Златна есен вън царува, МАЙ-ско бебче в мен к

• 11 984
  • 278
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ох, и аз с малкия бях качила 20кг. ама за мен са си много щото съм щиглец и яко ми тежеше накря,  сега незнам както дойде после ще се свалят, прави ми впечатление, че налитам на плодове и зеленчуци само /аз по принцип си обичам де/ и предимно тва папкам и по някой сандвич, та ако продължа в тоя дух надали ще кача пак толкова кг., а предния път налитах на всичко що е ядене  Blush
 kati_95 Можеш да отидеш на диетолог и да кажеш, че си бременна и да ти изготви някаква таблица за хранене, макар че аз съм чревоугодник и няма да мога да се стърпя, ако мисе дояде нещо и да знам, че немога да си хапна. Това да ние проблема кг.  Hug

# 91
Аз питах по телефона за болките ( снощи си ме проряза за секунди много остро после повтори и потрети и днес сутринта), и те ми казаха че било нормално...ама аз тук нали за нищо не им вярвам... Mr. Green...така, че
Момичета, радвам се ,ч е ви има... консултацията тук е голяма работа Hug Hug Heart Eyes Hug Hug

# 92
Джуджо, много ти благодаря, че ме информира за този магазин  bouquetАз живея в "Младост"1 и в най-скоро време ще го посетя.
Аз вече ходих в този магазин,  Laughing дрехите са им собствено производство. Аз отидох с мерак за сукман /38 лв/ , но кройките им хич не ми допаднаха, така че се отказах от тази идея. Купих си дълга джинсова пола /50 лв/ удобна ми е засега. Иначе имаха и джинси не-лоши, около 60 лв и разни варианти на туника и панталон, които уж стават за работа, но 70-80 лв бяха. Ама като цяло нищо което да ми грабне окото, а и тия цени...  #2gunfire Сега съм на вълна нормални дрехи, дето могат да се приспособят за бременни, но продължавам да си искам сукман, защото много обичам да ходя с поли.  Wink
Аз утре ще пътувам за Плевен, в събота е сватбата на сестра ми.  Grinning

# 93
аз излизах по магазините - нали сега имам баба, та използвах момента. гледах за мъжки обувки и балтон, че моят мъж по магазини не ходи. аз обикалям, харесвам и после го водя, освен ако не му купя сама нещото (така съм купувала и костюм, и обувки, и палто, и дънки. ми като не ще да дойде, а нещата му трябват - така става...). харесах балтон по графа, а обувки в магазина до нас Simple Smile за сметка на това петра има цяла чанта нови парцалчета. бебе номер 2 също се сдоби с туй-онуй. аз имам нова жилетка. доволна съм.

а за дака стил какво да кажа - на жълтите павета видях страхотни сакенца, но 1) сега сме бременни и няма смисъл да си купувам 2) следващата 1 госина ще си стоим у дома покрай хлапетата 3) аз и след това ще си стоя у дома, защото всъщност работя у дома  Laughing така че нищо не намазах от там.

каке (хи-хи - много ме кефи така да ти казвам, ама ако се сърдиш, свиркай) - аз си имам вече 5 сукмана - много ме кефят - единият ще ми става още макс. 2 месеца, но другите 2 са тип раздърпани - могат да се носят до края, а последните 2 са тип рокля с презрамки или без ръкав и са по тялото - описват корема. дано и този път да не кача повече от 10 кила, че иначе няма как да си ги нося - ще приличам на бъчва.

друг магазин има на стамболийски срещу кфс.

# 94
И аз ходих в този магазин на Младост 1.  Не бяха лоши нещата, особено в сравнение с маг. Рени, в Малкия Цум на Пиротска - ужасни неща имаше там.

Та на Младост си харесах дънки и ги мерих, аз съм 55 кг, 159 и продавачкара ми вика, мери XL, с тях до края ще изкараш.
Да ама не, бяха ми тесни и тя не можа да повярва на очите Blush Grinning
Та сега ще ходя за по-голям номер XLL.   Shocked
Наистина е доста скъпичко там, но и при Блага Благоева не е ефтино...
Може би наитина е по-добър вариант да се купят по-голям номер дрехи.
А  и си мислех за някой от старите си панталони дали да не ги занеса на шивачка, да им махне талията и да ми пришие платка от трико за тумбака. Ама никъде не откривам такава трико.  newsm78

kakichka, весели изкарване на сватбата, да се повеселиш истинки и да забравиш всичко лошо!   bouquet

# 95
  • Пловдив
Здравейте и от мен. Едва сега благоволих да се запиша тук Embarassed
Очаквам второто и дете на 17.05.2007. От Пловдив съм.

