Златна есен вън царува, МАЙ-ско бебче в мен к

• 11 987
  • 278
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Dafni гледай смело напред, дано в най-скоро време отново да си сред нас Hug
Kati_95, лентичката ми е от сайта http://schitalka.ru, обаче на  моменти нещо не работи, и аз не мога да си обесня защо така се получава. Дори и самата лентичката изчезва от профила ми, когато сайта не е активен, странна рабора  Thinking
След малко ще ходя до Дианабад-да занеса на доктора изследванията за антителата(отрицателни са Whistling).Иначе третият ми преглед е чак за 17.11. Иначе за килограмите-не съм се теглила,ама поне 1 килце съм качила-корема ми вече взе да се закръгля-аз и без това си имам голям корем-много му се дразнех лятото Crazy

# 106
а ние в ранни зори при -5 градуса водихме детето за кръв и урина - нали е на 1 година, та изследванията са задължителни. ама какъв рев беше, не е истина. аз се притеснихм препотих, коремът ми се втвърди...абе ужас. и после като  ми източкиха и на мен кръвчицата - едва се прибрахме. сега ще релаксирам...

# 107
О, Дафни, мила, много съжалявам! Дано бързо да се възстановиш и съвсем скоро пак да ни зарадваш с хубава новина. Много ще ти стискаме палци!

# 108
Дафни, наистина съжалявам....

и аз вчера бях на лекар, направиха ми картон и ми разрешиха официално да "раздуем" новината. На ехо-прегледа обаче се видя, че матката ми силно контрахира, а аз нищо не усещам. Лекарката каза, че най-вероятно се преуморявам, а аз не се чувствам изморена. И мъжа ми веднага побърза да каже, че не спирам да нося Дара на ръце. Трябвало вече да спра, защото тези контракции в тези месеци не били на добре. А аз не й усещам килограмите (12 в момента). та вече уж ще се пазя.
Казах и на шефовете, направиха бегъл опит да се зарадват, ама не успяха Simple Smile поне ми олекна, че съм казала.
С яденето и аз внимавам вече, имам си едно на ум от първата бременност. И преди бях писала, но пак ще се повторя - ключа към напълняването в тези месеци е консумиране на тестени закуски и сладко. имах късмет, че 27кг ги свалих за 3 месеца от самосебе си, но има жени, чийто метаболизъм не позволява това. Внимавайте! Simple Smile

# 109
  • София
Дафни, мила много съжалявам Sad Hug Сигурна съм, че скоро ще си пак сред нас и всичко ще е наред. Успех!!!  bouquet

# 110
  • Пловдив
Привет и от мен!
Дафи, съжалявам за случилото се. Надявам се скоро да се включиш в групичката на мамите чакащи бебо към края на 2007.
И аз си имам батко първокласник като ptica, който е очарован от новината за бебето, но при положение, че ще е момче.За момиче не иска и да чуе Sad .
На 31-ви се записах на консултация към ЗК, иначе си ходя на часно, но не ми се иска да плащам за изследвания, за които внасям и без това солидни осигуровки. Гледаха бебето не ехограф, пуснаха ми направления за изследвания, но ме хвана яд, че в Пловдив е останала само една лаборатория, която има договор със ЗК за изследване на антител и в Понеделник ще трябва да се влача до другия край на града да ми ги пуснат. С баткото имам поставен Антидегамагобелин и си мисля, че няма да има проблем, но ще трябва да си ги направя.
Иначе съм с 3 килограма напред, коремче имам много малко, стават си ми старите дрехи и се надявам да наедрявам в рамките на нормалното. С баткото бях качила 14кг, сега ще видим как ще е , като се има предвид как съм се подкарала. Е, чао за сега.

# 111
аз съм вече -3 кила, което ще рече, че съм качила 1 кило. още повръщам по малко и това ме ядосва. корем имам, но аз си имах още преди 1 месец Simple Smile
не забравяйте, че това с коремите няма да е актуално скоро - всички ще си имаме и тогава ще си ги мерим на кой е по-голям  hahaha

