Дългото чакане след трансфер-тема 95

• 55 280
  • 779
  •   1
Отговори
# 45
Iren, благодаря. ❤🙏🏻🍀 ще действам така.
Kiki riki, благодаря 🌺❤

# 46

Това е моя резултат. Направо не ми се говори. Явно имам някакъв проблем с прогестерона, защото не се е покачил от деня на трансфера. Ще се обадя в клиниката в понеделник, за да видим какво предстои. Замислям се дали да не потърся друга клиника. Не знам. Много съм объркана в момента.
Дано вие да имате повече късмет!

# 47
Съжалявамм мила .... сега ти изникват хиляда въпроса в главата на който нямаш отговор... знам колко е гадно... какъв прогестерон използваше и колко...

# 48
Ух мила…така исках да е тлъсто това ЧхГ и толкова се надявах за теб!
Явно ще сме двете следващия път и ще е нашият! Горе главата, мила! Докато ние и близките ни сме здрави, нищо, случващо се, не е фатално! ❤

# 49
  • София/Севлиево
Лейди,съжалявам за - резултат.Прогестеронът ти не е толкова лош.
Климара,когато ползвах,я лепях на ръцете отзад при лопатките,или на бутчетата, никога на корема.И НМХ като бременна все в ръцете си биех(и още продължавам де,до 15.11 ми е назначен).

# 50
Съжалявамм мила .... сега ти изникват хиляда въпроса в главата на който нямаш отговор... знам колко е гадно... какъв прогестерон използваше и колко...

3х2 утрогестан само. В деня на трансфера беше 11.16  и заради това мисля,че там нещо не е наред.
Шанти, мила да. Следващия път ще е нашия. Просто сега се чудя дали сме направили всичко както трябва.
 Може ли някой , които има някаква представа да даде мнение за това:
Благодаря!

# 51

3х2 утрогестан само. В деня на трансфера беше 11.16  и заради това мисля,че там нещо не е наред.
Шанти, мила да. Следващия път ще е нашия. Просто сега се чудя дали сме направили всичко както трябва.
 Може ли някой , които има някаква представа да даде мнение за това:
Благодаря!

Мила, сега като за начало е добре да се успокоиш и да преживееш неуспеха, време за търсене на кусури и какво е/ не е направено, има. Ще мислиш и за това, но дай си днес малко почивка на мозъка и психиката и не бързай да ръчкаш и ровиш, това няма да донесе утеха, няма да донесе и спокойствие за психиката ти.
Всичко ще бъде наред ❤

# 52
С 5 прогестерон в деня на трансфера съм правила успешен трансфер но от 2по3 утрогестан сложихме и 2по1 дуфастон... еее пак не ми стигна но тогава незнаех че почти лесно мога да си намеря инжекций прогестерон че да го задържа...

# 53
Съжалявам за неуспехите. Аз знам това: кръвните показатели на прогестерон при вагинален прием не са достоверни, ако утрогестан е поставян така. А дуфастон явно не е бил правилното решение за допълване. Особено ако се окаже, че има тромбофилии. Кринон, циклогест, инжекции са по-доброто. Разбира се, всяка си следва изписания протокол, не се правя на доктор. Споделям само.
При кой доктор си, лейди?

# 54
Здравейте, момичета! Лейди, много съжалявам за твоя резултат, гушкам те силно Hug
Днес ми е 11 ден след трансфера, след два дена ми е теста. Но вече няма чак такива предменструални болки, не ходя по малка нужда толкова често като в първите дни, нямам апетит и общо взето взех да се отчайвам Sad
Прогестерон не ми е изследван в деня на трансфера, за последно е изследван 2 дни преди пункцията и беше 0,66. Незнам дали е добре или не е, доктора нищо не каза.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 10:47 от Apelhood

# 55
Лейди, много съжалявам за този резултат! Дано следващият път вече да имаш успех!

# 56
Съжалявам за неуспехите. Аз знам това: кръвните показатели на прогестерон при вагинален прием не са достоверни, ако утрогестан е поставян така. А дуфастон явно не е бил правилното решение за допълване. Особено ако се окаже, че има тромбофилии. Кринон, циклогест, инжекции са по-доброто. Разбира се, всяка си следва изписания протокол, не се правя на доктор. Споделям само.
При кой доктор си, лейди?
При Шефкетова. Преди това бях при Стефанов в Стара Загора, но с него е много тегаво и за 2 години правене на нищо реших,  че не е моя човек и от март съм при нея.
 Благодаря на всички за пидкрепата.
 Шанти, след 6 години неуспехи и ходене по мъките , честно да си кажа вече не ми останаха нито сълзи, нито пари. Просто искам най- накрая да открия къде е проблема, защоти времето си върви и така както всичко уж е топ вече съм на 35, а нещата не се получават.
 Но събирам сили и новата гонина дано да ми донесе и нов късмет.

# 57
Здравейте момичета, в сряда на 12 ден след трансфер на 2 двудневни ЧХГ беше 23,66,днес на 15ден ЧХГ 104,5.Намерих някакъв калкулатор по който излезе удвояване на 33,1ч.Дай боже и занапред всичко да е наред🙏

# 58
Важното е че расте... може з си имате момченцее..

# 59
Гери, да продължава така да си расте и след около 8 месеца да гушкаш резултата!
Лейди, ние имахме 1 неуспешен опит при Стефанов след доста размотаване и също избягахме . Ако приемът на прогестерон ти е само вагинален , не е толкова лош резултатът, но може и по-добре да е.

Общи условия

Активация на акаунт