# 96
  • София
Здр и от мен Wink

Да споделя и аз за дрехите - в момента имам доста поли/рокли/панталони, които все още ми стават в талията, всъщност повечето. А освен това имам дрехи от скоро след като родих Джо и те са ми няколко номера по-големи и ще ми стават още дълго. Иначе и аз съм многоооо фен на всякакви типове поли/рокли/сукмани и те ми образуват 98% от гардероба => смятам и в бъдеще така да е.

Хора, не знам за вас, но на мен 70-80 лева са ми много за дреха, която ще нося няколко месеца. Направо сърцето ми се къса. Но в големите месеци ще се наложи, защото не ми се мисли какво ще обличам за работа...

Иначе аз продължавам да съм си същите кг  newsm78 Много странно, защото напоследък вечерям по 4 пъти и луд апетит ме гони. Коремът ми си расте на воля... С Йоанна качих 15 кг, въпреки че ядях напълно нормално, нищо повече от обикновено. Освен това до 6-ия месец бях качила само 2-3 кг, ама след това... Ама здраве да е, колкото толкова, важното дребосъците да са здрави Simple Smile

# 97
Здравейте  да се отчета и аз по въпросите, които ни вълнуват:
1.Вчера видяхме бебо:ръце,крака,о4и постоянно се въртеше като щураво(като мен)  и доки вика”мале голяма лудница”Бях с таткото и моята мама.Те умират от кефффф
2.От понеделник излизам в болничен до края живот и здраве.Днес говорих с шефката,утре ще кажа и на децата.Сигурна съм че ще има сълзи и от мен и от тях. Мн ми е тъжно но доки ме нахока как съм можела да стоя при толкова мн деца,потенциално грипозни,каза същто 4е една температура над 37,5може да е с мн лоши последици и така.Днес казах на директорката че зимата съм си в нас а то после така или иначе март 6те се излизаТя каза, че най- важното сега е бебето и да не се тревожа те ще си намерят човек ама трудно ,щото на кой му се става даскал по английски сега...
3.За дрехите от един индийски магазин си купих един 4ерен панталон за 8лв хаха ама без да го меря а то даже като мен можем да влезем 2 ама карай  ще го оправя все ще потрябва за не6то.(малко по-официален е –не мой тип). От един бременски магазин си купих едни дънки спортни супер яко направени - за корема се регулира ама 50 лв.

# 98
Момичета, много ми е мъчно, че и тази тема трябва да я развалям с тези новини, но и аз отпаднах от списъка  Cry. Още направо не мога да го осъзная, сутринта уж имах леко зацапване и след час вече миправеха кюртаж.

Искам да ви кажа, че благодарение на вас някакси ми е по-лесно и няма да се отчайвам.

Пазете се всички.

# 99
Dafni, kuraz mila. Vsi4ko 6te e ok sledva6tia pyt! Hug

# 100
ей такива новини не искам да виждам тук. не да не споделята, ама айде вече стига с лошата серия  Cry.

дафни, мила, много лошо. кураж и спокойствие. всичко ще се нареди  Hug

аз тъкмо мислих да давам акъли за среща, ама сега като погледнах, терминът на дафни е 3 седмици след моя, т.е има още поне 2 седмици време преди да се прехвърлят първите 12. а аз си мислих, че вече почти всички сме ги прескочили.

# 101
Dafni мила много съжалявам. Знам че каквото и да кажа сега все ще е тъпо затова ти казвам само КУРАЖ и дано скоро пак да бъдеш тук.

# 102
Утре съм на преглед при Доки, взимане на кръв и урина, и на ултразвуков скрийнинг. Това последното чета, че някои от вас са го минали - самият преглед е като обикновен ехографски, нали!? Thinking
Много се надявам и пола да се види утре. Blush

Дафни, прегръщам те! Hug
Аз уж си мислех, че след 12-та седмица няма рискове от спонтанни аборти, а то ...  ooooh!

# 103
# 104
Добро утро,аз нали съм си ранобудна с моята първокласничка.За болките момичета моят чичо доктор ми препоръча 3по1"НОШ-ПА,след храна аз се чувствам добре.Ако искате на консултация се разберете.За килограмите аз съм с две кила повече 66кг.но пък съм 1,76см.висока с Йоанка бях огромна 30кг.бях качила.Затова се ограничавам с храната пък каквото и да стане ще му мисля като родя,важното всичко да върви О.К.Дрехите без да закопчавам горното копче ми стават все още за по нататък мисля нещо с паднала талия пък зимата е гаден сезон. Joy Joy JoyДАФНИ,мила бъди силна не се предавай,целувам те!  bouquetЛек ден пълен с усмивки и само хубави новини. Hug

Общи условия

Активация на акаунт