Пазаруване от LCWaikiki тема 5

• 52 240
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Плащане с карта е варианта.

# 661
Venel82, аз съм с три профила с 2 тел. номера. За последния профил ме допусна да направя регистрация на вече съществуващ номер.

# 662
Аз също имам 2 профила с един номер. 

# 663
Сега разглеждам намалението, но всичко, което изглежда добре, е изчерпано или в някакъв много нестандартен размер.
Въпреки промените, това е най-отвратителният сайт - скъса ми нервите!

Допълвам - дрехи не можах да си харесам, но си поръчах няколко намалени хавлиени кърпи, няколко сапуна (дано наистина да миришат силно) и едно одеяло за 7 лева. Дано да са в добро състояние!

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 16:48 от pppqqq

# 664
Да, благодаря! Днес платих с карта, макар да го правя много рядко. Но някои неща се изчерпаха докато чакам, а бяха на много добри цени. Най-вече играчки.

# 665
  • София
Хора, ставали и чудеса. В събота върнах 2 пратки, днес получавам смс, че са ми превели парите за едната (която платих с карта), въпреки че в картата не виждам пари, може би утре.
За втората - също вече има решение за връщане на пари.
А смешното е, че бях забравила да попълня формата за връщане в сайта.
Впечатления за този халат - цената си заслужава, обаче нещо дължината не е добра. Поръчах 14-16, на дължина е малко под коленете на сина ми, който е ръст 150. Представям си на 16 докъде ще му е (кара 13 година, но е слаб и взимам обикновено 10-11 г.)

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 15:48 от Cuckoo

# 666
А на мен вече се пъти ми звънят че уж с ми върнали парите, ама пари няма

# 667
  • Гражданин на света
Хора, ставали и чудеса. В събота върнах 2 пратки, днес получавам смс, че са ми превели парите за едната (която платих с карта), въпреки че в картата не виждам пари, може би утре.
За втората - също вече има решение за връщане на пари.
А смешното е, че бях забравила да попълня формата за връщане в сайта.
Впечатления за този халат - цената си заслужава, обаче нещо дължината не е добра. Поръчах 14-16, на дължина е малко под коленете на сина ми, който е макс. ръст 150. Представям си на 16 докъде ще му е (кара 13 година, но е слаб и взимам обикновено 10-11 г.)

А на мен вече се пъти ми звънят че уж с ми върнали парите, ама пари няма

Момичета кажете ми как връщате?. Направих заявка в сайта и сега какво? Ще дойде ли някой, аз ли да я нося някъде Simple Smile да разпечатвам ли нещо, да пиша ли Simple Smile абе изобщо не ми е ясно. Благодаря ви

# 668
  • София
Момичета кажете ми как връщате?. Направих заявка в сайта и сега какво? Ще дойде ли някой, аз ли да я нося някъде Simple Smile да разпечатвам ли нещо, да пиша ли Simple Smile абе изобщо не ми е ясно. Благодаря ви
Първо се чете - или условията на сайта, или в някоя тукашна тема.
Не зная дали Спиди изпращат куриер да го вземе, аз винаги си го нося в офис. Отвън на опаковката се лепи листчето с баркод, което са пратили за връщане, а вътре се слага попълненият формуляр с бройки и причина за връщане.

# 669
Последният път, когато направих така се оказа, че трябвало преди да занеса в Спиди да попълния нещо на сайта им.

# 670
Аз правя заявка за връщане от сайта им - те ми пращат куриер от спиди до вратата. Също така от скоро трябва и от профила да идете на поръчката и да заявите какво ще връщате, попълва се също причината за връщане вътре и слагам тяхния генериран код RV... вътре и това е общо взето. После следите статуса на върнатите продукти от статуса на поръчката.

# 671
  • Варна
Ако поръчката е правена без профил, се попълва формуляра, получен с поръчката, и направо се носи в Спиди, на тях им излиза товарителница и лепят стикер на пакета.

# 672
Може да разгледате в Fashion days има неща и на Lc Waikiki предполагам са по стара колекция няма значение та ако сте изпуснали нещо което сте искали има вероятност да го намерите там 😆

Цените на някой неща за сега са са доста скъпи но ще паднат доста

# 673
# 674
Аз много пазарувам от lcw, дори днес чакам една доставка от петък - предимно тениски на ММ, едни дънки за мен за 7,50, клинчета на децата и една рокля за каката. ММ сигурно пак няма да хареса всички неща и ще връщаме Simple Smile Иначе качеството на дрехите е в пъти по по над останалите конкурентни вериги, а цените на намаления са страхотни.
После ще пусна снимка на днешните покупки ...

Общи условия

Активация на акаунт