# 112
  • София
Дафни, КУРАЖ мила  Hug Hug Hug и скоро да ни зарадваш с хубава новина.

# 113
  • България
Добро утро момичета,
 ОООООООООО, Дафни , мила  Hug, много съжалявам. Вчера го преживях за около 2 часа. Сега ще ви разкажа какво се случи. С моето мило станахме младоженци. Подписването ни беше чак в 16.30 и аз много държах да отидем заедно точно вчера да видим бебето. Не му бях чула още сърчичето, а исках и татко му да го види. Какъв по-добър повод за страхотно настроение вечерта на празненството. Бях сигурна, че всичко е наред. Отиваме , тази бабичка ме гледа на коремен, пита ме кога е била посл. менструация и ни казва, че  съжалява, но с нищо не може да ни зарадва-има само яйце, без зародиш, представяте ли си - куха бременност. Бебето нямало развитие и такива простотии. Ние стоим като попарени. казвам" ама нали го видяхме мин. път" Тя казва" ако искаш ела след 2 седм. пак ама...." Излизаме, аз не вярвам, но малко по-малко си викам" все пак е лекар" И Слава Богу Praynig отиваме в една частна клиника близо до нас. Лекарят ( дори не му разбрах името на този чове, който ми върна радостта) ме прегледа с вагинален,  бебето си е в мен и се върти като пумпал---- лелееее как се обръща Simple Smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))- видях ръчички , краченца една голяяяяяяяяяяяяяяяяямо сърце, което тупка, тупка, тупка. Дори по едно време ни се надупи Simple Smile))Човека беше толкова внимателен, обясни ми всичко подробно. Изчисли ми термин 24 май ( ще помоля Кимба да го поправи) с един ден по-малко от термина, който сама съм изчислила Simple Smile Имам си снимки. Големи сме 11 седм. и 4 дена, ще трябва да си проверя лентичката.  Обичам ви и ви прегръщам всички  Hug Hug Hug Hug И да няма повече никакви отпаднали мами. Ако на някоя и кажат нещо подобно като на  мен , да не вярва, докато не посети още поне 10 доктора

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 11:04 от reni 27

# 114
Здравейте дами! Не съм ви писала, защото бях в болничен и у нас нещо все не стигам до РС-то. Дафни много съжалявам за станалото. Желая ти бързо възстановяване.  Аз още не мога да се възстановя от настинката. Не ми минава и това си е. И то как да се оправиш само с чай.  Желая ви лек ден и весел уикенд!

# 115
Ох, каквото и да напиша ще е малко...Дафни, гледай напред и не се отчайвай...мисли позитивно, друго май не остава...стискам палци усмивката скоро пак да изгрее на лицето ти...

Аз утре съм на лекар, и докато не ми кажат, че всичко е наред само глупости ми минават през главата,...незнам дали е нормално...ама все си мисля, че нещо не ми е все наред...тази параноя дали е нормална или е плод на моето изморено съзнание??!!

# 116
  • София
Шеметка, аз съм същата като теб. Не с епритеснявай Simple Smile Даже сигурно съм по-зле и от теб с параноите. Все се притеснявам, а сега пак съм понастинала и още повече Sad
При мен проблемът е, че знам много за болести, симпотоми, понеже майка ми е лекар и от нея какви ли не истории и т.н. А и сега чета много и се плаша още повече. Трябва да го раздаваме по-спокойно, че така само си вредим Confused
Иначе трябва да чакам цяла седмица до следващия видеозон и дано всичко е наред Simple Smile

# 117
  • София
Dafni

# 118
Здравейте момичета...и аз съм станала отдавна, но си имах доста работа.
Дафни нямам какво да добавя...те другите казаха всичко.Само искам да ти пратя много прегръдки и само положителни мисли.
Майче и аз си мислех че след като сме минали 12 - те г.с. вече сме в "безопасност", но явно не е така.....ми няма да параноясваме, че аз след всеки такъв случай във форума тичах на лекар....ама сега няма.Ще мисля позитивно.Иначе вчера минах от поликлиниката да си взема изследванията и те ....../както вече разбрах от миленка им е обичай/ и на мен пропуснали да пуснат за кръвна група, та днес пак лочиха....съответно ми се наложи да отида до работата с автобуса от Плиска, където е някакъв ад....и ми стана в него толкова зле, че седнах на земята на автобуса...като откачените, е една жена ми отстъпи място, ама в такива моменти си мисля че шъ съ мре! и така.....кръвно 120 на 50, а изследванията са ми добри, всичко си ми е в норма, както сама си диагностицирах.
Simple Smile) Майче исках да те питам....какво имаш предвид под "фонданова" торта....сори за невежеството, но ми стана интересно, как се прави;)

# 119
Дафни, миличка, много съжалявам! Бързо възстановяване и дано много скоро пак си бременна   Praynig и този път ще успееш, ще видиш - Горе главата!  Hug

Хич не смея да се зарадвам и аз поради тези страхове, като наближи време за преглед и откачам направо.
Вчера направо се тресях цялата пред кабинета на доктора и като легнах да ме преглежда, като каза, че всичко е наред - сякаш цялото напрежение избухна в мен и като заплаках....
Той така ме съжали човека и ме успокои. Сега съм добре, но до следващия петък, пак преди прегледа. И така живея ден за ден, седмица за седмица!
Сега като се успокоих малко и нали утре влизам в заветната 12 г.с., реших да си запиша час за фетална морфология. Доц. Томова изчисли и каза да ида през 17 г.с., което се пада 7.12.
И за БХС ще ида по това време, макар, че док. е малко против това изследване, тъй като е неточно в повечето случаи, а при мен и без това е много рискова бременността и е непрепоръчително да се прави аниоцентеза newsm78 Но мисля да го направя за всеки случай.

Stanella,страх не страх, 12, 13та, каквото такова, ние и до края все ще страхуваме. От сега нататък цял живот това ни чака и е нормално, това си е майчински инстинкт...Та викам и аз като majceto да почваме с организацията за кръчмата. То ако е писано, ако всичко да е наред, събирането няма да ни попречи.  Peace

Айде само хубави новини и емоции от тук нататък  Praynig  bouquet  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт