Пазаруване от LCWaikiki тема 5

• 52 100
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Хм, сега видях, че срещу поръчката пише "направена заявка за връщане", а вчера нищо не се променяше и ми излизаше ето това:

Може пък на сайта да му е трябвало време да "загрее"...

# 31
  • на морето
Как мога да отменя поръчка отпреди малко. Исках да я платя с карта, но забравих и минах на следващата стъпка и стана с наложен платеж.
P.S. Намерих откъде и я анулирах, но сега ми дава някои неща изчерпани. Кога ще се появят според вас?

# 32
Днес ходих в мола в Люлин, много стока са заредили. Аз гледах детското и наистина беше много. Но няма и нищо намалено.
Има ли от детските ранички с динозаври?

# 33
Доди, дава ти изчерпано, защото в твоята анулирана поръчка са били явно последните бройки, ще трябва време, докато тези посл.бройки се отразят като отново налични в сайта, трябва дебнене, че може друг да ги вземе.

Pppqqq, ме се отказвай, пиши им ултимативни имейли, настоявай твоя случай да се ескалира/разгледа и дали са видели данните ти и искай отговор кога и дали са преведени пари.
Аз се колебая дали един пуловер да върна, доста е тънък,  трикотаж, но пък е само девет лв.и ми става- за под жилетка, сако, че иначе в бяло не се възприемам напоследък. А за 9 лв.да минавам отново през десет разговора и разправии - не! А вероятно това ще се наложи, ако върна.

# 34
  • София
Здравейте девойки,
От този елек са заредили цветове и номера:

https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B4%D0%B0%D0% … A/4917553/1773076

Ракошен е в червено! Обаче номерата започват от 38 😔
Мария, получих елека преди малко и ми е добре. Като за тези пари е ок. Исках синия, но и за този цвят съм доволна.

# 35
  • Бургас
Ти си S нали? Аз много охърбавях и всичко ми хлопа. 😔
Но утре ще ходим до Одрин и мисля да видя в тамошния магазин какво имат. Може и от там да се уредя с някой елек. 🙂

# 36
Момичета,който има да взима пари от преди "Великото "обновяване на сайта-изпратили са ги като LCW ваучер по профилите.Отразяват се в кошницата.Естествено  нямам никакво съобщение на пощата или някъде другаде-видях случайно😤😡

# 37
  • София
Аз нямам нищо, кога се вижда това?

# 38
  • Бургас
На мен са ми пратили мейл, който е в спама. Само дето аз не мога да си вляза в акаунта, за да си изхарча великите 22 лв. 🤦‍♀️😂

# 39
Аз също получих мейл в Спам. Ваучерът ми е в "отстъпки".
А днес пък върнах една рокля, добавих си и банковите данни в профила.

# 40
  • София
Ти си S нали? Аз много охърбавях и всичко ми хлопа. 😔
Но утре ще ходим до Одрин и мисля да видя в тамошния магазин какво имат. Може и от там да се уредя с някой елек. 🙂
Да, принципно съм S размер. Благородно ти завиждам за разходката утре. Много ми се ходи и на мен до Турция и най-вече в Истанбул 🥰
Приятно изкарване, успешни покупки и после чакам отчет 😉

# 41
Дами,
Пристигна ми пратката - поръчах за децата и за мен една шапка с верижка.
Обаче шапката е цялата в мъхчета, без верижка, но където е трябвало да я има очевидно се виждат конци...
Сега да се разправям ли с връщането или ще ми излязат, че аз съм я обезобразила 🙄

# 42
Върни я, с кода за дефектен артикул. Мисля,че няма да има проблем.

# 43
Момичета, някоя от вас да е купувала зимно яке за момче? Много ми е трудно да преценя дебелината по снимките.

# 44
Момичета, някоя от вас да е купувала зимно яке за момче? Много ми е трудно да преценя дебелината по снимките.
кой модел?

Общи условия

Активация на акаунт