Пазаруване от LCWaikiki тема 5

• 52 248
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Привет!
Може ли някой да ме светне как се прилага тази БД? 🙉

Безплатната доставка е над 35лв

# 646
  • София
Привет!
Може ли някой да ме светне как се прилага тази БД? 🙉

Безплатната доставка е над 35лв
Безплатна доставка се получава и под 35 лв след добавяне на продукт от следния линк: https://www.lcw.com/bg-BG/BG/tag/new-seasoni-is-in-bg

# 647
Във физическите магазини са махнали повечето намаления на пролетните стоки и вече са на редовна цена. Тази грейка миналата седмица я купих за 9лв, а днес вече е на щанда при новото зареждане за 27лв 😂

# 648
  • Бургас
Не бях поръчвала скоро, но преди малко пуснах едно детско яке с гъши пух и пера за 26 лв с допълнителнитв 25% в коша.
За другата зима, размер 24-36 месеца и има още 2 бройки. На тази цена не му се чудих много. Сложих и 2 чорапогащника, за да хвана БД. От детските им чорапогащници съм много доволна. Ако и якето се окаже хубаво ще съм още по-доволна 🙂
Не мога да сложа линк, нещо ми прави номера сайта, едва поръчах.

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 00:30 от Мария

# 649
Това яке го купих преди две седмици от физически магазин за 22 лв. Хубаво е! Аз не му се чудих направо го взех, и аз за догодина като вас.
При предното намаление на сайта напазарувах суичъри или Худита(тия нови думи не ги разбирам още) че голямата ми дъщеря иска такива блузи. Имаше доста симпатични на по 8-10 лв, взех за есента. Също долнища на анцунг взех пак за 10 лв някъде. Та за есента съм напазарувала.

# 650
Това яке го дебна от сума време и сега 4-5 години е изчерпано... мнооого ме е яд..

# 651
Аз вчера във физически магазин си намерих една много яка блуза. Иначе нищо друго не ми хареса

# 652
  • София
При предното намаление на сайта напазарувах суичъри или Худита(тия нови думи не ги разбирам още) че голямата ми дъщеря иска такива блузи.
Худи идва от hood - качулка. Има и суитчъри без качулка, макар повечето да са със.

# 653
Здарвейте, доста често пазаря от лсу онлайн , дори днес чакам доставка на едно проелтно якенце.

# 654
Има допълнителна отстъпка и безплатна доставка на всички поръчки
Но ме убиват, има категория супер мършав, и изобщо превода е абсолютен трепач...

# 655
Моето яке този път дойде без дефекти Simple Smile

# 656
  • София
Препоръчвам сапуните в сайта. Бяха намалени повечето на 0.59 лв и купих от всички. Чудесни ароматизатори в гардероба. След време ще отидат и по предназначение.
Взех няколко комплекта кинетичен пясък за "без пари". Вчера от намалението имаше дамски пантофи за 5-7лв.
За феновете на PJ mask имаше комплект за лятото - потник с къси панталонки на чудесна цена.
Съжалявам, но от 2 седмици през телефона, не мога да копирам линкове. Ако някой знае как да реша проблема ще съм благодарна.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 13:45 от brayan__

# 657
Чакам две поръчки от вчера и съответно, днес сайтът не ми позволи да направя трета. Има ли някакъв трик да заобиколят това или не?

# 658
  • Пловдив
Нов профил.

# 659
Пробвах, но съм сама вкъщи днес. Сложих телефонния номер на майка ми, но тя докато ми прати кода за потвърждение, ми изтече сесията....

Общи условия

Активация на акаунт