Прахосмукачка робот - 22

• 69 101
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Някой има ли Xiaomi Mop Pro 2 - общо взето е подобрена версия на Mop Pro - по-голяма батерия, по-голяма смукателност и разни други подбрения. Цената на mop pro-то е около 500 лева ( миналата седмица беше 450 в emag ), а mop pro 2 го има намалено на около 670 в xiaomi-shop. Питам защото ударих греда с един Xiaomi Mop Pro Plus ( този модел е без lidar ) и то точно купуван от xiaomi shop.

# 631
  • Бургас
Привет,
Спешно трябва да се спра на един от двата модела Roborock...
1. Roborock S6 MaxV
2. Roborock S6 Pure
Наистина моля, ако някой ползва тези модели...помогнете ми със съвети! Само камерата ли е разликата м/у тях? Благодаря!

# 632
  • Шотландия
Привет,
Спешно трябва да се спра на един от двата модела Roborock...
1. Roborock S6 MaxV
2. Roborock S6 Pure
Наистина моля, ако някой ползва тези модели...помогнете ми със съвети! Само камерата ли е разликата м/у тях? Благодаря!
MaxV. С най-висок рейтинг от всички модели на Роборок, гледах сравнително видео с 35 модела различни прахосмукачки.

# 633
Здравейте, какво бихте препоръчали за сумата около 1000+ най-много още 100 лв.

# 634
Toва: https://www.irobot.bg/produkt/roomba-i3/ , може и без +, но самопочистването си заслужава.

Тези, които имате i7+ - как се държи роботът след последния ъпдейт? Имам предвид, че когато е на базата периодично свети. Преди не беше така. Кръгът му светеше само докато зареждаше.

# 635
  • burgas
Toва: https://www.irobot.bg/produkt/roomba-i3/ , може и без +, но самопочистването си заслужава.

Тези, които имате i7+ - как се държи роботът след последния ъпдейт? Имам предвид, че когато е на базата периодично свети. Преди не беше така. Кръгът му светеше само докато зареждаше.

Точно по същия начин кръгът присветва през определено време.

# 636
  • София

Точно по същия начин кръгът присветва през определено време.
Присветна кръгът, да

# 637
  • Пловдив
И в менюто са добавили опция за включване/ изключване на индикатора.

# 638
Здравейте. Имате ли впечатление как се справят роботите за прозорци с безпрофилно остъкление? Тъй като те все пак не са така стабилно закрепени, а и са тесни.

# 639
Проблем е за роботите, захапва от дограмата.

# 640
Аз съм с I7 и да, присветква кръгчето от известно време.

# 641
  • Бургас
Вече съм с Roborock S6 MaxV, но не съм доволна от чистенето на килим! Старото ми iRobot се справяше перфектно! Дали аз имах големи очаквания от новото поколение роботи...или правя нещо грешно...😢

# 642
  • Luxemburg
Здравейте. Приятелка си е взела Румба 671, но при включването ѝ светят в червено триъгълник и батерията. Сложила го е на станцията, но нищо не се променя. Някакви насоки какво е това и как да действа?

# 643
Здравейте. Приятелка си е взела Румба 671, но при включването ѝ светят в червено триъгълник и батерията. Сложила го е на станцията, но нищо не се променя. Някакви насоки какво е това и как да действа?
Един рестарт да опита да направи.
Махнала ли е предпазната лента на батерията? Да опита да извади и постави отново контейнера за боклук, може да е разместен и да не е “легнал” хубаво на местото си.

# 644
  • Бургас
Има упътване, което трябва да се следва точно!

Общи условия

Активация на акаунт