Подпис: Недоспала Изморена Изнервена

• 10 326
  • 211
  •   1
Отговори
# 90
Аз следобед спя с нея. Тя е на гърда, аз съм легнала настрани, така си заспива и няма мърдане, едно бебешко краче е преметнато през мен за всеки случай, да не избягам. Нищо не мога да свърша, но това е.... Иначе ще се мъчим и двете. Ако за половин час не заспи, правя като Мама Мая - отиваме да играем и следя за прозявки.

# 91
И моята мома правеше същото като на Наивница, че и блузата ми държеше с една ръка. Понякога и не успявах даже на разходка да излезем, защото и двете се успивахме. Моето дете без мен денем също не спеше, но Слава Богу имаше добър нощен сън.
Къде ме подсетихте...така ми залипсва това гушкане❤️

# 92
А кога започват да проявяват предпочитания . Моя го гледаме аз ,майка ми и баща му . Имам чувството,че не му дреме кой от нас го обслужва. Все ми се ще е така да ревне за майка си 😂😂😂 чисто от егоизъм ,че аз съм му най-важна и най ме обича 😂😂😂 От друга страна не държа ,че ми е добре да го преспива вечер баща му ,а през деня чат пат баба му 😂😂😂 ама пък поне от кортуазия така да проличи ,че съм му майка

# 93
Trev1, на колко месеца е твоето бебе? Обикновено след 6м започват да делят хората.  Спокойно и за теб ще реве(внимавай какво си пожелаваш 😉). Моето имаше период, само мен търсеше - за хранене, приспиване, обличане... всичко. Бяхме като залепени. Така ми се е искало в този период някой да ме отмени поне за малко. Ако друг трябваше да го обгриже, това значеше водене на война за най-елементарно нещо. И това мина...

# 94
Аааа внимавай какво си пожелаваш. Моя към 1,6г като се залепи за мен и няма оттърване - за всичко мама мама мама, вече е на 2г4м и леко започна да се подобрява, защото се върнах на работа и няма избор Joy

# 95
  • София
Големият ми син е на 8 год, но още помня ужасът когато беше бебе.
Мислех, че само аз рева под душа докато бебето се дере в другата стая.
Tired Face

# 96
Аз днес изтрещях, зарязах моята с баща ѝ, тръшнах вратата и излязох ей така.. Имат късмет, че сме от малко градче и нямам автобус да си хукна за София.😃 Не издържам болят ме ръце,крака, глава. Изнервена съм, направо ми става лошо по цял ден реване, за ръце. Ад е. Мислех, че съм най-лошата та сега, като ви чета се поуспокоих....

# 97
  • някъде в орбита...
bibonss, добре го докарва. Вероятно си пробвала, но нещо дето ни помагаше ако не спи но се изнервя от умора - down time. Което буквално беше да спра всякакви шумове (тв, радио, звук на играчки), и намалявах осветлението. Всякакви видове тихи игри и книги бяха точно за такива моменти. Много успокояваха малкото. И макар и да не решаваха проблема (и не винаги сработваше), цялата ситуация се подобряваше.

Все ми се ще е така да ревне за майка си...
Ще ревне, и ще искаш да спре Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 98
  • Somewhere beyond the moon and stars
Изнервена съм, направо ми става лошо по цял ден реване, за ръце. ....

Напълно те разбирам, моята девойка от ден 1 е така, само носене на ръце. 3-4 месеца изобщо отказваше да си спи в креватчето, в момента, в който я оставим, подскачаше и се събуждаше. Сега (около 6 м.) успявам да я оставя понякога в кошарката за игра, да си поиграе сама за 5-10 минутки.
За сметка на това снощи реши, че цяла нощ трябва да си играем, вместо да спи. Grin
Разбира се, с татко ѝ много обичаме да си играем в 5:00 сутринта.

# 99
Ах,каква хубава тема❤ Моята бебка е на 4 месеца,успокоява се само на гърда и ме ползва за биберон май 😅 Спи при нас,като реша да я махна от възглавницата за кърмене да я сложа в гнездото веднага отваря очи-бандитка е 😃 И я свикнах на ръце.Всичко това,май още не ми тежи,даже все още ми е много мило 😁😄

# 100
Записвам се и аз в темата. Имам ревливо и мрънкащо бебе, което спи три пъти по 30 мин, понякога и два пъти.
Най ме е яд, че лятото не излизахме, голям рев падаше и изобщо не искаше да се вози в количката. Купихме друга, същата работа. Само като се сетя-сутрин, започва да става горещо и бебето реве навън. Имах стрес и в един момент отказах да излизам сама, някой трябва да носи детето на ръце, пък друг да бута количката.
За коликите не искам да си спомням, след всяко хранене рев и няма успокоение. Мислех, че никога няма да приключат.

# 101
  • Terra incognita
Как се справяте с по- големи бебете ( 14м), които ти се увивата около краката, свалят ти панталоните и реват неистово, докато се опитваш да сготвиш ПОНЕ на въпросното бебе, че големите могат да минат и с хляб и салам.
В чудо се виждам, готвя почти всеки ден за нея, не отнема много като време, тъй като е малко количество, но се усеща като цял ден. Не се заиграва с нищо, види ли ме на мивката и все едно не знам какво се случва. Обмислям да взема образователна кула, но се опасявам, че ще е поредната неизползвана вещ.

# 102
Спокойно, всички са така на тази възраст. Просто не се нервирай или го давай на градина Simple Smile.

# 103
Вики, и моя беше така, не знам защо му ставаше нещо точно като взема да готвя или да мия чинии, точно тогава почваше да ме дърпа и събува и тн. След известно време открих причината - искал да гледа мама какво прави. Решението - купуваш едно детско стъпало /от тези за тоалетна/ и да гледа до теб какво правиш. Това реши проблема при нас, ама докато се сетя, се измъчих и аз.

# 104
Аз я слагам на кошарата, отсреща е компютъра и и пускам да гледа нещо докато върша работата вкъщи. Не е хубаво да гледат, обаче как да стане. Когато ми се спи много след нощна смяна, пак я слагам да гледа. Но тя е вече към 3г.

Общи условия

Активация на акаунт