Пазаруване от LCWaikiki тема 5

• 52 134
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B4%D0%B0%D0% … 0/5123266/1671723
Получих жълтия, разкошно меко пуловерче, отговаря си на размера.
аз пуснах бял, че само от него имаше останал намален М р-р...

Ееее...ква цена за халат. Браво! Аз не ровя и не намирам такива...

# 106
Пуснах и аз халат, пижама, клинове, платих с карта, защото имам непристигнала още поръчка с наложен пл. Обаче ми начислиха такса 1,90, пор.бе за 68 лв. Може за едни два лв. до 70 да е това, но не ми се занимаваше с проби. Халатът явно е бил последен- розовият/лилавият от линка на Браян.

# 107
Има ли дебели плюшени дамски пижами или домашни комплекти?

# 108
  • Пловдив
А преди имаше и евтини чаршафи Unamused

# 109
Не знам как на вас не ви начислява 1,90лв доставка над 70лв.
Вчера пробвах по-голяма поръчка и си излизат 1,90 в кошницата.
Сега сложих за проба продукти за 115лв и таксата си излиза.

В крайна сметка поръчах едно парцалче, което ми хвана око, без да гоня сума в кошницата.
Скрит текст:

# 110
При поръчка от 12.11.21 г.  за 65,98 лв. нямам такса за доставка. Обаче същата още е със  статус "Обработва се".
В сайта има съобщение за забавяне на пратки. Обръщайте внимание какво получавате, ако има някакъв начин. За съжаление нямат опция за преглед. Явно са претрупани с работа и допускат грешки. Миналата година по това време получих чужда пратка и ми отне много време да се обяснявам относно връщането и възстановяване на парите. Предвидените подаръци за Коледа така и не ги получих. След 2 месеца ми върнаха парите и ме компенсираха с код 25 %. Сега след 15 телефонни разговора и 2 имейла до тях, едно съобщение през сайта и отговор от тях, че парите ми са преведени на 16.10.2021 г., още ги нямам по сметката. По друга върната при тях на 30.09.2021 г. поръчка, парите ги получих на 01.11.2021 г.  Доста им куца работата след обновяване на сайта. Няколко пъти им давам препоръки да върнат възстановяването чрез ваучери.

# 111
Evelionara, къс ли е, умален, уголемен?
Уж пише безплатна доставка, а ми начисли такава?!
Нормална дължина ми е, висока съм 1,68, идеално ми покрива кръста, отива и малко под него, еластичен е, аз нося като размер между "С" и "М" номер, купих си от пуловера "М" и все едно за мен е шит. Толкова съм доволна от него, че се замислям дали да не си взема и още един цвят, колебая се между жълтия и розовия цвят.

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 13:43 от ivelionora

# 112
  • Стара Загора
Получих мейл с 30% отстъпка допълнително в кошницата. Пробвах, но не се отразява. Не пише от кога ще е, може би от петък. При вас как е?

# 113
Хваща само на определени стоки с банер -30%. И без намалението има единични номера пуловерчета, обикновено големи размери, на супер цени-7-10 лв.
Поръчах:
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B4%D0%B0%D0% … 0/5123249/1576466
И този, който имам в розово и е много топъл:
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B4%D0%B0%D0% … 0/5123017/1570498

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 19:31 от Mateah

# 114
# 115
Аз съм нещо недоволна от качеството на последните неща които получих. Клина ми се разши на първото обличане, шевовете на бикините заминаха след изпиране. Въобще много се ядосах. Ще се зачудя дали пак да поръчам от тях.

# 116
Възможно е и качеството на ушиването и на материите да е влошено.... аз имам пресни впечатления от днес - клин М силно умален, клин ХЛ също - отговаря на М, лятото взимах клинове и имаше уголемени , тези пък малки, преди имах по-точни като размер дрехи. Пак от днешната поръчка- блуза лятна и суитчър - уголемени, а чакам пуловери - е, там какво ме чака...
Сега ще ходя да връщам, за съжаление, а как пък ли ще се чака за връщане на пари.....Дали върнаха ваучерите за суми от възврати, дето се ползват за следв.пор.?

# 117
  • София
Май вече няма ваучери

# 118
Купи за 65лв.и вземи 15лв отстъпка. Важи за избрани продукти https://www.lcw.com/bg-BG/BG/tag/applicable-in-the-cart-on-selected-product-bg
В кошницата пише "ИЗХАРЯТЕ 65 ЛЕВА, ВЗЕМЕТЕ 15 ЛЕВАLaughing

# 119
Аз съм нещо недоволна от качеството на последните неща които получих. Клина ми се разши на първото обличане, шевовете на бикините заминаха след изпиране. Въобще много се ядосах. Ще се зачудя дали пак да поръчам от тях.
Е, тази марка не се слави с кой знае какво качество. Купувам основно тениски по-4-5 лв и дънки до 12-13 лв. Повече едва ли струват.

Общи условия

Активация на акаунт