Пазаруване от LCWaikiki тема 5

• 52 538
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Днес се загледах в етикета на купеното вчера мъжко яке и видях да прозира турската цена под лепнатия червен етикет. 300 лири тяхна цена редовна (около 38лв според Гугъл), а на нашия етикет якето е намалено от 120лв на 60лв... Вярно ли такава разлика в цените тук и там?!

# 571
Днес се загледах в етикета на купеното вчера мъжко яке и видях да прозира турската цена под лепнатия червен етикет. 300 лири тяхна цена редовна (около 38лв според Гугъл), а на нашия етикет якето е намалено от 120лв на 60лв... Вярно ли такава разлика в цените тук и там?!
Има разлика, да

# 572
# 573
# 574
  • Бургас
Ето това яке купихме https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/outlet/LC-WAIKIKI/erkek/ … an/3781755/643768 с турска цена на етикета 299.99 намалено от 119,99лв на 59.99лв. Та колко процента ни цакат?Rolling Eyes

# 575
Има разлика и то голяма. Миналата седмица пак ходихме до Одрин и купих някои неща на малката. Ами доста по-евтини са там и то без намаление.
По-напред темата също бях качила снимки с разликата в цената на дамски и мъжки дрехи.

# 576
Мито, транспорт, данъци в чужда държава... Но си заслужава да се ходи в Турция и да се пазарува всичко. Поне преди пандемията ходех няколко пъти год., ако ми се отвореше възможност, сега не съм се наканила , а и вече не ми се ходи с автобуси и не ми се вадят тестове

# 577
  • Бургас
Деси, роклята с мечето е жестока на снимка! Хубава ли е на живо?

# 578
Мария, много беше хубава, но размера най-малкият е 3-4г и на моята девойка й беше като чувал 😁 Имаше и други цветове. Също и блузки с такова мече. От показаните само тази не взех и ме е яд.

# 579
  • Бургас
Затова не съм я виждала аз - в големия сектор още не гледам. 🙂
Но си заслужава да поседи 1-2 години в гардероба, страхотна е!

# 580
Затова не съм я виждала аз - в големия сектор още не гледам. 🙂
Но си заслужава да поседи 1-2 години в гардероба, страхотна е!
Аз хвърлям по едно око и в него сектор. Понякога има мн сладки неща.Тази с Елза също е 3-4, но е умалена и точно за 2-годишната госпожица

# 581
  • София
Вижте каква находка - "поставка за тиксо"  https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%BC%D1%8A%D0% … D/5188992/2225516  Не знам как можаха да измислят подобно заглавие за тениска. Joy

# 582

"Само", защото не са са над 200 % като в горния пример.
При внос от Турция има ДДС, мито + такси за документация, което веднага вдига поне с 30 % цената....

# 583
Здравейте, има ли някой като мен. Върнах част от поръчка на 08.01. и засега нямам вест дали е пристигнала, но естествено и товарителниците си не намирам. Някой има ли съ забавяне на известията за върнати артикули за толкова време ? И да е успял да се докопа до номер на товарителница по някакви други данни.

Аз чакам от 6ти януари...
Имам номер от спиди. А чак днес сутринта изписа в сайта на lcw, че са ги получили.
А имат да ми връщат 100лв 😬
20 дни чакане и още нямам пари по сметката

# 584
Скрит текст:

"Само", защото не са са над 200 % като в горния пример.
При внос от Турция има ДДС, мито + такси за документация, което веднага вдига поне с 30 % цената....
Какви 30 %? В Турция няма ли ДДС???
Единствено митото и разходите по вноса оскъпяват, но те едва ли са повече от 10%, да не говорим че тези фирми си имат канали, по които внасят и си спестяват и голяма част от митото.
Цените на стоката в Уайкики в България са безумни, особено за качеството, което предлагат. Огромна част от нещата са правени в Азия и отговаря на аналогични продукти от Илиянци, които може да закупиш на почти всеки битак, в който и да бил малък град.

Общи условия

Активация на акаунт