Пазаруване от LCWaikiki тема 5

• 52 143
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Утре ще получа от 17.11, т.е. седмица. Но често идват и по-бързо.

# 136
Момичета, искам да похваля Waikiki. На 19.11 върнах пратка, днес сумата е по сметката ми. Платих с карта, може би има значение.

# 137
Днес пристигна една от пратките. Съдържа домашни потреби, като някои неща съм поръчала по 4 пъти за подаръци. 4 поръчани свещи (11 лв/бр) в кашона са само 3. По фактура са си 4. Утре ще им звъня, но ме дразнят, че пак ще ме размотават и аз реално няма как да докажа. Имам ли право на преглед на пратката преди да бъде приета?

# 138
Лятото и аз имах липсващ продукт в поръчката. Не намерих тогава български номер на който да звънна и им писах в сайта на 2 места -някъде в самата поръчка намерих място за отзив и острани отдясно имаше една лентичка, откъдето можеше да се пише за обратна връзка или проблеми. Писах, че съм много разочарована и не съм очаквала да не изпратят всичко, което съм платила, особено защото поръчката е за голяма сума. Изненадаха ме, отговориха и ми върнаха парите, при това бързо, за 3-4 дни, не поискаха да доказвам че е липсвало нещо. Преглед май няма.

# 139
  • на морето
Днес пристигна една от пратките. Съдържа домашни потреби, като някои неща съм поръчала по 4 пъти за подаръци. 4 поръчани свещи (11 лв/бр) в кашона са само 3. По фактура са си 4. Утре ще им звъня, но ме дразнят, че пак ще ме размотават и аз реално няма как да докажа. Имам ли право на преглед на пратката преди да бъде приета?
Обади им се, мисля, че няма да имаш проблем. Коректни са. Аз имах сходен случай. Връщах от една поръчка 5 неща, а ми бяха отбелязани и върнати парите за 4. А също нямаше как да докажа. Обадих се, писах един имейл, после и те ми звъняха. Малко бавно станаха нещата, но не се отказвай, звъни им постоянно и ще ти върнат парите най-вероятно.

# 140
Момичета, искам да похваля Waikiki. На 19.11 върнах пратка, днес сумата е по сметката ми. Платих с карта, може би има значение.
Късметлийка! А аз още чакам парите от върната на 30.09.2021 г. след двайсетина разговора и имейли. Просто системата им отчита, че парите ми са върнати.
Merveilleuse, За съжаление няма опция за преглед. Миналата година по това време получих чужда поръчка с етикет на мое име и тогава питах. Разправия си беше да връщам неща без формуляр.

# 141
Звънях им и ще видим колко бързо ще ми възстановят парите или свещта. Иначе, пак ще има ровене днес:

# 142
  • Пловдив
И намалени намаля, ама халата пак не става 12лв Simple Smile или за колко си ги бяхте взели тук...

# 143
  • София
Някакви дребни неща, ама не се сдържах. 🤣

# 144
  • София
И намалени намаля, ама халата пак не става 12лв Simple Smile или за колко си ги бяхте взели тук...
Този модел става 14.69 лв: https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LCW-HOME/%D0%B1%D0%B0%D0%BD … 2/5308420/1788767

# 145
  • Пловдив
Този модел става 14.69 лв: https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LCW-HOME/%D0%B1%D0%B0%D0%BD … 2/5308420/1788767
да, и аз него загледах... Simple Smile
И чаршафи исках, ама само едни има намалени.

# 146
  • София
Кърпи могат ли да се връщат?

Само за чорапи знам, че не може.

# 147
  • Тра-ла-ла
Благодаря за новината за отстъпката. Думнах 2 мъжки пуловера за коледен подарък Sunglasses

# 148
Какво правите, когато не позволява повече от един артикул в кошницата?
Позволява ли системата да се пусне следваща поръчка със същото?

# 149
Какво правите, когато не позволява повече от един артикул в кошницата?
Позволява ли системата да се пусне следваща поръчка със същото?

Щом не позволява, значи има само една налична бройка. До момента никога не е имало ограничение в броя на поръчаните артикули.

Общи условия

Активация на акаунт