Прахосмукачка робот - 22

• 69 738
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
За модел не знам, но сайта не ми е ок на мен . Не съм сигурна че ще ти го обслужат ако даде дефект.
Щом ще даваш немалко пари, защо не вземеш от читав сайт, за който ще си спокойна, че ще оправи дефект при рекламация.

Не се замислих за това, а не е маловажно. Но не ме притеснява сайта сякаш, не знам.

# 616
polin_a не ги следя много прахосмукачките като цени сега как вървят, но бюджетения модел на Xiaomi 1C ще ти свърши супер работа. Аз има два от него и проблеми нямам. Единия е зарязан да поддържа къща на която се ходи предимно лятото и пролетта. Другия е при свекарите, но те нищо не правят по него освен да му изпразнят контейнера и да го " спасят" ако е изял нещо Grinning Та безпроблемни са вече близо две години.

# 617
Като бюджетен робот бих препоръчала този https://technika.bg/product/29327/robot-prahosmukachka-xiaomi-dr … h-14-senzora.html. Имаме го от октомври месец и съм много доволна. Първо го пускам на сухо почистване, и след това на мокро. Прекрасна работа върши, но в къщи нямаме килими - в коридора е гранитогрес, в хола и спалнята ламинат, а в детската естествен паркет.

# 618
Гугълнах и двата предложени:

https://xiaomi-shop.bg/index.php?route=product/product&product_id=681
и

https://technika.bg/product/29327/robot-prahosmukachka-xiaomi-dr … h-14-senzora.html

Вторият сякаш има по-добри характеристики, без да съм голям спец. Сравнявам съвсем лаишки. Какво ще ме посъветвате?

# 619
  • Русе
Ето табличка за сравнение. По-прегледно е.

https://smartrobotreviews.com/s/robot-vacuums/xiaomi-robot-vacuums-comparison/

# 620
Благодаря за сравнителната таблица!
Съвсем трудно ми стана. Не ми се иска да стигам до там да прежаля още някой лев и да взема нещо по-.
Сега като гледам ксаомитата - с по една странична четка са, а ми се искаше да са две. Сегашният ми е с една, не че нещо. Слружи ми вярно толкова години. Уф. Ще го мисля още малко.

# 621
  • Русе
Simple Smile
Аз съм с първа генерация Шаоми вече доста години и нямам никакви оплаквания. С една странична е и си минава навсякъде. Един гол ламинат, децата големи, кучето се спомина... Не ми трябва по-вече.

# 622
И аз един гол ламинат, децата големи, но куче, котка, не е като да няма.
Благодаря, дами, ще направя избор, бяхте ми полезни всички! Heartpulse

# 623
Това, че са с една странична четка да не те притеснява. Справят си се добре. За мен по важни са големината на батерията ( над 2, 500), всмукателната мощност ( 2, 500 - 3 минимум ), разпознаването на килими е хубав бонус, защото тогава включват турбо режим, а през останалото време могат да си работят на друг по-тих, без да ти надуват главата излишно. График на почистване също си е благинка. Горе долу е това. С козинката ще се справят най лесно роботи със силиконова четка ( без косми) не, че другите не могат, но ще трябва да им чистиш четките веднъж седмично.

# 624
Здравейте! На Roborock S5max, може ли да се запеметят повече от една карта, и ако може от къде става?

# 625
Здравейте и аз тези дни обмислям покупка на този чудесен помощник. Обаче искам съвет от вас Simple Smile
В къща сме , 3 стай по 10 кв.м. и хол от 20 квадрата
С 2 деца , 3 кучета и 3 котки . У дома е на паркет основно и гранитогрес.  
Спрях се на Dreamе D9 Xiаomi,S5 max, S6 Pure .
Долу горе около 600лв да е е+- .
Гледах и S7 , но  нз дали си заслужава за нашето малко пространство.
Моля ви помагайте 😊

# 626
  • София
Здравейте,
Имам Irobot 616 от 5 години, после си взех и мопа на Irobot и съм много доволна.
Искам да купя и Irobot Roomba Combo и моля за мнения тези които го имат.

# 627
Здравейте,
Имам Irobot 616 от 5 години, после си взех и мопа на Irobot и съм много доволна.
Искам да купя и Irobot Roomba Combo и моля за мнения тези които го имат.

И аз съм се насочила към Irobot Roomba Combo

# 628
Здравейте, четох доста от темата, разбрах, че е по- добре прахосмукачката да е със силиконови странични четки. Въпросът е, че си харесах XIAOMI DREAME D9, който НЕ Е със силиконова, но има много добра всмукателна мощност- 3000 РА. Харесах и D9 PRO, но й той не е със силиконова.
 Моля за съвет, грешка ли е да направя компромис с четката?

# 629
Здравейте. Кой модел може да се препоръча до около 500-550 лева, който да има и мокър моп, да разпознава килими и препятствия, и да може да почиства на едно пускане 130 квадрата. Искам да го купя от България от някой от големите магазини, а не разните сайтове като Ситител, Бросбг и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт