Пазаруване от LCWaikiki тема 5

• 52 097
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Здравейте девойки,
От този елек са заредили цветове и номера:

https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B4%D0%B0%D0% … A/4917553/1773076

Ракошен е в червено! Обаче номерата започват от 38 😔

# 16
  • София
Мария, аз рискувах и поръчах 38 сиво. Дано не ми е много голямо. Ще докладвам като го получа 😊

# 17
  • Бургас
Ооо, с нетърпение ще чакам да пишеш! 🤗

# 18
Как го носите този елек? Над яке? Имам пухен такъв и го нося над кожено яке, ама този не си го представям.

# 19
  • Бургас
Аз бих ги носила вместо яке, над суитчър или пуловер. Върху яке не си го представям.

# 20
  • Пловдив
Безплатна доставка на всички продукти за Хелоуин

# 21
  • София
Какво означава статуса за връщане "приключен" и след колко време да очаквам превода по сметката си? Вече минаха 14 дни.
Говоря за връщане от новата ера, т.е. след обновяването на сайта.

# 22
  • Бургас
Хора, в шок съм! Влизам си преди малко в банкирането по друг повод и какво да видя - от Waikiki днес са ми превели липсващите пари за панталона от последната поръчка! 😲 Писах, преди няколко дни, че ми върнаха само за нещата, които бях отбелязала в профила, а него го сложих след това. Онзи ден, като видях че за него сумата я няма се чудих дали да звъня. Ама реших да не си вдигам нервите за 17-18 лв, защото много им бях набрала и отписах парите. Много приятно ме изненадаха.
Сега, ако ми върнат и другата сума от блокирания акаунт вече ще черпя! 😄

# 23
Какво означава статуса за връщане "приключен" и след колко време да очаквам превода по сметката си? Вече минаха 14 дни.
Говоря за връщане от новата ера, т.е. след обновяването на сайта.
При върнати поръчки, които са получени при тях на 30.09. и 08.10.2021 г. ме уверяват, че сумите са преведени на 15.10.2021 г. Към момента нищо нямам получено. Разговарях с банката. Намам задържани суми. Според банката при някои търговци възстановяването е видимо до 10 дни. Обслужването им след обновяване на сайта е под всяква критика по мое мнение. Препоръчах им да помислят отново за ваучери при възстановяване.

# 24
  • София
При върнати поръчки, които са получени при тях на 30.09. и 08.10.2021 г. ме уверяват, че сумите са преведени на 15.10.2021 г. Към момента нищо нямам получено. Разговарях с банката. Намам задържани суми. Според банката при някои търговци възстановяването е видимо до 10 дни. Обслужването им след обновяване на сайта е под всяква критика по мое мнение. Препоръчах им да помислят отново за ваучери при възстановяване.
Моята банка е ПИБ, LCW не са ми писали, че имат проблеми с айбана ми. Ще се обадя да попитам в какъв срок може да се види направено плащане.
И при мен датата за приключване на връщането е 16.10, т.е. минало е достатъчно време.

# 25
  • Бургас
Вчера парите, които получих бяха от поръчка върната на 23-24 септември и получена при тях на 27. Точно месец.

# 26
При мен нищо не става, все още. Пратих банковите данни на имейл, казаха ми да ги въведа на сайта. Въвеждам всичко без проблем, на следващата стъпка ми показва, че връщането е неуспешно, да опитам пак. И съм до там. Повече няма да поръчвам от този сайт.

# 27
  • София
Добре, аз ли съм сляпа, но вече не виждам къде се въвежда айбан на сметка. Поне при мен не излиза на сайта.

# 28
Значи, отваряш си поръчките, натискаш "връщане" на тази, която връщаш, пишеш там причина и бройка, натискаш следваща стъпка и се отваря нова страница - там излизат прозорчета за айбана, име и други данни.
Накрая има едно последно прозорче, което ме отхвърля.

# 29
  • София
Значи, отваряш си поръчките, натискаш "връщане" на тази, която връщаш, пишеш там причина и бройка, натискаш следваща стъпка и се отваря нова страница - там излизат прозорчета за айбана, име и други данни.
Накрая има едно последно прозорче, което ме отхвърля.
Аааа, благодаря, бях забравила, че се активира само при връщане.
И мен ме отхвърли няколко пъти преди време, а после изведнъж ме прие. Опитвай пак и пак или звънни на телефона им.

Общи условия

Активация на акаунт