Пазаруване от LCWaikiki тема 5

• 52 529
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Факт е, че всичко което се внася от производител извън ЕС, се оскъпява доста и се продава на значително по-висока цена от страната, от която идва.
Друг момент е, че брандовете обикновено поддържат еднакви цени в целия съюз, което очевидно не е в полза на хората с български доходи. А това че сме на една ограда с Турция, а не на няколко хиляди километра, не ни облекчава изобщо  (освен ако не скокнем да пазаруваме от там, но не това е темата.)

# 586
Аз не мисля, че са некачествени. Детските дрехи ги ползваме и остават като нови. Якето на малката е втора година, ципът му е здрав, не е избледняло, пера го със сушилня, не се е свило.
Пп: не съм пазарувала в Илиенци.

# 587
Аз също съм доволна от качеството на детските дрехи. Пера и суша в сушилня и не са мръднали. Обаче пазарувам само при добро намаление или от Турция и не бих дала например 30-40лв за блузка с клинче, или пък 40лв за рокля на редовна цена и т.н. За тези пари й купувам оригинални екипи, и й шият рокли по поръчка.За мен съм купувала 5-6 неща. Доволна съм, но определено не е моя магазин за дрехи. При мъжкото обаче има много добри попадения.

# 588
Не остана нещо, което да не е произведено в Азия.
Моите наблюдения, че имат и качествени и не толкова.
Мина времето, когато се казваше - турски боклук, китайски боклук.
Не виждам нищо лошо в бюджетна дреха - носене, късане и хвърляне, особено за детско.

# 589
Според мен качеството е добро, купувам предимно за децата!
Имат доста добри намаления, не зная кой друг онлайн или физически магазин прави толкова добри намаления?!
Преди месец купих яке на детето за 9лв 😜 дебело и водоустойчиво

# 590
  • София
Остане ли нещо последни 1-2 бройки, наистина може да се вземе за без пари.
Аз съм много доволна от един екип, нося го за домашен, понякога спя с него - така топли, нищо че е полиестер, а съхне бързо. Черният, този не съм го засичала наличен
Скрит текст:

# 591
От темата разбрах, че детско зимно яке за 6 лв, детето се скъса да го носи тази зима, страхотно е. Аз съм доволна от детските неща. За мен и ММ е на късмет с дрехите. Неговите дънки са много добро качество, блузите малко бързо се смаляват и избледняват. Имам няколко блузи, които станах на парцал, спрях да купувам вече. Снощи си поръчах зимно яке от 120 на 50 лв, ще видим като дойде как ще е.

# 592
Ако имам няколко поръчки, мога да откажа получаването на някоя от тях на куриер?!

Правили са ми корекция по една поръчка, не мога да я откажа през сайта в момента,  мисля да не я  взема при получаване.

# 593
Ще връщам едни сутиени. Дори не съм ги пробвала. Само като ги видях и ги върнах в плика

# 594
Поръчах комплект пижама - горна и долна част. Дойде само горната без долната. Какво да правя? Ще им пиша, но как да докажа, че долната е липсвала?

# 595
  • София
Наистина не може да се докаже, освен може би по тегло.
Но ако не бъркам - при липси не се заяждат. Май точно за този магазин една дама пишеше, че 3 пъти й изпращат само долната част/подплатата на някаква рокля.

# 596
  • Г. О.
Здравейте. Знаете ли дали все още се получава код за отстъпка при нова регистрация?

# 597
Някой случайно да поръчва от Турция (през посредник или нещо друго). Аз открих един, но пък нещо цената не ме устройва - 27 лири ми ги изчислява 14 лв.,което както и да го смятам не ми се струва изгодно. + че ще платя и за доставка.

# 598
  • София
Ще връщам едни сутиени. Дори не съм ги пробвала. Само като ги видях и ги върнах в плика
Мисля, че нямаш право. Веднъж съм купувала сутиен и до него специално пишеше, че не мога да го върна.

# 599
Някой случайно да поръчва от Турция (през посредник или нещо друго). Аз открих един, но пък нещо цената не ме устройва - 27 лири ми ги изчислява 14 лв.,което както и да го смятам не ми се струва изгодно. + че ще платя и за доставка.
Мале, оляли са се Simple Smile
Аз затова казвам, че с еднодневно отиване си избиваш парите за всичко, за което си отишъл- ядки, дрехи, лекарства, хранителни продукти.

Общи условия

Активация на акаунт