Пазаруване от LCWaikiki тема 5

• 52 528
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Вече не...секна работата с тия мерки.

# 601
Махнали са ги мерките четох из тема някъде, пак ще бъде с антигенен.

Аз пак да питам, мога ли да откажа да приема една от поръчките като пристигне?

Не съм видяла кога са оформяли и отбелязали липсващ артикул, че да я откажа през профила. Не ми се занимава да я плащам и връщам после.

# 602
Можеш, да.
Аз отказах последната по телефона, когато куриера ми звънна.

# 603
Наистина не може да се докаже, освен може би по тегло.
Но ако не бъркам - при липси не се заяждат. Май точно за този магазин една дама пишеше, че 3 пъти й изпращат само долната част/подплатата на някаква рокля.

Аз бях, два пъти връщах подплатата. Не е имало проблем, дори и етикет нямаше.

# 604
От 1-ви февруари пак се връщат старите мерки и ще пътуваме спокойно 😄

# 605
Искам да ви питам, сега след отказана поръчка на куриер, в акаунта какво се случва?
Момчето от Спиди ме подготвя, че ще трябва да си правя нова регистрация, защото ще я пишат като неплатена в профила ми.

Не, че нямам получена и платена още ноември, а в акаунта стои опакована.

# 606
Искам да ви питам, сега след отказана поръчка на куриер, в акаунта какво се случва?
Момчето от Спиди ме подготвя, че ще трябва да си правя нова регистрация, защото ще я пишат като неплатена в профила ми.

Не, че нямам получена и платена още ноември, а в акаунта стои опакована.
Няма такова нещо-около черния петък отказах 2 поръчки на куриера и не е имало проблем.В акаунта статуса им е "всички върнати".

# 607
Просто известно време може да те кара да поръчваш с предплащане, докато се отрази статуса на тази поръчка. Защото след 1-2, не помня колко, вече не ще да пуска с наложен платеж, ако предната не е взета

# 608
  • Варна
Писах им за направилното таксуване с доставка от 6,90, когато беше уж безплатна за всички, а сайта се бъгваше. Отгивориха отдавна, че ще ми начислят 6,90 отстъпка в профила, но на страницата с отстъпки ми дава грешка. Иначе всички други страници по акаунта ги зарежда.
Имам толкова много поръчки от чужди и бг сайтове, такова нещо не съм виждала. Оставят кофти чувство и едва ли ще имам друга поръчка при тях.

# 609
Направих поръчка преди седмица и сега си проследявам пратката . Статус - получена. Аз не съм получавала НИЩО. Сега им написах един " любовен " имейл, на който Не очаквам отговор.
На някой да му се е случвало?

# 610
Пазарувала съм във физическия outlet и съм доволна. Сега за първи път поръчах. Та за колко време идват поръчките? В момента е в статус "опаковане". И как е най-лесно да се върне нещо, което не отговаря на поръчаното? Има ли вариант да се върне във физическия магазин и веднага да си взема парите? При получаване има ли опция "преглед" , та ако не ти хареса да го върнеш без да го плащаш?

# 611
  • Пловдив
Има оферта в мейла купи 1, а второто на 50%.

# 612
Направих поръчка преди седмица и сега си проследявам пратката . Статус - получена. Аз не съм получавала НИЩО. Сега им написах един " любовен " имейл, на който Не очаквам отговор.
На някой да му се е случвало?

Ауу, нахокала си ги без причина. Под получена има се предвид, че те са я получили и някой ден ще си размърдат задниците да я обработят и изпратят. Като вече е получена от клиента е „доставена” Wink

# 613
Наистина ли ще отпаднат тестовете и разни сертификати за влизане в Турция?

# 614
Наистина ли ще отпаднат тестовете и разни сертификати за влизане в Турция?
Отпадна само задължителния ПСР + сертификат.
Сега се ходи пак, като преди 20 януари.
Трябва сертификат за ваксина или преболедуване или антигенен тест, или ПСР

Общи условия

Активация на акаунт