малко преди сватбата сънувах, че мъжът ми я отлага и се раэделяме, а наскоро сънувах, че бебето ми има 2 нослета, което си е комедия... еми, няма. Joy

# 204
Момичета днес бях на преглед и бебето ми казаха,че бебето изостава в 35+4 е 2,300 гр .Цял ден рева и не знам защо се случи това,до сега вървеше едричко,а сега изведнъж забавя растежа.Мериха тонове и всичко изглежда наред.Според вас има ли шанс да са сбъркали?

# 205
И защо ревеш? 2.300 според мен си е напълно нормално за тоя период. Лекаря каза ли, че има нещо притеснително?

# 206
Здравейте, какво мислите за това разминаване - според датата на последния цикъл съм в 6с. и 2 дни, според ехографа 5с. и 2 дни. Не бих казала, че съм с късна овулация, защото знам кога точно е станало - 5 октомври, на 14тия ден от началото на цикъла. АГ каза да ида след 2 седмици да видим как нараства, но нищо друго. Това нормално ли е?

# 207

Не каза,че има нещо притеснително,но каза че изостава.Аз съм почти в 9 месец,а бебенцето е толкова мъничко.Прикачам снимка да видите разликата,която мен ме плаши ужасно.

# 208
Аз не съм лекар и не разбирам, но при положение, че имаш още 5-6 седмици до края (ако приемем, че бременността е 40 седмици, а ти си в 34), 2300 изобщо не е малко. В крайна сметка ще расте още.

# 209
Аз не съм лекар и не разбирам, но при положение, че имаш още 5-6 седмици до края (ако приемем, че бременността е 40 седмици, а ти си в 34), 2300 изобщо не е малко. В крайна сметка ще расте още.
Само че тя не е в 34 седмица, а в 36 (35+4).
Аз обаче също не мисля, че бебето е чак толкова малко. Има изоставане - бебето отговаря на 33+4 и трябва да Ви следят по-изкъсо. Теглото не е проблем. Надявам се, че са правили доплер и той е наред.

Общи условия

Активация на акаунт