Пазаруване от LCWaikiki тема 5

• 52 119
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Скрит текст:

Не знам дали е временно или за постоянно. Дано е за постоянно Simple Smile

# 76
Предполагам, че това с доставката е заради зелените сертификати и невъзможността на болшинството хора да се доберат до реалните магазини. Съдя по друг онлайн сайт с налични и реални магазини, и при тях е отпаднала доставката.

# 77
Аз днес бях в магазина. Прелива от стока. Ама казвам ви .. пълно е ! Половината неща са с червени етикети. Нищо не си взех обаче

# 78
До 17 ноември пише, че е тази доставка във фейсбук.

# 79
Да се похваля, че днес са ми върнали парите - поне мисля, че са те. Появиха се едни 20 лева в сметката (след като в началото на седмицата казаха, че са ги изпратили и след като подадох жалба).
Според вас, да звъня ли на КЗП, да им кажа, че проблемът е разрешен, или няма смисъл? Получих имейл, че жалбата е в ход, те обикновено правят проверка и звънят на подателя след около месец. Дали ако се обадя и кажа номера, въобще ще обърнат внимание?

# 80
Днес се разходих до физически магазин и почти всичко в детската секция беше с червени етикети. Сдобих се с клинчета и блузки за малката и едни много сладки червени обувчици за коледната фотосесия.

# 81
Пристигнаха ми някои неща и всички се сдобиха - къси гащи, потници и тениски за лятото. Доволна съм

# 82
Днес се разходих до физически магазин и почти всичко в детската секция беше с червени етикети.
В тази връзка мъжките дрехи също почти всичко е с намаление около 20%. Странното е, че няколко модела якета бяха с около 50-60% отстъпка., а още сме ноември.
В магазина няма ни една табела, че има намаление. Само по етикетите се разбира.

# 83
Дали ще пуснат и на сайта същите намаления? Нова съм тук и нямам идея как е. На черния петък има ли добри намаления, ама то сигурно сайта ще се срине, не ми изглежда никак надежден.

# 84
Не, сайта и магазините нямат общо. Обикновено има постоянно някакво намаления в магазините. Покрай черен петък и празници пускат 4 за 3 и подобни оферти, нищо грандиозно

# 85
  • София
Вчера пуснах поръчка,беше за 74 лв.,но не видях някъде да е упомената доставка 1.90.Има ли безплатна доставка над определена сума?

# 86
Да, над 65 лв

# 87
  • на морето
Има безплатна доставка за всички поръчки. И някаква оферта 15лв от 75лв, но нищо не става, препраща ме в румънската  версия и до там. Аман с техните издънки вече.

# 88
Има безплатна доставка за всички поръчки. И някаква оферта 15лв от 75лв, но нищо не става, препраща ме в румънската  версия и до там. Аман с техните издънки вече.
Важи за почти всичко, но все пак.
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/tag/applicable-in-the-cart-on-selected-products

# 89
Дами, може ли помощ с връщането
Заявявам през сайта ли? После какво следва, да се отиде до спиди, нещо попълва ли се още?

Общи условия

Активация на акаунт